Chcela by som vedieť, keby ťa partner podvádza?

22. máj 2024

Keby si podvádzaná, chcela by si to vedieť?
Keby o tom vies, povedala by si to dotyčnej?

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
22. máj 2024

Áno, chcela.
Povedala iba blízkej rodine/kamoške.
Cudzím nie. Vieš koľko chlapov chodí na hotel/do reštaurácie cez týždeň s milenkami a cez víkend s manželkami? By sme mali čo robiť každý týždeň

vyrovnanaosoba
22. máj 2024

Chcela by som to vedieť len od toho, kto by ma podviedol, a za druhe, nepovedala by som to, kým by sa ma to priamo netýkalo.

babulkomale
22. máj 2024

Ja by som chcela vedieť, kto vymyslel tieto čudné novotvary podmieňovacieho spôsobu a zohavil slovenčinu.

rozculena
22. máj 2024

@babulkomale Štúr sa v hrobe obracia

enmery
22. máj 2024

Chcela by som to vedieť. Ale už by som to nikomu nepovedala-dvakrát v živote som o podvadzaní vedela a povedala to úplne tej najbližšej osobe, ktorá bola podvadzaná a obrátilo sa to všetko proti mne.

zuzanka.zuzu
22. máj 2024

1) áno, chcela, ideálne nie ako posledná 🙈
2) nie, nepovedala

joesvk
22. máj 2024

1.neviem,či by som chcela
2.určite nepovedala

moonlight1210
23. máj 2024

1. pokial by sa choval ku mne stale rovnako dobre, radsej nechcela. Zvycajne je to v takom pripade faza, co pride, prehrmi a vysumi. Pozehnana nevedomost, aspon by som nemusela nic riesit. A dufam, ze aj ta druha by mala rozum a nepodlahla dodatocne nutkaniu hrat sa na moralistku a ist ma “dobrosrdecne” informovat, aby sa mu pomstila za odkopnutie.
Ak by sa choval zle… je dovod rozist sa sam o sebe. Netreba patrat po nevere a zhorsovat si dusevnu situaciu. Co som hlupa?

2. Nie, nepovedala. Ani anonymne (hoci kedysi som ten nazor zastavala). Lebo clovek si nemoze byt isty, ako to zaposobi. Ci adresat nevezme na partnera noz, alebo sa nepojde hodit pod vlak. A potom si hovorit: ze som radsej nedrzala hubu… Nie, to si mozem odpustit. Ak to ma druha strana zistit, osud to zariadi cez nepozornost partnera. Podhodi dokazy aj sam.
Jedine, co pre tu osobu urobim bude, ze jej nikdy neprezradim, ze som o tom vedela davno pred nou.

maximiliana
23. máj 2024

@babulkomale som uprimne rada, ze tato hroza netrha oci len mne... ludia su lenivi uz aj povedat cely tvar spravne...

alexis617
23. máj 2024

Chcela by som o tom vedieť ale nepovedala by som mu to zahrávala by som sa s ním ako mačka s myšou som tym ktory veľa vidí veľa vie ale zbrklo neuvažene nereaguje na žiadnu situáciu

lucia245
23. máj 2024

Chcela a povedala

lenka1993
23. máj 2024

To záleží od veeeela okolnosti podľa mna. Podľa toho aký majú ty dvaja vzťah. Mna keď ex podvádzal len tak “jednorazovo” tak mi to bolo v podstate jedno. Zvykla som si na to po tretej milenke. Ale vzťah teda nebol dobrý a bolo mi to jedno. Ale keď si po 9 rokoch manželstva našiel známosť s ktorou je vlastne do dnes tak to som bola rada že som na to prišla lebo to bol impulz rozviesť sa. A povedať by som to povedala len fakt dobre kamoske. Aj to by som vela rozmyslala či a ako veľmi jej to môže ublížiť.

candii
23. máj 2024

Ja osobne samozrejme by som to chcela vedieť. A dotyčnej, záleží kto je dotyčná .. ak je to moja kamarátka, tak samozrejme by som jej to povedala ak je to len známa , s ktorou nemám žiadny vzťah .. maximálne sa možno pozdravime a prehodíme nejaké zdvorilostné vety, tak nie.

