Chlapská predstavivosť

mudiel
10. okt 2022

Ahojte. Chcem sa tu v tejto skupine opýtať aký mate názor na to, keď si počas sexu váš muž predstavuje inú ženu presnejšie niečo s čím nemôžete konkurovať. Mm sa mi včera priznal, že si ma predstavuje ako šikmookú peknú Aziatku alebo černošku. Ale ja si s očami bohužiaľ neurobím nič a ani čiernu pokožku nikdy mať nebudem. Mňa to zdrvilo, lebo sme spolu krátko a už má chuťe na iné. To akoby spal a sexoval s inou ženou a nie so mnou ako na fyzickej úroni tak aj na duchovnej a duševnej. Láska má počas sexu zbližovať pár ako bjedno telo, dušu a zapojí sa pri tom aj duch. Viem že všetci muži sú taký, ale ja som dostala k tomu averziu. Ako ku chlapom lebo každý je rovnaký alebo k sexu celkovo. Mne to príde ako podvod v myšlienkach. Neviem či sa s tým budem vediwť vyronnať, lebo som žiarlivá. Aký máte na to názor vy?? Ďakujem za váš názor.

melanta
10. okt 2022

Vieš, že všetci muži sú takí? To aj s mojim si spala a toto ti povedal? Asi nie. Keď aj si nejaký človek, nielen muž ale aj ženy to robia, predstaví niekoho iného, tak normálny človek to partnerovi nehovorí. Takže ak ste spolu krátko a toto má potrebu ti rozprávať, tak ho pošli kade ľahšie. Si dospelá, tak snáď vieš zhodnotiť, či to je v poriadku. Nie je.

ckocka
10. okt 2022

No, buď budeš sexovať s duchom alebo s chlapom. Alebo nemusíš vobec, krásne na tom je že si každý može vybrať.

melanta
10. okt 2022

A k tomu duchovi. Ak sa ľudia milujú, tak samozrejme, milovanie je aj o duševnej stránke. Ale aj keď sa ľudia milujú, tak je normálne, že niekedy sa nemilujú, majú iba čistý sex, bez ducha, proste s prepáčením obyčajnú trt kačku. Ak ti to nevyhovuje, tak si treba nájsť partnera, ktorý má rovnaké potreby ako ty.

tenerifka
10. okt 2022

vobec to nie je podvod, len je primitivizmus zo strany tvojho sexualneho partnera, ze ti to vesia na nos, to akoze naco je dobre? Ja kebyze muzovi hovorim vsetky moje tajne myslienky a tuzby, tak uz by ma asi 10-krat kopol do riti, sme manzelia 23 rokov, nic na tom nemienim menit, ale to, co mam v hlave, je len MOJE a s nikym sa o to nemienim delit

sissy27
10. okt 2022

@mudiel viac ako jeho fantázie by ma vytočila jeho hlúposť - načo ti to hovoril?? podľa mňa je to celkom bežné (u mužov aj u žien), že fantázia pracuje a nemá to nič spoločné s tým, že by sa mu / jej nepáčil aktuálny partner/ka. Ale takto to niekomu šplechnúť do tváre, to je podľa mňa sprosté. Ja by som mu asi odpovedala, že tiež si predstavujem niekoho s väčším penisom ale tak dá sa aj s týmto niečo uhrať...

stanulienkat
10. okt 2022

Ved tu bola takato tema pred 2 dnami. Bavi ta to??🙄

mudiel
autor
10. okt 2022

@stanulienkat Ja tu často nechodím. Len ak sa potrebujem vyrozprávať. Myslíš že ma to baví byť zúfalá a písať tu len tak svoje osobné problémy? Od toho je tu asi táto skupina. Tak sorry, že som si prv tú predošlú tému nevyhľadala. Myslela som si ze tu nájdem pochopenie a radu, no namiesto toho len zdrbanie. Ďakujem veľmi pekne

elizabet173
10. okt 2022

@mudiel keď už spíš s takým blbom, ktorý ti to ešte aj povie a to po krátkej známosti, skús mu povedať, že ty si predstavuješ sex s celým futbalovým tímom a tomu on skutočne nemôže konkurovať a pošli ho do čerta

