Ahojte, zaujímalo by ma, ako ste to na začiatku vzťahu mali vy. Či už počas randenia preskočila okamžite iskra a bola veľká chémia. Alebo ste dali šancu aj mužovi, ktorý úplne na prvý pohľad nebol fyzicky podľa vašich predstáv, a iba sa vám páčil a bol sympatický, ale osobnostne skvelý muž. Dokáže sa tento vzťah rozvinúť do vášne a veľkej lásky? Ďakujem za odpovede a vaše skúsenosti.
Bývalý bol tak, že najskôr kamaráti, nijako extra ma nepritahoval, no potom dáko sme to skúsili, no nevydržalo to. Proste my sme boli ok ako kamaráti, ale vzťah i ničom.
Terajsi manžel bola taka "iskra" hneď, aj chémia aj iné veci, ktoré boli potrebné na kvalitný vzťah (rovnaké plány do budúcnosti, rovnaké záujmy).
Ja si myslim, ze dlhotvacejsi vie byt vztah, ktory nevznikol hned z prvotneho zamilovania, ale z postupneho budovania. Čize dala by som sancu chlapovi, ktory by mi bol sympaticky a citila by som sa s nim fajn. Ale ak by mal on nejake pokusy o zblizovanie, tak by som mu povedala, ze este to tak necitim, ze potrebujem cas, ale ze mi je s nim fajn 😊
@jaskolka ja už mám 40+ a samozrejme, že vo vzťahu hľadám aj niečo viac ako len fyzickú príťažlivosť a to, aby sa mi podlamovali kolená. On je ako človek úžasný, podobné záujmy, názory, pohľad na dôležité veci v živote. Nemôžem mu nič vytknúť, sme v procese spoznávania sa, ešte sme sa intímne nezblížili. Ako muž sa mi páči a je mi príjemný, ale nie je to ten waw efekt.
Ten waw efekt môže ešte prísť a bude mať pevnejšie základy. My sme boli s manželom najprv len kamaráti, vždy mi bol sympatický, ale nepadla mi z neho sánka. Časom sme sa do seba zamilovali a aj sa mi zmenil pohľad naňho. Už je to pre mňa najkrajší muž na svete.
Dajte tomu čas. Močno zistíte,že si ostanete priateľmy a možno sa jedného dňa zobudíte a budete úplne hotová.
@brembo 🤣
Dala som sancu muzovi, ktory sa mi nepacil po fyzickej stranke, ale bol dobry kamarat a zapacila sa mi povaha. Laska ano, ale velku vasen som nepocitovala, ze taka ta silna chemia, to nie.
Koľko máte rokov?alebo aký je medzi vami vekový rozdiel?čo sa ti na ňom páči fyzicky?niečo sa určite nájde čo ťa na ňom fyzicky trochu priťahuje 😊
U mna to bolo tak, ze fyzicka pritazlivost bola na zaciatku 0 bodov, potom som sa zamilovala do jeho mozgu, sme spolu 10 rokov.
Ahoj, áno. Mala som 20 rokov a bolo to na inzerát. Stretli sme sa ale neodpadavala som z neho. Stretavali sme sa ale, tak na čaj, prechádzky.
Aj ma chcel za ruku držať na ďalších rande ale mne to bolo blbé... všímala som si ho aký bol starostlivý a vždy mi doniesol sladkosť.
Zabuchla som sa doňho riadne, hotová som vola z neho.