Chodili by ste s mužom, ktorý je sexuálne neskúsený?

5. nov 2024

Chodili by ste s mužom, ktorý je sexuálne neskúsený ?

ivik4
5. nov 2024

Som toho prikladom takze ano

kavasmliekom
5. nov 2024

Áno, ale nie mladším odo mňa, zase ani nie veľmi starým odo mňa, lebo by mi vrtalo v hlave, prečo nemá skúsenosti.

7miriam77
5. nov 2024

Ako si ho naučíš,tak budeš mať 😃😃😃. Mne osobne by to nevadilo, omnoho viac by mi vadil chlap, ktorý sa hrá na skúseného a " stará" sa len o seba

lindous
5. nov 2024

Na začiatku vzťahu by táto info pre mňa nebola rozhodujúca, v podstate by som ani nebola čakala, že mi to oznámi…až neskôr by sa ukázalo ako to klape aj v tom sexe…

lucia13022023
5. nov 2024

Neskúsený neznamená, že nie je šikovný. Vlastná skúsenosť.

vanilkovazmrzka
5. nov 2024

Nie. Lebo by bol odomna aspon o 10 rokov mladsi a to proste nie ;)

vanilkovazmrzka
5. nov 2024

@kavasmliekom presne toto ☝️

thirstymonk
5. nov 2024

A prečo nie? Čo je krajšie, ako keď si ty sama pre toho muža prvá skúsenosť?

januska12323
5. nov 2024

Prečo nie? Aspoň ho môžeš naučiť podľa seba a nebude sa hrať na machra.

ivanaks
5. nov 2024

Ak by mal šesťdesiat a bol bez skúseností, tak nie. 😜

misiak7777
5. nov 2024

Nie

luccija
5. nov 2024

Áno, veď aj ty si bola niekedy neskusena

pralinka25
5. nov 2024

za mna v pohode. vzdy lepsie ako chlapi co pretiahnu 20 kamosiek s vyhodami

rebi789
5. nov 2024

Len sa na tebe naučí a potom keď bude so sebou spokojný tak pôjde za inými ženami 🙂

maja22
5. nov 2024

Otazku mohla polozit tak zena, ako aj muz. Ak si zena, opytaj sa ho na dovod, preco za sebou nema sexualne skusenosti. Ak si muz a chces sa so svojou intimitou delit az s manzelkou, tak ta povzbudzujem, vytrvaj vo svojom rozhodnuti 😉 Ak natrafis na tu spravnu osobu, tak to oceni 😉

fantaghiro21
5. nov 2024

Mozno prave ti "menej skuseni" maju najvasnivejsie predstavy, tuzby...
A možno su niiektori, ktori mali niekolko partnerov/iek a vidime to v priamom prenose na MK a temy - Muz so mnou nespi, zena so mnou nespi, s muzom je to nuda v posteli , s manzelkou je to nuda v posteli....A to možno mali bohate skusenosti...

stastnevydata2016
5. nov 2024

Jednoznačne, chodila som a som s nim stastna uz takmer 9 rokov v manzelstve 🙂.

iceberg
10. nov 2024

Ja by som chodil so ženou ktorá je sexuálne neskúsená ale musela by mať záujem chcieť v sexe robiť a skúšať všetko musela by tam byť tá chuť a vašen k tomu objavovať .

oktober3
10. nov 2024

Jednoznačne áno..
Keď sme spolu začali chodiť, bola som pre neho bohyňa... 😝😁😁😁
A stále a stále ho viem prekvapiť 🔥🥰

kikus7
11. nov 2024

Áno, chodila by som s takým. Lebo chlapi, ktorí majú za sebou x vzťahov a mali x žien, ma nepriťahujú. Osobne by som v živote chcela takého, pre ktorého by som bola jediná a aj on by bol pre mňa jediný. Som staromódna.