Chceme dieťa a ona nemá záujem

richard88888
23. nov 2022

Pekný deň mam par otázok viete mi pomoct ?

1. je pravda že najväčšia pravdepodobnosť otehotnenia je cez určite dni - plodne ? otázka je písaná preto lebo podľa mojej ženy a jej doktorky neni to doležíte že presne vtedy.

2. Je možne že aby absolútne nemala chuť na sex žiaden záujem nič ? Keď nedôjdem ja nespali by sme rok spolu. Nespime spolu aj 3 týždne a ju to vôbec netrápi žiadna potreba. Ja musím dôjsť.

3. Ešte posledná otázka chce dieťa ale absolútne sa nesnaží ja sledujem kalendár, prídem do postele snažím. Predsa nepočne z ducha svätého. Ako si to mam vysvetliť.

Viem že sú to také zvláštne otázky ale proste chcem to cele pochopiť lebo ja nechápem. Preto nejaké slušne názory by som prijal nech to pochopím. Ak chcete napísať niekto milenec to není.

Dakujem

syslik81
23. nov 2022

@richard88888 otehotniete len ak ovuluje .. kedy to presne je si musi bud odsledovat alebo skusat ktorykolvek denm -kedze moze byt posunuta etc . samozrejme bez sexu to epojde takze najst pricinu preco ta odmieta ... mozno sexualna poradna .. alebo skusit na nu romantiku iny pristup ... u niektorych zabera ak pociti ze ta nema az tak isteho ... ak pochopi ze o teba moze prist mozno sa spamata

tosomja
23. nov 2022

@richard88888 odhoď kalendár. Ani mňa by nebavil sex s takým, čo sa trasie, kedy príde ten deň, aby mohol uvoľniť spermie 🤣🤣
A je rozdiel chcieť a musieť sa milovať. Tak isto ako keď máš chuť navariť obed lebo chces potešiť polovičku alebo musíš navariť aby niekto na teba nepovedal, že si neschopný postarať sa o rodinu 🤔

loldi2
23. nov 2022

Ja neviem, ale mne takéto správanie nepríde vôbec normálne. Si si istý, že to dieťa ozaj chce? Lebo takto mi to absolútne nepripadá, podľa mňa sa človek, ktorý túži po dieťati chová celkom inak. A fakt by ste asi mali ísť na to trošičku spontánnejšie, nie takto plánovane, to by nebavilo ani mňa. Skús pripraviť romantické prostredie a ísť na to trošku nenútene. Myslím si, že by to mohlo pomôcť.

trema
23. nov 2022

Ja mam len jednu otazku - Je to tá spravna zena pre teba?

dadis
23. nov 2022

@richard88888 A chces s touto zenou dieta? Uz teraz nevyzera ten vztah ok z pohladu sexualneho suladu. A priniest do takeho vztahu dieta nie je zodpovedne.

h2
23. nov 2022

Prečo sa chceš dieťaťom pripútať k žene, ktorá s tebou nechce spať? A to ešte ani nie je tehotná a neporodila. Keď je to už teraz so sexom bieda, po otehotnení a hlavne po pôrode si už nevrzneš. ☹️

petra8786
23. nov 2022

U nás som naháňala muža ja,či boli plodné dni ,alebo nie sex bol stále a teda sa aj zadarilo samozrejme pred nedávnom 😅🥰teda nieže on by sex nechcel,ale chcem tým povedať,že som sa snažila ešte viac ako inokedy keďže som vedela,že ide o to trafiť plodný deň 😛😅

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
23. nov 2022

@richard88888 na rovinu - mňa by tiež nevzrušoval muž, ktorý sleduje môj kalendár, plodné dni a podobne. Cítila by som sa pri ňom ako maternica, nie ako žena, po ktorej túži. Toto sledovanie cyklu a všetkých vecí okolo viem pochopiť len v prípade, že sa dlhodobo nedarí počať dieťa a je potrebná asistencia lekárov. Ale aj vtedy by to nemalo presiahnuť určitú hranicu. Z tvojho príspevku to vyznieva, že ju chceš len oplodniť, nie si s ňou užiť sex a to sa ani nečudujem, že nemá na teba chuť.
Myslím, že na prvom mieste by mal byť otvorený rozhovor medzi vami dvoma, či je to ešte láska, vášeň, city a chuť byť spolu, alebo proste len jeden z vás chce dieťa hocijakým spôsobom...

