Chlap ma degradoval, že každá iná je lepšia odo mňa

24. máj 2024

Ahojte,
asi sa chcem len vyrozprávať. Mala som priateľa, nie dlho, pol roka. Ale poznali sme sa už dávnejšie, dosť mi na ňom záležalo.
Ale skrátka bol taký typ, že ak ste náhodou mali iný názor, ako on, hneď ho to rozhodilo. A začal rečami typu, ako by to každá druhá na rozdiel odo mňa urobila lepšie, povedala lepšie mala iný názor. Tento vzťah skončil po pol roku. A nechcem s tým človekom mať nič spoločné.
Ale som veľmi citlivá povaha, a stále ma to mrzí. Prečo mi to tak hovoril. A neviem sa z toho dostať som smutná. Mám 30+ a viem, že ma zvozíte, prečo na to vôbec myslím. Ale neviem z toho von.

minenkak
24. máj 2024

A však aj pre teba, je každý jeden lepší ako tento

vanilkovazmrzka
24. máj 2024

Skus to brat tak, ze veci ktore vytykal tebe, mu prekazali na nom samotnom. Take to zlate podla seba sudim teba. Vsetka jeho kritika bola len jeho vlastnou reflexiou, nie je to nic, co by definovalo teba.

marianarem
24. máj 2024

Tie reci su jeho pokus ublizit ti po tom, co jemu ublizil tvoj odlisny nazor. Ber to ako prejav jeho problemu. Proste je to clovek, s ktorym ked sa nesuhlasi, tak zacne rozdavat rany. Tebe aj hociktorej inej, mohol by ich mat sto a kazdej by povedal, ze je horsia ako vsetky ostatne.

negymama
24. máj 2024

gratulujem, dopadla si velmi dobre. rozhodne ovela lepsie ako "hocijaka ina", co si takeho hnupa vezme za muza, ci s nim zalozi rodinu.

zrejme ti nieco velmi zavidel. hoci len ludske vlastnosti. Pamataj si do budcna...Cim vacsi kritik a zhadzovac druhych ludi...tym vacsi zakomplexovany chudak!!😲

ozajstni sebavedomi ludia nemaju zapotreby niekoho zhadzovat.

gribka1
24. máj 2024

Načo sa trápiš, je to pacient, nepátraj prečo to hovoril, nemá to v hlave v poriadku.

reanda
24. máj 2024

ked mu nieco na tebe vadilo, hovoril ti to preto, lebo mu to vadilo.. ze nieco vadi jemu, je jeho problem, nie tvoj.. ze ti to hovoril tak nezrelym a zakomplexovanym sposobom, je tiez jeho problem.. to nemusis riesit
ty sa mozes tak maximalne zaoberat tym, preco sa ta to tak dotyka.. a preco ti tak zalezalo na cloveku, s ktorym ste sa k sebe vlastne nehodili ..
pocity potreby byt dobra pre inych, zavdacit sa a odvodzovat svoju hodnotu podla toho, co si o mne myslia druhi a ci ma maju radi, vacsinou vychadza z detstva, kedy dieta nebolo prijimane a milovane rodicmi ci okolim take, ake je.. to dieta potrebuje k pocitu bezpecia a pocitu, ze je vsetko v poriadku, ako s nim, tak so svetom a ze sa narodilo niekam, kam patri.. inak tieto pocity chybaju a clovek sa aj v dospelosti casto snazi ziskat ich zvonka tym, ze mu druhi ludia daju to prijatie, co nedostal v detstve.. niekedy na cas pomoze, ked sa to podari a niekto ti to prijatie da.. ale bohuzial to nie je cele riesenie, lebo len co ten druhy prejavi co len najmensi znak toho, ze mu na tebe nieco vadi, uz pridu pochybnosti a zle pocity.. clovek, co ma tento problem, si musi totiz uvedomit, ze jeho hodnota nestoji na tom, ci ho druhi prijimaju.. a ani to, ze ho rodicia nemali dost radi alebo ho kritizovali, nebolo kvoli tomu, ze nebol ako dieta dost dobry.. bol to zas len problem tych rodicov.. takze nie je riesenie hladat prijatie od ludi.. ale uvedomit si, ze mam hodnotu a som dost dobry taky, aky som, bez ohladu na to, ci na mne niekomu nieco vadi.. potom clovek nebude v depke z toho, ze ho niekto nema rad.. a bude sa vediet vo vztahu chovat zdravym sposobom..