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
doriiis
10. okt 2022

Samozrejme,ze to robi obcas kazdy z nas.Ten,kto tvrdi,ze nie, ten klame.
Autorka..nemal ti to hovorit,to je cele.Ale ty hladas problem,tam kde nie je.

marca12
10. okt 2022

@mudiel Naco ti to hovoril? Nie o vsetkom musia partneri vediet. Nech si predstavuje,ked mu to pomoze,no nech si to necha pre seba. Uz ta moze poznat a moze vediet,ze nie si typ zeny,ktorej sa moze takto zdoverit s takouto informaciou.

nikaeli
10. okt 2022

@mudiel skús mu nabudúce povedať, že to bolo skvelé, oveľa lepšie ako minule, lebo dnes si si predstavila, že sa miluješ s ....... (vyber si koho chceš, hoc aj suseda) - nech vie, aký je to pocit.

mudiel
autor
10. okt 2022

@sissy27
@zoro9836
@marca12
@elizabet173 Ďakujem veľmi pekne za pochopenie. Povedal mi to vtedy keď sme pozerali agenta z honkongu a tam bola taká čínanka ktorá sa ešte k tomu dobre bila a keď som sa ho chcela na niečo opýtať tak mi povedal že ,, počkaj pozerám.Fíha tota sa ešte aj super bije.,, a tu som sa už neudržala. A povedala že ano tebe sa presne také páčia. A on vtedy dodal, že si ma tak predstavuje pri sexe.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
doriiis
10. okt 2022

@zoro9836 ....tak typek mozno netusil,ze svojim uprimnym priznanim vyvola u autorky nervove zrutenie.

elanor
10. okt 2022

@mudiel zbytocne prehanas, povedal, ze si tak predstavuje teba. Nie, ze si predstavuje cudzi zenu, ci herecku.
Robis z komara somara.
Sak zavri oci, predstav si dakeho Breda Pitta ci nad kym vo filme tajne platonicky slintas a je to. A kludne si to nechaj pre seba, alebo mu to kludne aj slepchni do ksichtu, to je uz tvoja vec.
Svata prostoto...

bessie12
10. okt 2022

@mudiel predstavuje si teba a nie niekoho ineho. Nehladaj problem tam, kde nie je.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mudiel
autor
10. okt 2022

@doriiis určite sa mi to nepočúvalo ľahko a to vie veľmi dobre že tak zdravo žiarlim, lebo mi na ňom záleží. A to máme spolu 4 mesačnú dcérku. Všetko išlo v pohode až kým nezačal do mňa podpichovať aby som žiarlila, keďže ja som predtým nikdy nežiarlila až od jeho prvého ppdpichnutia kedy som stratila tú 100 % dôveru. Milujem ho a preto sa trápim. Spať s ním a nemysliet na to či myslí na inú to neviem či dokážem. Podkopol moje sebavedomie

doriiis
10. okt 2022

@mudiel ...dievca zlate,teba cakaju este velmi tazke chvile v zivote s takymto pristupom.Odporucam popracovat na vlastnom sebavedomi.

elanor
10. okt 2022

@mudiel prepac, ale ty si sama sebe nahovaras to co neexistuje.
Este raz a pomaly - on si predstavuje teba. Nie inu, cudzu zensku.
On nerobi nic zle. Iba mu pracuje fantazia.
To len ty v svojej vlastnej hlave z toho robis zbytocnu dramu.

bessie12
10. okt 2022

@mudiel nevymyslaj hovadiny. Predstavuje si teba a nie inu zensku. Ako ti toto moze vadit ?? Preco si nahovaras, ze mysli na ine ??

viestta
10. okt 2022

Chudáci chlapi, v slabej chvíľke chcú byť úprimní a už je oheň na streche.🙄

bessie12
10. okt 2022

@viestta a potom je znovu zle, lebo klamu a zatlkaju 😂 Niektorym proste nevyhovies

viestta
10. okt 2022

@bessie12 hej hej, niektoré ženy vôbec nevedia co chcú, ale nedajú pokoja kým to nedosiahnu

bessie12
10. okt 2022

@viestta alebo to chlap s nimi nevydrzi a rozide / rozvedie sa s nimi. Potom si tie zeny mozu povedat "dosiahla som svoje..."

ankare
10. okt 2022

@mudiel aj mňa by to zranilo. Má si predstavovat mňa a sústrediť sa na mňa. Úplne Ťa chápem.