Chlap stále hovorí o bývalých

28. nov 2020

Ako by ste zareagovali,keby vam chlap neustale rozpraval ako sexoval so svojimi byvalymi,co vsetko s nimi robil,neustale sa kvoli tomu hadame.

elizabet173
28. nov 2020

ja by som mu porozprávala o tom, ako všetci moji bývalí mali väčších a lepšiu techniku ako on a zaradila ho medzi nich, čiže by bol bývalým už aj on. Skutočne na toto potrebuješ názor iných?

evamea
28. nov 2020

Podrobne by som mu popisovala, čo všetko si balím do kufra a kde si potom nájde kľúče.

dskjhfdlkdjhl
28. nov 2020

@elizabet173 Byvaly, ale s najmensim😀

marca12
28. nov 2020

Bol by to byvaly. Ale ja by som o take hovado primitive urcite nezavadila. Boze zeny,kde vy na tie exemplare chodite.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
28. nov 2020

Len či je aj taký šikovný ako ukecany 😄

puklica13
28. nov 2020

Ako by som reagovala? No uz by dom bola rovnako ex..🤣, jasne minulost clovek nezmeni, ale ak ma niekto neustalu potrebu rozpravat mi o svojich sexualnych zazitkoch s byvalkami, rak je to podla mna chore..

elizabet173
28. nov 2020

@marca12 ja tomu ani neverím, niekto sa nudí, tie decká by už mali ísť do školy. Vieš si reálne predstaviť ženu ktorá toto počúva a ešte sa s nám háda? Načo drať ústa, keď stačí rukou ukázať smer k dverám, nie?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
28. nov 2020

@elizabet173 ale ver,ze taki primitivi existuju a aj zeny,ktore s nimi nevedia zatocit. Nie je spravne na vsetko,co sa nam zda neuveritelne hned odpisat,ze to nie je pravda. Preto mame tolko domaceho nasilia a psychickych tyranov, lebo tym zenam nikto neveri.

elizabet173
29. nov 2020

@marca12 veď tu jej nikto veriť nemusí, nemá s ním žiadne záväzky, pošlem ho do čerta a vybavené. Chápem, že len časť žien by sa pri prvom opise rozosmiala na celé kolo a spýtala sa ho, či hovorí fakt o sebe, lebo po tom, čo predviedol s ňou, je to vysoko nepravdepodobné a odstránila ho zo svojho života. Ale súhlasím s tým, že je kopa domáceho násilia, žien, ktoré sa dostanú do veľmi zložitých životných situácií len preto, že niečo také ako rodinná výchova a finančná gramotnosť v školách takmer neexistuje. Teraz počas pandémie sa prichádza na to, koľko zbytočných nezmyslov sa decká v školách učia, v živote ich potrebovať nebudú. Ale s hospodárením v rodine a so spolužitím dvoch ľudí s stretnú všetci, ak sa teda nerozhodnú žiť bez partnera. Ak je tá žena vychovávaná v štýle - ženská a mužská práca, žena drží hubu a krok, to to má väčšinou takmer isté, že ak narazí na somára, tak si s tým neporadí.

evaachesa
29. nov 2020

No tak buď je toto vymyslené, alebo si ty tá hlúpa že sa necháš takto ponižovať ... dávno by bol môj ex ... Pred odchodom mu povedz že v posteli nestál za veľa 😉

asia83
29. nov 2020

@marca12 👍😂

adrestia
29. nov 2020

@evaachesa Nemyslím, že by to bolo vymyslené. Mám kamoša, ktorý to isté zažili so svojou ex. Navonok veľmi milá inteligentná baba. Stále mu však rozprávala, čo všetko robila so svojimi bývalými. Najčastejšie, keď boli spolu v posteli. Našťastie mal dosť rozumu, aby to rýchlo ukončil.