Chlap hovorí o svojej bývalke

26. feb 2023

Jedná sa o v podstate voľnú diskusiu. Ako by ste brali keby chlap s ktorým sa stretávate vám začne hovoriť o svojej bývalke?

janka_23
26. feb 2023

Začal hovoriť sám od seba alebo si sa pýtala na minulosť? Ono aj ja som si v rámci debaty o minulosti povedala veci o byvalych a bývalkach ale bolo to iba tak v skratke a vseobecne. Takže záleží co hovoril, ako to hovoril. Lebo to môže znaciť aj to, že to nemá este spracované, aj také som zažila. A poza môj chrbát riešil aj svoju ex a potom pri najbližšej príležitosti sup za ňou 😄

autor
26. feb 2023

Dajme tomu, že sám od seba začne

lavinis
26. feb 2023

Normálne

syslik81
26. feb 2023

ak boli spolu dlhe roky alebo aspon dlhsi cas je to normalne lebo je to jeho minulost a mali vela spolocneho..cize jeho zazitky su spojene s nou .. pokial ta s nou neporovnava je to ok

autor
26. feb 2023

Popis toho ako vznikol ich vzťah, ako dlho trval...(modelová situácia)

petamich
26. feb 2023

podla mna do istej miery detailu uplne normalna sucast spoznavania sa

tykat
26. feb 2023

Ako dlho sa stretavate?

autor
26. feb 2023

@tykat 3x sme sa videli

janka_23
26. feb 2023

Myslím ze pri spoznavani je to normálne, je to súčasť minulosti, každý náš vzťah nás formuje, niečo v nás zanechá takže je prirodzené, že sa to pri rozhovore spomenie. Ak ti o nej nerozpráva celý čas co ste spolu tak by som to neriešila. Iné by bolo ak by porovnával alebo o nej rozprával neustále a o teba sa nezaujimal

autor
26. feb 2023

Mne to je divné a také aj nevhodné, ked je to na začiatku. Akoby to nebolo uzavrté. Keby sme boli spolu dajme tomu dlhšiu dobu a došlo by ka ľahkej konverzácii o tomto, že niečo sme mali za sebou...Ok ale takto na tretom stretnutí, mi to príde divné.

tykat
26. feb 2023

V naznakoch nacrtnut minulost je podla mna ok, ale kebyze to mala byt hlavna tema a stale k tomu smeroval rozhovor tak potrebuje butlavu vrbu a nie vztah.

autor
26. feb 2023

Ani toto mi nepríde vhodné takto na začiatku. Ked tak neskôr keby sme dlhšie spolu, ľahké načrtnutie ale inak nevhodná téma

janka_23
26. feb 2023

Keď sa ti to nepáči tak mu to otvorene povedz

vemi23
26. feb 2023

Ked sam od seba o tom zacne rozprávať a ak o nej rozpráva vela moc to nieje dobre, asi nema vo svojom vnútri ukončené city k danej osobe a stale by ju chcel s niekým preberať a rozprávať sa o nej...

autor
26. feb 2023

@vemi23 Tiež mi to napadlo

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vemi23
26. feb 2023

Mala som moznost prežívať toto 5 rokov 🙂 cize by som do takého vzťahu nešla... Bolo to fakt chore a tiez to zacalo spominanim bývalej hned na uplnom zaciatku... nakoniec ked som sa s nim rozišla mi povedal aj to ze mu ju trocha pripomínam a to bolo bežné ze mi to povedal ze preto ju vzdy spominal a nechal si jej veci darceky , fotky, videa , sledoval ju na fb este aj v mobile mal jej fotky lebo si jednoducho myslel ze sa k nemu vráti 😂

dianka555
26. feb 2023

Ako ste sa zoznámili? Na internete či niekde von. Lebo ak na internete a možno ste si dlhšie písali a padla reč o nej tak už by to nemal riešiť, ale ak ste sa len tri krát stretli a len 80% rozhovoru bol o bývalej tak potom. To je na tebe za ďalšie dva-tri stretnutia nič nedáš a uvidíš ako sa bude správať , prinajmenšom ho zaradis do skupiny: kamarát ktorý ľúbi svoju ex.

dianka555
26. feb 2023

@vemi23 a vrátila sa? Zbytočne stratených 5 rokov .

autor
26. feb 2023

Cez instagram. Hovoriť začal ked sme odišli z kina, len tak z ničoho nič

ahhola
26. feb 2023

Dobre, povedal, berieš na vedomie. Ak s tým zasa začne, odpoj sa od neho nech si taha ta starou. Snáď to nebudeš počúvať do blbá. 👿

vemi23
26. feb 2023

@dianka555 nie nevratila som sa 🙂 bol to uz extrem

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
26. feb 2023

@elizabet173 Ved toto, časom možno prehodiť pár slov ale 3. stretnutie? toto je divné

thoughtfulweirdo
26. feb 2023

To záleží, či to bolo raz, alebo o nej hovorí na každom stretnutí. Po prvom raze by som si o tom nemyslela nič, ak by na ňu nenadával alebo naopak nehovoril o tom, ako mu chýba 😄 ak by o nej rozprával zakaždým, nemala by som záujem.

autor
26. feb 2023

Bol tam popis vzniku, to ako to prebiehalo a ako skončilo