Je normálne byt frigidna? Ja mám dieta, mam 26r a manželstvo tesne pred krachom. Keď sa ma manžel dotýka na intímnych miestach je mi to vyslovene neprijemne, v hlave mam len mylsienky nech skonci a pod. Ked sa prezliekam schovavam sa pred nim, nechodim doma v spodnom pradle a pod snazim sa eliminovat situacie kde by ma mohol nejak konfrontovat. Nahu ma nevidel uz mozno aj vyse roka. Sex sme nemali zatial dva mesiace ale dnes v noci bol doterny… ja neviem co robit, viem aj že to nie je ním lebo nemam ani pomyslenie na ineho, nemam chut na sex ani nic s ním spolocne uz tak dva roky. Dnes mi povedal ze manzelstvo neudrzime, ze on nechce zit v celibate. Neviem co robit, povedala som mu na to, nech si najde milenku .. spýtal sa ma či mi sibe a nasraty odisiel. Lenze mne by to ozaj nevadilo, keby s nou si splni fyzicke potreby a mne dá pokoj
@zmrzlinka2021 nie, ale mna to nelaka, nemam z toho pozitok…
Hormonalny profil spravit. Ak sa muz stavia odmietavo k predstave milenky, asi ta este ma dostatocne rad. Podla mna by si tiez nebola ok, keby trtosil s inou a vracal sa k vam domov. A nakoniec, je vraj dokazane, ze pri opakovanom styku s jednou osobou je velja pravdepodobnost, ze sa tam vybuduje aj naklonost
Autorka,
ale pozitok má manzel. Tvoje reakcie nie su zdrave, preto treba aby si vyhladala odbornika. Minimalne kvoli svojmu manzelstvu.
mala si to tak vzdy, alebo az teraz? po tehotenstve? po porode?
A zo začiatku ste to mali ako? Bavilo ťa to? Nemôže to spôsobovať hormonálna antikoncepcia? U mňa to tak bolo, nie síce až tak ako u teba, ale po vysadení antikoncepcie mám chuť stále.
Autorka, myslíš si, že ženy stoja pred mužmi v radoch s ponukou nezáväzného sexu? To tak nefunguje, že on si bude trtkať milenku a s tebou bude mať šťastné manželstvo. Skôr alebo neskôr budeš jeho exmanželka a tá akože milenka bude jeho novou partnerkou. Viem, že to myslíš dobre, ale nedopadne to podľa tvojich predstáv. Otázka je, prečo chceš vlastne to manželstvo udržať. Ekonomické dôvody? Alebo ho ľúbiš ako osobu?
@20lucia20 nie, keďže je to anonymne tak budem úprimná, chcela som len dieta.. preto som sa pretvarovala
@morpheuss kvôli dietatu hlavne
@zmrzlinka2021 aký pôžitok z toho môže mat, ak by mal sexovat so ženou čo ho vlastne ani fyzicky nechce? Nebaví ju sex a je jej to neprijemne byt vôbec nahá pri tom? Asi ziadny 😌
chudak chlap. rozved sa, dieta uz mas, bude v striedavke. toto nie je ani prenho dobry vzor do buducnosti
Si na ženy? Lebo to by veľa vysvetlilo.
@bielasovicka nie
Niekto má väčšie, niekto menšie libido, to je normálne. Ale toto, čo popisuješ ty, nie je v poriadku. Rieš to s lekárom. Budeš mať problém s hormónmi alebo nejaký iný problém. Ale je možné, že máš zdravotný problém, ktorý sa dá riešiť.
Ak chceš udržať manželstvo, máš muža rada, je dobrý muž a dobrý otec - tak vyhľadaj odbornú pomoc. Ak ti na vašom vzťahu nezáleží, požiadaj o rozvod. Buď k mužovi fér - využila si ho, aby si mala dieťa, tak ho teraz nechaj, nech sa môže z toho oklepať a nájsť si časom ženu, ktorej na ňom bude záležať a bude chcieť, aby ich vzťah bol úplný a pravdivý.
Dieta mas, tak sa postaraj aby si sa o neho vedela postarat. Nepotrebujes manzela na sex, nepotrebujes ho ani na ine. Z chlapa si spravila darcu spermii a ako bonus k tomu ti este poskytol materialne zabezpecenie. Ked si taka hrdinka, ze chlapa nepotrebujes, tak sa staraj sama o seba a o dieta. Ja sa mu ani necudujem, ze nechce udrzat manzelstvo, kde fungoval len ako plemenny byk a dodavac penazi.
Preco mu nukas milenku? Ty si normalne vychcana kalkulacka - chcela si decko, strechu nad hlavou, peniaze co on zarobi a za to si ochotna mu upratat a navarit? Zlata moja, bud ferova - zbal sa a tahaj tam odkial si prisla a muz nie ze nech si hlada milenku, ale nech si hlada normalnu partnerku, ktora ho bude aj lubit.
Ty si (až na tú frigidnosť) sen všetkých mužov, ktorí chcú polygamiu 🙂
@lenkakravcova Aká je to polygamia, keď nemáš sex s vlastnou ženou, ale len s milenkou? To je znova len monogamia, len s inou 😅
@lenkakravcova obavam sa, ze mas mylne predstavy o polygamii. Ukaz mi jedneho chlapa, ktory chce sponzorovat takuto ehm (…). Toto okolo polygamie ani nebezalo.
@morpheuss no však práve, preto som dala tu zatvorku 😃
Ono aj polygamia má svoje pravidlá.. ja by som napr nesúhlasila s tým, aby mal muž milenku, ale ak by chcel druhu manželku oficiálne, tak okej.
@sissy27 hej no. Väčšina mužov čo chce mať viac manželiek chce s nimi zdieľať aj intimitu. 😄
@lenkakravcova ja radšej milenku... vieš ako sa hovorí, najlepší spôsob ako prestať so ženou sexovať je oženiť sa s ňou ❤
@lenkakravcova to vážne? 😲 Oficiálna ďalšia manželka by nevadila,ale neoficiálna milenka by vadila? V tom vidíš aký rozdiel?
Ty ho vlastne ani nemáš rada. Nikdy ťa nepritahoval, proste si ho využila. On nie že potrebuje milenku, ale ženu s ktorou sa budú ľúbiť. Ty by si ho mala pustiť žiť normálny život.
@lenkakravcova ale musel by si ho umyť keby šiel na druhé kolo k tebe do postele, že 😃😃😃
Chudak chlap, takto ho oklamať. Si si myslela, že rodinu udrzis keď to bolo čisto z vypocitavosti? Ved ty si rovno ublížila aj svojmu dieťaťu, pretože bude vyrastať bez otca, predpokladám, že túto frašku ukončíte.
Chcela si len dieťa, už ho máš. Tak prečo od neho neodídes , a necháš ho žiť normálny život?
@autorka to je hrozne. Kvôli tomu, aby si mala dieťa, si sa pretvarovala? A aký dáš príklad dieťaťu? Mate doma nefungujuci vzťah, aj táto zložka ten vzťah dosť ovplyvňuje
Vsak od neho odíď ... chudak
Lubila si ho vobec niekedy alebo bol len darca semena? Ked sa na to pozriem z jeho pohladu, citila by som sa oklamana a zneuzita.
Hladaj sexuologa, psychologa.
Bola si v detstve sexualne zneuzivana? Znasilnena niekedy?