anketkarka
23. máj 2024

Nikdy nevieš ako sa k tomu kto postaví. Poznám taký prípad, že o tom vie neskutočne veľa ľudí a aj tak to nikto ani jednej strane nepovie. Lebo to nemá žiaden význam. Na oboch stranách už v minulosti vedeli o nevere a aj tak sú stále všetci spolu. Len partneri si myslia, že už to skončilo. Tak načo. Ale nechcela by som byť na ich mieste, takže ja by som to vedieť chcela. Je to neskutočne ponižujúce.

lusyf
23. máj 2024

@babulkomale presne🙊🙉🙈

h2
23. máj 2024

Mám tajný tip na autorku tejto diskusie. 😂
Autorka, však si to ty, čo si mi včera zmazala komentár pod tvojou fotkou flirtujúcich kolegov?

danica2711
23. máj 2024

@maximiliana toto nebude lenivosť, toto mi bohužiaľ príde ako presvedčenie, že takto je to správne...

betulinka1
23. máj 2024

Ak by ma raz podviedol niekde v opilosti (nie je to ospravedlnenie) bolo by to iba raz nechcem to vedieť, nech jeho trápi svedomie. Ak by som o niekom vedela, tak by som to nepovedala (ak je mi to cudzi), ak je mi to blízka osoba, tak by veľmi záležalo na okolnostiach. Ale už sa mi to stalo a nepovedala som to žene, na druhej strane som sa o tom porozprávala s tým chlapom a on ten krátky (1 mesiac) milenecký vzťah ukončil pre udržanie rodiny. Doteraz hovorí, že to bola chyba a svoju manželku by neopustil a je rád, že sa tak rozhodol. Už je to roky dozadu a naozaj ten chlap žije pre svoju rodinu a deti, bez ďalšieho pošmyknutia. Na druhej strane jeho manželka ostala v nevedomosti, čo dalo tomu vzťahu šancu.

vroni
23. máj 2024

Nie a nie.

autor
23. máj 2024

@h2 nie som. Podobná anketa bola na fb v jednej skupine, kde všetky ženy uviedli ze by chceli vedieť. Ale pozerám, že skoro žiadna by nepovedala. A je to škoda, lebo každá by chcela vedieť. 😂

h2
23. máj 2024

Každá by možno chcela vedieť, ale žiadna nechce byť "posol zlých správ". Lebo v konečnom dôsledku to veľmi často potom býva tak, že tá, čo to povedala, je tá najhoršia.

autor
23. máj 2024

@h2 vidis a za mňa to je zbabelost. Na to treba odvahu byt neoblubena. 😂

guiseppinka
23. máj 2024

@babulkomale tiez som to sla napisat, ze kym som pochopila, musela som to parkrat precitat...

Mila autorka, naco by tebe bolo vediet, keby mna partner podvadza? Ved sa vobec nepozname... najskor si povedz sama sebe, co sa vlastne chces opytat a potom to napis.

Admin, ak menis nazvy diskusii, tak plati aj pre teba, ze sa zamysli nad vetnou konstrukciou, lebo tie opravene nazvy su desne - ci uz gramaticky alebo obsahovo

sense
23. máj 2024

Vedieť len v prípade ak prídeš aj s relevantným dôkazmi, počula som alebo videla som nie je pre mňa dôkaz.... Ono väčšinou niečo také žena vycíti.... Ze niečo nie je v poriadku.
A nepovedala by som to podvadzanej/podvádza ému ale tomu co podvadza
Ono veľakrát podvadzana osoba aj tak okrem rozculenia a poplakania nič neurobí, lebo ten co ju podvádza, zahr a divadlo, ona odpustí, lebo miluje, nechce rozbíjať rodinu, nemá kam ísť alebo za co ist

erosmal
23. máj 2024

chcela vedieť a povedala. čo by som dala za to, keby mi to vtedy niekto povedal.. nemusela som zo seba robiť kravu taký dlhý čas, mohli sme to ukončiť rýchlo a menej bolestivo, ako keď to všetci vedeli ale zbabelo mlčali.. mohlo mi to ušetriť rok a pol zbytočného trápenia (viem že to možno nie je vela ale pre mňa to vtedy bolo, a aj spätne sa mi zdá, omnoho viac ako bolo nutné)