Chlap s veľkým nosom

20. jún 2023

Ahojte baby...je mi blbé, že zakladám túto diskusiu, ale spoznala som naozaj brutálneho, milého, pekného chalana, ktorý sa ku mne pekne správa len jedna vec čo ma trošku odrádza je to, že má veľký nos...🤦🏻‍♀️ viem, že ma tu viaceré, alebo možno všetky zdisujete, lebo výzor nieje všetko ale neviem si pomôcť...inak je naozaj top či už ostatok výzoru, alebo správanie 🙏🏻

zmrzlinka2021
20. jún 2023

Vonia ti?
Myslim ako muz..?

Lebo to je podstatne, potom nejake "nerovnosti" su absolutne nepodstatne

tykat
20. jún 2023

Je ti sympaticky? Paci sa ti? Tuzis po nom? Ak nie tak hladaj dalej, budes/budete sa len trapit.

Ja som stretla vyzorovo dokonalych, iskra obojstranna ale povahovo proste nieeee. A moze byt neviem aky fesi.

Musi vsetko dokopy suzniet. Mne sa musi pacit chlap ako celok. So vsetkym.

januska12323
20. jún 2023

Keď ti nevyhovuje pošli ho ďalej do obehu.

galganka
20. jún 2023

Podle nosa poznáš kosa... 🤷‍♀️

blondinka95
20. jún 2023

Ak ťa priťahuje aj s veľkým nosom kde je problém?
Inak, mne sa viac krát potvrdilo.. "podľa nosa, spoznas ..." 🙈🤣

svokrinjazykmonika
20. jún 2023

Tiež súhlasím že podľa nosa spoznáš kosa. Ale ty tiež nie si určite dokonalá, tiež by sa mu možno páčilo keby bolo na tebe niečo iné. Nebuď povrchná, daj mu šancu, možno sa zamilujete ako kone a budete žiť šťastne až neveky. Len akurát deti môžu ten nos zdediť 🤭

mon29
20. jún 2023

boze nebud takto povrchna.. Je to len nos a mozno najdes v gatoch takeho pytona, ze zabudnes hned na nos😆

divokykonik
20. jún 2023

Môj muž má krivý nos od prírody, taký divný, ale inak je tiež tip top, až moc 😃. Ja mám určité viac chybičiek na kráse, takže ja som si ho zamilovala aj s divným nosom. Malý ho nezdedil. 😃😃😃

vesimelonimarsista
20. jún 2023

Ked ten chlap za to stoji, tak kaslat na jeho velký ratafak.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rhodesian
20. jún 2023

Akože ja len k tomu "podle nosa poznáš kosa"
Nie vždy to platí. Bývali mal nos veľkosti takej že by s ním mohol polia orať, vysoký 2 metre no a v trenkoch 10cm tenký prútik 🤷‍♀️.
Pokiaľ ta však priťahuje a cítiš sa s nim dobre, skus mu dať šancu, možno bude tak skvelý že na veľký nos zabudneš 🤷‍♀️
Môj súčasný má napr červené, suché fľaky po tele (zabudla som názov), v lete to má veľmi výrazne na tvári. Tiež ma to spočiatku odrádzalo, ale dnes už to na ňom nevnímam 🤷‍♀️

autor
20. jún 2023

@rhodesian Podľa nosa spoznáš kosa..haha uvidíme 🤭 tento ma tiež skoro 2m nieje to ten istý? 😂

h2
20. jún 2023

Neblbni, chlapi s veľkým nosom sú sexi!

babulkomale
20. jún 2023

Mne sa pacia chlapi s vyraznym nosom, aj plesati ked maju pekne oci a obocie, ze to vynikne 😍
A mam vlasateho ktoremu zavidi typ vlasov este aj moja mama, s dokonale rovnym nosom ā la Johnny Depp 😃
Ani jeho otec este nie je plesaty 😃

rhodesian
20. jún 2023

@autorka nevolá sa Michal ? 😂🤷‍♀️

autor
20. jún 2023

@rhodesian Nie 😂

mon29
20. jún 2023

@rhodesian to muselo byt sklamanie😆

rhodesian
20. jún 2023

@autorka tak to nebude ten istý 😂 každopádne ak je to naozaj jediná prekážka, skus dat tomu šancu a uvidíš či jeho ostatné vlastnosti prevážia túto jednu nedokonalosť🙂
Aj moja matka má obrovský nos, a aj tak je už druhý krát šťastne vydatá 😁

vanilkovazmrzka
20. jún 2023

Je to v poriadku, ja som jedneho musela nechat ist, lebo mal hrozne skarede zuby. Ale zas ten nos sa da opravit urcite lahsie nez chrup :D i ked neviem, co by ti povedal na to, keby si mu poradila dat si spravit nos 😅

iwesska
20. jún 2023

Aj ja mam velky nos a som vydata😂

babulkomale
20. jún 2023

@rhodesian ja mam taky trosku s oblucikom a vzal si ma pán dokonalonosý 😃

basulaak
20. jún 2023

No dobre. A tvoja otazka?

anos18
20. jún 2023

Ja milujem veľké alebo krive nosy, tak u mužov ako aj u žien. Je mi to veľmi sympatické 😁

andreadca
20. jún 2023

ja presne ako @anos18 🙂

h2
20. jún 2023

@basulaak Otázka zrejme znie, či má brutálne pekného, milého a dobrého chlapa pustiť k vode kvôli veľkému nosu! 🤦🏻‍♀️

babulkomale
20. jún 2023

@vanilkovazmrzka nos lahsie ako chrup? 👀👀👀

rhodesian
20. jún 2023

@babulkomale ja mám nos krivý, veľký a neforemný 😂
Môj partner a na obrovské šťastie aj moje dieťa majú nos ako malú, krásnu gombičku 😂🤷‍♀️

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
20. jún 2023

radšej veľký nos na chlapovi ako mini noštek. Mini nos je antisexi.