Ahojte
Po pár mesiacoch vzťahu som svojmu frajerovi skontrolovala telefón. Aby som to vysvetlila…. Po hádke som išla k nemu domov a jemu prišla správa od ženy samozrejme že ju ani neotvoril ale hneď ju vymazal. Ešte sa vyhovoril že to bola stará správa a len prišlo upozornenie. Potom som videla jeho správy s ostatnými ženami a samozrejme moje tušenie sa potvrdilo.
Otázka znie keďže do teraz nemáme dôveru v jeho telefón a občas som až ,,nepríčetná,, lebo ho chcem vidieť a on sa sprava tak že ho schováva neustále aj keď sme sa dohodli že si nebudeme pred sebou ukrývať telefóny naďalej to robí. Dokonca ich má 2 a tak sa boji že mu pôjdem do telefónu že keď idem na wc vyskočí z postele a pozerá či náhodou nemám jeho telefón 😂😂😂
Prepáčte ale vyčíta mne že som chorá a pritom sa on správa cudne. Myslite že to preháňam ???
Spravte si minimalne tri deti, to ho zmeni ..🙂
Co by si si ty pomyslela keby si tvoj prispevok citala o niekomo inom
@nana357 bože utekaj od takého chmuľa....keď toto ti robí ako potom chcete žiť spolu? Ak si nevie ujasniť hodnoty čo mu je presnejšie či pipky z netu alebo ty ...tak to budeš musieť rozhodnúť ty ....držím palce
chyba je na obidvoch stranách....
on ti klame, podvádza a ty jemu nedôveruješ...
ako môžete byť šťastní v takom vzťahu kde chýba tolerancia, porozumenie , dôvera, úprimnosť? celé zle....
Nemáš dôveru v jeho telefón? Ty máš vzťah s jeho telefónom? Ty si hysterka, on kurevnik. Skvostna kombinácia. Nikdy sa nebude spolu nudiť. Len do toho neprivedte deti. Ak ti ešte nejaké zvyšky pricetnosti zostali, daj paprce preč z cudzieho telefónu, chlapa kopni tam, odkiaľ nohy rastu, z tohto psa slanina nebude a nájdi si normálneho, ktorý nebude riešiť iné ženy na mobile.
Preco ste vlastne spolu?
preco si to neukoncila hned pri prvom zisteni ?
@nana357 jasne že keď sa tak boji, tak tam ma niečo, čo nechce aby si našla.. ak by nič neskrýval, dal by ti ho a rob si čo chceš..
Ja hocikedy použijem manželov telefón aj on moj.. nie na kontrolu, ale bud niečo vyhľadať na nete, alebo napísať známym, zavolať svagrine atd… koho telefón je bližšie, tak si ho môžeme zobrať a vybaviť si co treba.. aj fotky z oboch telefónov sa nám ukladajú na jeden fotostream a tak.. keď nič neskryvam, tak s tým nemám problém
ty utekaj od neho a on nech uteka od teba .. uplna nedovera vo vztahu z oboch stran-nemate buducnost a nie zazraky sa nedeju-nezmenis sa ani ty a ani on
@nana357 to čo robíš samozrejme nie je v poriadku, ale to čo robí tvoj priateľ je na 99% horšie a v dobrom radím utekaj od takéhoto chorobného klamára a sukničkára...je mi to ľúto, ale určite ťa podvádza, minimálne sa "uspokojuje" s inými online ... normálny človek sa takto nespráva a nakoniec spraví šibnutú z teba...som cudzia osoba ale ver mi je to tak...
@veronika3110 prosím vás ako sa to dá ukladať na jeden fotostream? Cez akú aplikáciu? Tiež by sa nám to zišlo, lebo preposielanie si fotiek je na nervy a vždy sa presne fotí telefonuje z telefónu ktorý je bližšie🙂
Tak ja neviem ale mne @nana357 nepride vobec ako hysterka. Vidi, ze nieco nie je v poriadku a snazi sa prist na realny stav (ci browsuje “len” alebo realna nevera) a za to je akoze zla? By som chcel vidiet, co by ste vy ostatne robili na jej mieste…
Za mna, tu bud rozhovor a dohoda na zmene spravania alebo naozaj ukoncenie. Tento vztah tak ako je teraz perspektivu nema
ak mu nedôveruješ, rozíď sa s ním, vzťah bez dôvery (ku chlapovi, nie k telefónu) nemá zmysel. Ale nelez mu ako hysterická stíhačka do telefónu!
a preco ste stale spolu, ked tam nie je ziadna dovera a on asi ocividne ma/chce mat ine?
@nana357 nebudem tu do teba hustit, lebo sama si urcite uvedomujes, ze tento vztah nie je OK.
Musis nabrat silu a konecne ho opustit. A nie, nevracaj sa uz k nemu. Nie ako pred par dnami, kedy si pisala, ze ste sa uz konecne rozisli.
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/vypisoval-inym-zenam-hadame-sa/
Jasne ze ta ojebava 🤦♀️ vyser sa na neho
S dvomi mobilmi mala skúsenosť i moja kamarátka u svojho priateľa, chodili spolu 3 roky. Stále mu odpustala videá s inými ženami, nevery a vypisovacky s inými. Už spolu nechodia a dobre. Ona je inde inteligencne a sme sa všetci čudovali, ako mohli vôbec spolu začať chodiť, keďže chalan je síce fajn, nemal problém o zamestnanie, financie, ale toto bolo unho, ako vybijanie si komplexov na iných, cudzích ženách.
@antonia15 no to práveže moj muž urobil.. ale nie je to appka, ale mame iPhony obaja a nejako tam to je nastavené že sa to odosiela do jedného 🤔
Ste rovnaki. Ty ziarliva hysterka, on kur..vnik. Vyborny parik.
Preboha, to vážne chceš mať takýto vzťah? V ktorom to absolútne nefunguje, nie je tam dôvera ani nič? Však načo si stále s ním, keď mu neveríš? Dvaja si majú veriť a neloziť do mobilov. Ak by pred tebou nič neskrýval, tak ti ten telefón v pohode dá.
Obidvaja ste divni. A ty nemáš problém s jeho telefónom ale s dôverou k nemu. Co sa síce nečudujem, ale čudujem sa na čo si s nim
Nerieš frajerove mobily, ale rozchod s frajerom.💣Ihneď, najlepšie.
Podvádza ťa, ma ťa ako niečo dočasne a ešte je taký chrapun, že nemá gule to priznať a vadnu robí z teba. Holt, láska sa nedá vynútiť. Múdra žena sa rozide, lebo ma sebaúctu a svoju hodnotu, hlúpa žena bude robiť scény a čakať, ze sa to zmení. Vyber si sama čím budeš.
@nana357 na jednom telefóne som videla že bol prihlásený na badoo a na druhom mal pri fotkách stiahnutý priečinok z insta fotkami aj keď insta si vymazal už dávno … ten priecinok tak nemal a odrazu tam bol… neviem či mi už jebe alebo klame a vyčíta to mne že som chorá z jeho telefónu ….