rozculena
24. máj 2024

nechápem,prečo sa v tom furt babreš.........prestaň sa ľutovať.Budú horšie veci v živote.

deti95060810
24. máj 2024

radšej buchni šampanské že si sa takého somára zbavila..
keby si mala aj 50 + - aj tak mať takého človeka vedľa seba je za trest...

fauko
24. máj 2024

Nic Ti nepomoze lepsie dostat SA z citovych zraneni a traum ako modlit SA. Zober do ruky ruzenec a pros o uzdravenie z citovych ran. A modli SA za to kazdy den ruzenec.

tiika
24. máj 2024

Zdá sa, že si zostala veľmi sklamaná a zranená. Je to stále v tebe živé. To neprijatie teba aká naozaj si, pochybnosti, že nie si dosť dobrá a mala by si byt ina. Vieš, ten partner to sice povedal, ale cele to je o tebe. Od neho idu slova, no pocity sú tvoje. Na čo poukazujú? Čo sa v tebe v tej chvíli odohrávalo, ako sa ta to dotklo, ktorá rana sa tým otvorila a nie je zahojená? Skús zistiť.. Až potom sa ta nazory a reči ostatných nebudú tak osobne dotýkať.

danica2711
24. máj 2024

netráp sa. Hovoril ti to preto, že to bol blbec s nízkym sebavedomím, ktorý sa nevedel presadiť inak než ponižovaním a zhadzovaním iných/teba. Inak vyniknúť nevie.To nemá s tvojimi kvalitami nič spoločné, je to len jeho úbohosť. Poľutuj ho a to nech je posledná myšlienka, ktorú mu venuješ. Hlavu hore a ideš ďalej

kiki68
24. máj 2024

Mala si mu hned povedat, ze ma maleho a ze co Ty s tym mas robit 😂 by bolo 1:1 a dovi. Predlzovanie zapasu s tym hnupom sa konat nebude

mihalnickajanicka
25. máj 2024

Gratulujem.....naozaj..buď šťastná že zmizol ti zo života...psychopata nepotrebuješ..nemáš veru za čím banovat

mihalnickajanicka
25. máj 2024

@kiki68 presne..že ma malého kkta hneď by prestala útočiť

veronicka88
25. máj 2024

🤣🤣🤣môžes ďakovať Bohu že ťta "iná" ťa zbaví takého debila

hatsepset
25. máj 2024

Buď rada že máš od neho pokoj. Absolútne sa nemáš prečo trápiť. Tými rečami chcel presne toto dosiahnuť.

trisha_r
26. máj 2024

@fauko dúfam že si to myslel ironicky, lebo tieto žvásty si nechaj pre seba.. a tiež by som ti k tomu ešte pridala trstenicu na seba týranie, aby si nemal málo

zabka79
26. máj 2024

Nebolo to v tebe s tym si nerob starosti, preco sa trapis pre nirkoho kto sa netrapi pre teba? Bol to manipulator ktory chce zenu ktoru bude lahko ovladat, a bude mu pritakat , chvalit a obdivovat....chlaba bohu ty si to nebola. Bud rada mala si stastie

alexis617
27. máj 2024

@reanda krásne si to napísala môžem s tebou len súhlasiť

pukina
27. máj 2024

Vela ludi ta tu nepochopi, lebo si to nezazili. Chapem, ako velmi dokaze ublizit to, ked ta osoba ktorej plne doverujes takto sklame a zradi, hoc ten vztah trva aj len par tyzdnov ci mesiacov. Vety, ako mas byt rada, ze uz s nim nie si, velmi nepomozu, hoci su pravdive a ty si to urcite uvedomujes. Pomoze ti cas, pomoze ti, ked si zamestnas hlavu niecim inym. Aktualne. Ale neboj, raz pride clovek, ktory si o tebe bude mysliet presny opak, ktory tvoj opacny nazor bude akceptovat, dokonca ho oceni. Drzim palce.