amiaja
23. nov 2022

@richard88888 a ty s nou chces dieta? Po porode to bude este horsie.. ja byt na tvojom mieste tak sa do dietata az tak nehrniem, nevidim to na ruzovu buducnost

richard88888
autor
23. nov 2022

Ďakujem za každú odpoveď. Takže nikto si viac nechce len tak užívať sex ako ja. Viem vyznelo to že ja sledujem kalendár lebo viem ze chce ale nechápem dôvod jej nezáujmu. Taká lenivosť niečo robit. Pozrite ja dieťa chcem ale zase že na silu nie ... snažíme sa 3 roky. Nie mesiac a robíme pre to všetko. Teda ako čítate len hľadám možnosti ale keď spíme 4 x do mesiaca asi to není ideála niečo v poriadku.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
23. nov 2022

@richard88888 tak namiesto sexu ju zober do kina.

maryetta
23. nov 2022

Kolko mate rokov?
Mozno dieta chce ale nie teraz? Mozno nie je na to este pripravena?
Taktiez-ste manzelia? Moze byt aj toto pre nu “prekazka”.
Toto vies len ty. Pripadne rozhovorom to vies zistit.
Kazdopadne. Ano. Tehotenstvo by sa malo zadarit prave pocas ovulacie-pripadne par dni-hodin okolo toho.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
23. nov 2022

@richard88888 obávam sa, že tvoja žena sa pri tom všetkom cíti ako príslušenstvo maternice, pretože teba zaujíma len to aby si ju konečne oplodnil. Mňa by toto urážal. Ty si opačný extrém zúfalých snažili ek, ktoré dokopu svojich partnerov k pocitu, že sú dôležití len ako darcovia spermií.
Ak chceš udržať vzťah a mat s ňou aj dieťa, zmierni svoju fixáciu na plodenie a svoju pozornost presmeruje na ňu ako partnerku a nestávaj ju do úlohy jalovice, ktorá je v ohrade s plemennym bykom iba a len sa jedným účelom.

hsjdudhdbd
23. nov 2022

@richard88888 ja neviem ale mne to pride ako keby si ju nepritahoval

thereisabear
23. nov 2022

Ja som to pochopila tak, že autor príspevku to sleduje preto, aby bola aspoň aká taká šanca sa trafiť, keď už majú sex tak málo. A nechce každý deň "otravovať".
Aj keď podľa mňa tvoja žena dieťa nechce alebo teda aspoň nie s tebou... Aký máte inak vzťah? Čo ti k tej nízkej frekvencii povedala?

nevenka
23. nov 2022

@richard88888 tak vies, staci jedna dobre mierena spermia aj raz za mesiac, aleeee...vo Vasom pripade je to o inom, no...☹

jaskolka
23. nov 2022

Neviem, či je toto práve vhodný čas a okolnosti, aby ste plodili dieťa. Ona očividne bud nechce, alebo nechce tetaz alebom(najhoršia alternatíva) nechce ho s tebou.
Vieš, hovoriť môže hocičo, ale čo skutočne si myslí a cíti, to my tu neuhadneme.
Co sa týka plodných dní, a ovulácie, čo je už samotné uvoľnenie vajíčka,samozrejme, že bez toho to nepôjde, pretože nebude co oplodnit. Možno doktorka to myslela tak, že každá žena môže mať to v inom čase, teda nie presne na 100%uprostred cyklu, aké aj pred menštruáciou, po nej, dokonca aj počas nej, sú ženy, čo tak otehotneli.
Skus sa s ňou porozprávať, navodiť fajn atmosféru, nie spôsobom, že ideme na to, alebo "chceš vôbec dieťa?" lebo takto mi príde ze ty chceš len za každú cenu ju oplodnit. Nemá nejaké problémy, o akých nevieš? (zdravotné, pracovné)

danica2711
23. nov 2022

nechcete dieťa. Ty chceš dieťa, ona má v paži

foterlotor
23. nov 2022

Sorry dámy, ale až na pár výnimiek takéto partnerky som mal aj ja. Ja som musel uháňať :D pritom sex by mal byť úplný základ veď to sú len príjemné veci.

