Čaute. Napíšem to len tak zľahka. S jedným mužom sme po sebe dlho pokukovali nakoniec sa aj zoznámili zistili že je medzi nami obrovská chémia a iskrenie. Napíšem to možno sprosto ale som vlhká už len z toho že pri mne stojí. Ja som drobná krehká útla žienka a on je statný chlap o pol metra vyšší než ja. Ide z neho teplo keď ma objíma dotýka sa ma tak nežne ako nikto nikdy. Vzťah spolu mat nemôžeme (nebudem uvádzať dôvod ale obaja sme s tým uzrozumeni) tak sme chceli byť spolu aspoň takto. Tulkanie a maznanie je úžasné milujem jeho dych na svojom tele jeho vôňu teplo.. V zásade je problém iba v dvoch veciach - on sa urobí do pol minúty (nesrandujem raz zasunie a už strieka) a ja sa urobiť neviem ani keď sa mi venuje dostatočne dlho či už rukou alebo jazykom. Robí to super ale keď vidím že mi to trvá dlho prídem si frustrovaná a prejde ma chuť. Hlavou som kade tade nejde zmeniť tento stav neviem byť prítomná. Neradte nám alkohol obaja sme zásadne proti pitiu. Mám výčitky že sa mi musí dlho venovať aj keď on to sám chce a potom ho trápi ze ma nedokázal urobiť. Problém je vo mne. Samej mi to ide rýchlo ale keď to robí presne tak isto nejde mi to. :( ja neviem či toto má vôbec zmysel. Trápi ma to len kvôli tomu že nechcem prísť o jeho dotyky a bozky tie som krajšie ešte nezažila. Čo robiť?
Koľko ste spolu intímne? Možno ste len príliš krátko spolu a hneď čakáš zázraky 🤷.
@mikadooo boli sme spolu asi 5x
@sheila121 nemám manžela
A frekvencia? Raz za mesiac? Raz za týždeň?
@mikadooo 5x sme boli spolu. Kedy nám to vyjde. Obaja mame malo času
Tak cca? Čo znamená kedy nám to vyjde? Mne to príde, že si príliš netrpezlivá. Mne to trvalo tak 2 roky, pri styku každodennom, až na malé výnimky (choroba, priateľ šiel k rodičom, atď.). 🤭 Tak neviem, či som bola príliš trpezlivá, každopádne, teraz čo sex to orgazmus, takže oplatilo sa.
dobra otázka či má manželku, berieš antikoncepciu alebo ako sa chrániš?
@dianka555 nijak. Neuznávam antiku.
Nijako sa nechrániš a to spíš s mužom s ktorým z nejakého záhadného dôvodu nemôžeš mať vzťah? Dieťa by si s ním mať mohla?🤔
Jemu by mohol pomôcť kondom aby sa tak rýchlo nespravil. A ty asi nie si dostatočne uvoľnená, keď sa pri ňom nevieš spraviť. Asi to chce ešte čas.
Skús si užívať to maznanie a to všetko okolo toho, nesustred sa konkrétne na orgazmus. Ak to skončí vyvrcholením super, ak nie,tak si prežila pekne chvíľky😉tak sa skús na to pozrieť...a nerob si starosti😊časom uvidíš či to všetko má zmysel.
boris kollár? ten nechce vzťah, rýchlo sa urobí (nevyskúšané, len z počutia), nepije, deti mu nevadia, ženy z neho vlhnú a podľa mňa je mu fakt uprdele či si sa urobila alebo nie....
@zuzanka.zuzu 🤣🤣
Ty s tým nespravis nič, on sa to musí naučiť ovládať..dá sa to len to chce trening.. keďže naučiť sa ovládať ejakuláciu je beh na dlhšiu trať pomôže napr. Urobenie ho pred stykom počkať cca pol hodinky a ísť na vec ...áno viem vtedy to straca tu magickost... Alebo použite kondóm ..hrubší kondóm
mozno mas blok v hlave, ked je zadany, ze s nim spavas, alebo nevie kde je bod G
Ak by zena mala v takejto situacii blok, tak len z toho, ze jej je jasne, ze je jeho rozkosna sexualna hracka a vztah by s nou nemal, ani keby neboli ziadne prekazky.
Ze to je len jej fantazia, aka je dolezita. Ale nie je a vie to.
Takze rada by si uzila sex, ale zaroven sa boji tomu odovzdat, lebo sa boji, ze sa namota. Ma strach z toho rachotu, az sa jej posype k zemi ten jej vzdusny zamok, ked jej on povie, ze vsak vzdy slo len o sex, co ine cakala.
No a este jedna, uplne pragmaticka pricina: mas citlivost tam dole nastavenu na svoje dotyky. Na svoju fantaziu. Na to, ked si robis dobre.
Cudzie dotyky holt nikdy nebudu take cielene a dokonale, ako vlastne.
Takze je to len o zvyku.
A myslim, ze mu je fuk, ci sa urobis. Ak ho to zaujima, tak len natolko, aby sa ta coskoro spytal, ci nemas pocit, ze si vlastne frigidna.
A bude po celej tuzbe po objatiach.
Nemáte spolu vzťah, sex neni nič moc, tak sa na to vykašlite. Po 5x by mali byť tie prvotné trapasy pase
Nemizes mysliet na ine, ale uzivat si dotyky. Asi nie si uvoľnená.
Potrebujete sa zladit, 5x je malo, ono to pride, len treba skúšať, v ktorej polohe disuahnes orgazmus najlahsie. Skus sa nanho posadit a hladat tu spravnu polohu
Buď trpezlivá. Zladíte sa po čase.
Aj keď možno podvedome hľadáš dôvody to ukončiť, keď hovoríš, že z toho nemôže byť vzťah.
A to naco ti je taky chlap ked s nim nemozes mat vztah a sex je o nicom? Na bozkavanie si najdi niekoho kto vie aj dobre trtkat.
Oboch vás trápi že to nerobíte v bezpečnom vzťahu. Prejaví sa to predčasnou ejakulaciou alebo impotenciou. Aj tvojou.
Nemozzete mat spolu vztah, tak len trtkate a este aj to zle....