Nikdy som nestriedala chlapov len tak. Vzdy som mala len dlhodobe vztahy . Som dost slusna co sa tyka chlapov . Som asi 15 mesiacov po rozchode a uvedomila som si, ze by som raz za zivot chcela zazit nieco spontanne. Viem ze to znie cudne . Ale nebyt stale ta extremne slusna, pracovita, atd
Aspon raz za zivot zazit nieco spontanne vasnive s chlapom. Lebo cely moj zivot je jeden velky plan.
zijes len raz, pouzi antikoncepiu😉
Keď to urobíš, oľutuješ to. Uvidíš.
@bennn ale prosím ta. Užije si a zabudne. Ak sa jej vôbec niečo v tejto dobe dobe podarí.
Ono to nie je ako vo filme, že sa žena stretne s mužom a hneď na prvom rande sa budú milovať, potom sa budú cítiť spolu a nakoniec spolu ostanú...
No ak chceš robiť všetko spontánne bud taka aj ty, nevyhladavaj muža, čakaj co príde samo za tebou a už to pôjde, ak tam budu sympatie, spontánne rob to co chceš. Ale nezabúdaj, že nikdy nevieš, čo bude, a aby ta nezačali muži pre tvoju spontánnosť využívať. Radšej bud slušná.
Kludne vyskusaj nieco ine ako plan. Si single bezdetna s ochranou .. len tu vasen Musis citit neda sa naplanovat ze ok januar 2021 sa to stane. .
Poradím ti, nerieš. Príde to. Ži si svoj život a keď sa naskytne príležitosť, využi ju a nechaj sa unášať situáciou a prítomným okamihom.
spontanne veci mozes zazivat aj v beznom zivote, dokonca aj v manzelstve. ak si planujes, ze urobis nieco spontannym sposobom nieco konkretne, potom to uz nebude spontanne :D
dalsia vec je ta, ze ak ide o spontannost v sexualnom zivote s neznamym muzom, potom moze tato spontannost byt vlastne maskovanou nezodpovednostou a lahkomyselnostou a mat nasledky. ale je na tebe, ake riziko si ochotna podstupit.
ked nemas ziadne zavazky tak kludne si uzi, kludne chod do niecoho bezhlavo, vies ako sa to hovori, ze v zivote viacej lutujeme veci ktore sme neurobili, ako tie co sme urobili 🙂
Jednoducha odpoved ak chces zazit nieco spontanne tak to treba asi spravit ci? Snad nepotrebujes od niekoho povolenie ked si single zena.
co ti v tom brani?
To máš takú povahu a nejakú stopku čo sa môže a čo nie🙂ale tak nechaj sa prekvapiť ja som tiež planovac a nevidím na to nič zle
Planujes spontannost? 😁
Ja som bola presne to isté. Tak som si po rozvode doslova dala rande na slepo od ktorého som absolútne nič čo sa citov týka nečakala. Proste spontánne som si ,,užila,,🙈. A neľutujem toho , sme spolu 13 rokov a spontánnosť máme vo vzťahu doteraz 😂
Rob, ako uznáš za vhodné a čo ťa urobí šťastnou. Ideálne, aby si si to aj s odstupom času raz nevyčítala. Je to len tvoja vec. Druhých do toho nič nie je.