viestta
23. nov 2022

@foterlotor uhanat? Co pred tebou utekali? Alebo to neboli až také príjemné veci ako si myslis🤔

lintu
23. nov 2022

Nesnazila sa nikdy? Lebo po troch rokoch moze byt z toho nedarenia sa aj unavena. Chcela by, ale je jej to proste uz aj jedno.
Inak nie kazda zena potrebuje toho sexu vela, ale to predpokladam vies.
A z dalsej stranky, vas vztah nemusi byt po citovej stranke az taky super, ako si myslis. Mozno sa pre tvoju spokojnost tvari, ze tiez chce dieta, ALE...
Ktovie. Dovodov moze byt viacero.

lenkakravcova
23. nov 2022

@richard88888
2. Je to možné, ak nevieš ako ju potešiť a sex s tebou jej neprináša to, čo by si priala. Možno skús zapracovať na tom, čo sa jej páči a nebudeš musieť ani počítať plodné dní. 🙂

beata_k
23. nov 2022

@richard88888 Ona dieta nechce a robi pre to vsetko aby neotehotnela.

nurielka
23. nov 2022

Čo takto sa s ňou porozprávať? A za každým sexom nevidieť spermiu, ktorá sa spája s vajíčkom. Na tvojom mieste by som sa odmlčala aj s tým sexom, lebo keď ty neprídeš prosiť, sex vlastne ani nemáte. Aby si tvoja žena upratala v hlave čo vlastne chce. Lebo ako vidíš, aj toho sexu je málo ak vôbec. Začni sa prehrabovat v základoch vasho vzťahu. Zbližovanie po iných stránkach.

andrea_r016
23. nov 2022

@richard88888 ahoj, ak sa snažíte 3 roky a viac je na čase s tým dačo robiť a navštíviť nejaké centrum a hlavne dať si spraviť vyšetrenia....možno je z toho celého za ten čas aj sklamaná a deprimovaná, že sa nedarí a preto už nechce ten sex....skús s nou viesť diskusiu na túto tému a možno, že sa aj dozvieš prečo je taká..chce to len komunikovať medzi sebou 🙂 držím palce

daniela2202
23. nov 2022

@richard88888 nuž.... asi máš doma sväticu... . Kedysi ľudia "švácali" hlava - nehlava ... a žiadne sledovanie dní....

miadi
24. nov 2022

Nerob si dieta ked vam nefunguje vztah. Naco vam bude dieta ? Ved sa o rok dva rozvediete. Plodne dni su u vas najmensi problem . Keby ste sa snazili o dieta tak sexujete aj kazdy den. Keby ho chcela a Keby chcela teba .. Sexovat sa mà idealne den dva pred ovulaciou. Spermie preziju 3-5dni no vajicko zije 12-24h Cize idealne aby tie spermie uz nanho cakali. Ale toto by ludia co sa 3r snazia mali davno vediet . Tak sa zamysli ci sa nesnazis len ty. A preco ste vlastne spolu? Mali by ste sa normalne spontaneous milovat ako vzdy len stym rozdielom ze by to bol nechraneny sex . Kalendar sledujes uplne zbytocne ovuluciu moze mat posunutu nemusi ist podla kalendara. Na to su ovulacne testy no zena ktora pozna svoje telo vie aj podla plodneho vytoku urcit ci mà plodne dni. ( je ako surove bielko =ovulacia .kremovejsi hustejsi =uz je neplodny ovulacia uz prebehla) Dufam ze tieto info vyuzijes s partnerkou ktora s tebou bude chciet mat deti rovnako ako ty s nou.