Mam vyse 3 rokov frajera, ktory pocas tych 3 rokov uz mal po mne asi 7 inych zien a to vzdy ked sme sa moc pohadali alebo rozisli na mesiac alebo dva mesiace, tak on si vzdy velmi rychlo nasiel inu a napriek tomu mi hovori ze lubi len mna a chce rodinu so mnou🤦🏼♀️
Ked sa velmi hadame, tak je strasne agresivny, krici, spinavo mi nadava a par krat sa stalo ze ma silno udrel po hlave. Ked sa udobrime, tak ako keby sa nic nestalo, pusinkuje ma a hovori ze ma lubi. Spolu nebyvame,on ma velmi maly byt a casto prespavam u neho a on vyzaduje aby som mu umyvala riady a varila obcas, ja nemam problem obcas nieco navarit ale ked mi povie ze mam ist sama do obchodu aj nakupit suroviny na to, tak mi to pride trosku drze :/ a on mi na to hovori/vycita, ze on ma casto vyvaza autom domov.
Ked niekam ideme , tak mam pocit ze strasne na mne setri, vela krat povie ze “teraz pozyvas ty” a to ked ideme do kina alebo sa najest alebo na drink.
Mam pocit ze ma len vyuziva a nikdy ma ani nelubil a mozno ani nevie co je to laska ale napriek tomu neviem sa odputat a odist :(
Mal niekto takuto skusenost?
Nie este mà nikto neudrel a vobec nie po hlave. Si si ista ze nemas trvale nasledky? Byt s takym chrunom ak si mala nejaky rozum uz ho z teba vytlkol. A ty si myslis, ze toto je laska ?
@olgaa123 Spamataj sa ved sama vidis,ze je to totalne zly vztah. Takto sa chlap nesmie spravat k zene. Nelubi ta,len ta vie recami opantat. Vyuziva ta a zneuziva. Preco ta tesi byt zneuzivanou? A do buducna si na chlapoch vsimaj ako sa spravaju v hadkach. Tam sa ukaze povaha a charakter cloveka. Ale dovtedy,kym si budes hladat partnera,musis ostat sama nejaky cas a dat sa dokopy. Naucit sa mat rada. Pokial to neurobis,tak vzdy natrafis na takyto typ chlapa.
Super vztah, dufam, ze uz pracujete aj na detoch.
@olgaa123 ak si tu nerobíš zo všetkých srandu, tak máš veľmi divný pohľad na svet. Tento vzťah-nevzťahuje treba ukončiť, okamžite. Spáliť mosty.
@olgaa123 Stačilo mi prečítať, podviedol a udrel. Máš pravdu neľúbi ťa, iba VYUŽÍVA. Človek, ktorý ľúbi, nepodvádza, nebije a neuráža. Hneď by som mu napísala sms, že s ním končím. Všade si ho zablokovala a viac sa s ním nestretla. A už vôbec nie dať s ním znovu dokopy. Sú chlapi, čo si ženy vážia, nie je on jediný na svete. Držím palce, až sa s tým blbcom hneď rozídeš a nájdeš si normálneho chlapa.
@elizabet173
@zoro9836 Netvrdim, ze nie je vymyslene, ale nemusi byt. Zial ja som osobne videla zeny, ktore dlhe roky zotrvavali v totalne nefunkcnych vztahich, kde sa chlap k nim spraval hrozne. Uz len sucasna priatelka mojho svokra alkoholika. Ta mala otca alkoholika, prveho muza alkoholika a teraz ma aj mojho svokra. Svokor je uz v hroznom stave, ani ako kamarat neni uz pouzitelny a ona mu stale este chodi pomahat s domacnostou a sem tam idu von. Aj kamoska mala taketo divne vztahy. Raz som sa jej pytala, preco s jednym je a vraj "ale ved keby nebol egocentricky, arogantny a nemenil stale nazor na to ci mna chce", tak by bol uplne auper 🙂
@zoro9836
naozaj neveris? Nezijes potom v realite. Toto byva na dennom poriadku u mnohych, chore ale je to tak. To, ze u teba to neprichadza ani v divom sne do uvahy, je jedna vec. No v takychto pripadoch - podla seba sudim teba- ozaj neplati. Staci ti nizke sebavedomie ci zla situacia atd. a clovak necha na sebe orat.
Zeny, by ste sa cudovali, ale moze to byt pravda...mam taku znamu. Ma vlastny byt, pracu, financie a chlapa, co ju mlati ako zito, ziarli ako pes a neplati jej ani len najom a potraviny....ale ona ho taaaak luuuubi. Raz sa uz jej kamaratke podarilo vystahovat ho, ked ju o to poprosila, ale do mesiaca bol naspat a lubia sa dalej....ziadne spolocne zavazky, deti, hypoteky ani nic a ona aj tak drzi ako hluchy dvere 😑
@olgaa123
Kolko mas rokov, 20 aje to prvy blb s ktorym mas akoze vztah?
Zober si 2 tyzdne/ mesiac volno. Odid niekde prec. A rozmyslaj! Ani jediny pekny moment s nim totiz nie je hoden aby si s nim bola co i len minutu dlhsie.
Mala som priatela, nemal problem zaplatit mi oblecenie za 700€ a viac. Vecere obedy platil tiez. Rano mi z obchodu vedel doniest kvety a ranajky do postele. Bol to ten najhlbsi vztah aky som zazila aj po citovej stranke. Avsak boli v nom ine aspekty a utajena dg, ktore pre mna neboli napriek vsetkemu peknemu zlucitelne s prijemnym zivotom. Rozisla som sa s nim. Ale keby som vedela ty ty, zema 7x podviedol? Uz raz by stacilo a bola by som rychlo prec.
@olgaa123 Toto je sranda nie? Nie je to reálne dúfam. Ak áno tak dievča máš veľký problém keď toto berieš ako nejaký vzťah. A radim ti aby si sa od neho hned odmotala lebo nedopadnes dobre
@svetlonos deje sa to .... sama som bola v takomto podobnom vztahu vyse 2 rokoch, kde ma partner mlatil ako zito .... vedela som, ze musim odist, ale ten strach ze co bude potom.bol vacsi .....
@olgaa123 ..... prosim ta, odidi z toho vztahu,chapem, ze to nie je jednoduche, ale nic ti to do zivota neprinesie a brzdis iba samu seba ..
@olgaa123 ak to nie je len zly vtip, tak prepac, ale po lopate to napisem, nemas ziadnu sebauctu, ked si s nim. A nie, toto nie je laska. On ta 7x podviedol a ty si stale s nim???????!!!!