Chýba mi bývalý

12. júl 2023

Ahojte. Možno sa chcem len vyrozprávať. Ale nedá mi to. S ex priateľom mame jedného chlapca a cca rok dozadu sme sa rozišli. Brala som to celkom v pohode lebo už sa to schyľovalo asi týždeň ku koncu. Vychádzame spolu dobre, neriešili sme ani súd ani nič. No poslednou dobou viac nad nim(nami?) rozmýšľam. Ake to bolo keď sme spolu boli. Aj cez tie malé hádky mi je ľúto že sme to neprekonali. Dôvod rozchodu bol že sme sa hadali za maličkosti. A potichu sa láska začala strácať. Vskutku sme mladý rodičia (21-22rokov) takze súdim aj z toho že ex si chce “užívať mladý život” dieta sme chceli, ale odvtedy sa zmenil a po rozchode bol viac krát už v meste, ale o to tu nejde. Len neviem či sa mám na to uplne vykašľať, že možno sú to len niake emócie na spomienky. Alebo sa mám pokúsiť to niako vrátiť. Ale neviem vôbec ako by som začala alebo čo. Keďže sme úplne v pohode tak neviem. Poprípade máte niekto niaku skusenost. Viem že blba otázka ale za pokus nič nedám. Ďakujem.

bambieblue
12. júl 2023

K bývalému sa už viac nevracaj, to co teraz cítiš je len také obdobie, ktoré pominie.Aj keby si sa k nemu vrátila chvíľu by to fungovalo a nakoniec by ste sa zase začali hádať a bol by rozchod.Moja susedka tak 15 rokov bola v takom vzťahu že sa rozišli s po čase zase dokopy a potom znova rozchod a zase spolu takto to trvalo až tých 15 rokov. Nakoniec sa rozišli natrvalo a ona si potom nasla iného aj sa zaň vydala.A to boli od 19 rokov spolu.Si ešte mladá neboj určite stretneš toho pravého 🙂 Ukončila si jednu kapitolu tak obráť list a chod ďalej. Ja sama som až po 12 rokoch nefunkčného manželstva spoznala môjho terajšieho manžela 🥰 A to som si nikdy nemyslela ze sa zamilujem.

deti95060810
13. júl 2023

vrátiť sa k ex? len raz som to skúsila. po veľmi krátkom čase som tento krok oľutovala ....
neodporúčam....

adrika25
13. júl 2023

volá sa to spomienkový optimizmus...

domkakvet
14. júl 2023

Za skusku nic nedas.