Chlapi sa chcú so mnou iba pohrať

laurinka2023
22. mar 2023

Ženy ani sama neviem prečo to tu píšem ale už ináč sa nedá... Žijem sama s dcérkou už pomaly 7r... Nebudem rozoberať prečo sme sa nechali a podobne veci... Prejdem k veci.. ŽENY UZ SA CITIM AKO KEBY SOM BOLA OZAJ PREKLIATA!!! Začnem nejaký vzťah a stále som tam. Kde som. Bola... Bud majú doma. Ženy a somnou sa len chcú pohrať alebo niečo ine.. Ale proste vždy a vždy sa to skončí.. Niesom ten typ že vyhľadávam niekoho na silu alebo tlačím na pílu.. Ale už ked mi niekto povie alebo vydim zaujem že chce tak si poviem dobre skusim to.. A vždy a vždy sa sklamem.. Už samu seba obdivujem že este stojim na nohách po tom všetkom čo som. Si prežila.. Moj zmysel je moja dcérka ale som. Ešte mladá chcela bi som. Zažiť ešte pocit že ma niekto miluje mysli namna zaujima sa omna chcem tak veľa? Možno vam. Príde že som trápna ale ťažké je žiť sama... Stále som hľadala chybu sama v sebe ale už nie nevyhladavam problémy snažím sa byť sama sebou a ajtak to končí...

zmrzlinka2021
22. mar 2023

@laurinka2023 nežil to, vzťah sa nedá vynútiť

miadi
22. mar 2023

Mala by si lepsie selektovat. Vidis ze hocikto mà zaujem a ty si hnet ochotna to skusit . A vysledok je takyto. Kludne bud narocna a vyberaj si len tam Daj sancu kde ty mas ozajstny zaujem. Kde sa ti zda ze to ozaj stoji za to ..

simona20201309
22. mar 2023

@laurinka2023 niekedy si žena ani neuvedomuje, aké nechcené signály dava mužovi. Budem konkrétna. Mam kamošku v podobnej situácii a s rovnakým problémom. Ona si ale.neuvedomuje, že vždy s chlapom na začiatku flirtuje. To by bolo možno ok, ak by ten flirt bol na nejakej úrovni. Ale ona je perverzna a snaží sa ho získať tak, ze ho zvádza. Samozrejme, každý chlap si o nej urobí okamžite obraz. Prezentuje sa ako štetka. Pri tom taka vôbec nie je, len ide na to zle. Mysli si, že inak by o ňu chlap nemal záujem. Pritom je krásna, príťažlivá, vyberá si, ale vždy keď si vyberie, začne si s ním písať steklive správy, potom ju pretiahne a tam to haslo. Ona je nešťastná, že opäť ju len využili. Bohužiaľ, chlap na vážny vzťah nechce takú, radodajku". Opakujem, naozaj takou nie je.
Nemôže to byť tak, ze sa tiež prezentujes podobne?

jsbb
23. mar 2023

@simona20201309 Ja mam tiež taky problem a ako radodajka sa teda neprezentujem. Ja nemám ani deti, lebo som vhodneho partnera nenasla, a už som sa zmierila v 37, že ani nenájdem.

zorkahorka
24. mar 2023

"Ale už ked mi niekto povie alebo vydim zaujem že chce tak si poviem dobre skusim to" - tu je tvoj problem. Ty mas chciet, nie skocit na toho, ktory chce. Vyberaj si a nikde sa nenahli. Nechci za kazdu cenu lásku od myza, nauc sa ju davat samej sebe. Uzivaj si najma zivot s dcerkou a uc sa byt stastna bez muza

duunlo
24. mar 2023

Asi len zle rozoznavas ten ich “zaujem”. Zjavne maju zaujem, ale len o to jedno, pretiahnut ta. Jednoducho na zaciatku hned neskac s nimi do postele a aj ten chlap uvidi, ze aha zle pochopil tvoje signaly. Bud bude pokracovat a chciet nieco vazne, pripadne sa na teba vykasle a ty aspon nebudes mat dalsiu ciarku vo svojom dennicku so statistikou “PRETIAHOL MA A NECHAL”. Je aj tretia moznost, ze sa bude snazit aby ta pretiahol na povedzme piatom stretnuti, ale to uz neovplyvnis, zjavne pritahujes chlapov s chutou len na nezaväzny flirtik.

elmivelmi
24. mar 2023

Kolko mas rokov?
Tak co na to dodat,musis len vyckat casu,ako hus klasu.Ale nie.Pozri sa ak to ma prist,tak to pride,mozno nie hned teraz ale za par rokov.Na zaciatok skus si ho poriadne preverit,pozistovat a az potom mu daj sancu.Lebo take veci ako manzelka,snubenka si myslim sa daju preverit,ale ak sa aj ty hned hrnies tak to nemas cas kedy zistit.