Chce ma ešte nerozvedený muž

8. nov 2022

Ahojte prišla som sa trochu vyrozprávať a ešte skôr ako začnem tak nie nechcem ničiť žiadne manželstvo ani nič podobné... mám kamaráta poznám ho už pár rokov keďže sme spolu pracovali pred pár rokmi ...zostali sme stále v kontakte občas sme si napísali ako sa máme a tak nič vážne. Minule som bola na svadbe kde bol ako hosť aj on ale bol tam sám vraj s manželkou spolu už nežijú dokonca mi to aj pár ľudí dosvedčilo a že sa asi idú rozvádzať atď a tak sme celú svadbu boli spolu viac menej a potom pár dní po svadbe sme sa stretli v meste išli sme na kávu a začali sme si písať stále viac a viac. Minule mi volal či sa môže zastaviť na kávu. Išli sme a povedal že sa ide rozvádzať že už majú podanú žiadosť o rozvod a povedal mi že cíti ku mne niečo viac že chápe že ho nebudem chcieť ale že či by som nechcela niečo viac keď už bude rozvedený v ten večer došlo k bozku bol to iba jeden bozk a viac to neriešime a už sa to neopakovalo. Priznávam že sa mi páči veľmi si rozumieme aj napriek nášmu vekovemu rozdielu a možno by som to s ním potom skúsila.

danica2711
8. nov 2022

po rozvode skús, prečo nie?

autor
8. nov 2022

@danica2711 určite skôr nie a celkovo hovoril že nechce na nič tlačiť že potom by sme sa začali stretávať viac a videli by sme ako by to išlo ďalej

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikky6
8. nov 2022

tak ja neviem, ze aku radu chces konkretne od nas pocut, ale na tvojom mieste by som jednoznacne pockala do rozvodu a sama uvidis, ako sa veci vyvinu. ak v tom budete chciet obaja pokracovat aj nadalej, tak nevidim dovod, preco nie, ale istotne este pockaj. nemas sa kam ponahlat.

autor
8. nov 2022

@nikky6 nepýtam radu prišla som sa vyrozprávať 🙂 možno počuť niekoho názor prípadne podobnú skúsenosť

jan510
8. nov 2022

Chlap ktory si pocas manzelstva vypisoval so zenami, trepe ako sa zalubil a este nie je rozvedeny bude urcite "dobra "volba

miadi
8. nov 2022

Zivot je priliz kratky cakat kym sa Niekto rozvedie a more je plne ryb.

larisalarisa
8. nov 2022

Kašli na názory iných. Ty si dôležitá. Ty a tvoj život. Ak sa rozvádzajú, tak ich vzťah je už preč. Ver sebe a svojim inštinktom. Len do toho.

miadi
8. nov 2022

@larisalarisa spravne slovo ✅ak sa rozvadzaju… niektori sa “ rozvadzaju.” A nikdy sa nerozvedu .. dokonca nemozu koli praci 🤣

janinah
8. nov 2022

...napriek vekovemu rozdielu...koľko to je.?
...s rozvedenym by som si začala až keď uvidím papier o rozvode,niektoré sa do takej sĺubotechny zalubia na smrť a on to potom naťahuje donekonečna...

majlo1234
8. nov 2022

Z vlastnej skusenosti-ak pockas do rozvodu, usetris si kopec nervov, nebudes citovo zaangazovana a pojdete do vztahu s cistym stitom

panelacikova
8. nov 2022

autorka dala primálo informácií. má ten chlap 30 a doma 3 malé deti alebo má 50 a 1 dospelé dieťa? má vôbec deti? bol pod papučou? alebo je? rozvádza sa z popudu manželky alebo podal o rozvod on? ťažko je potľapkať po pleci (autorka sa prišla vyžalovať, vykecať), keď neudá úplne základné informácie o sebe a ňom (vek, vzdelanie, dĺžka manželstva, deti, záľuby....) 🙂
ono totiž ani môj manžel nebol ešte rozvedený, keď sme sa dali dokopy. ale vedela som, že je už viac než 3 roky odsťahovaný, že deti má už "na poriadku", že si kúpil vlastnú nehnuteľnosť, na ktorú jeho žena nemá nárok, atď... dosť informácií o tom, aby som mala istotu, že on už dávno nestojí o ňu a ani ona oňho. žiadosť bola podaná už 3 mesiace. dali sme sa dokopy a po 2 mesiacoch prebehol bezproblémový rozvod. nič nie je čierne a biele. autorka potrebuje viac informácií, ak do toho chce vstúpiť čím skôr. ak ich nemá, nech radšej počká, ako sa a či vôbec ten rozvod vyvinie 🙂

autor
8. nov 2022

@panelacikova nie deti nemá a má cez 30 a návrh na rozvod podal on aj som to videla a viem že sa rozvádza naozaj poznám ho a máme aj veľa spoločných známych ktorí to vedia tiež

autor
8. nov 2022

@jan510 aj keď počas manželstva už ani nežil v spoločnej domácnosti s manželkou? Myslím si že to je trochu iný prípad

autor
8. nov 2022

@panelacikova mám dosť informácií viem všetko... býva sám keďže byt bol iba jeho a rozvod je istý keďže obaja s tým súhlasia a už spolu nebývajú dlho už je to takmer pol roka návrh na rozvod podali pred dvoma mesiacmi cca takže už len čakajú na rozvod a keďže nemajú deti ani spoločnú nehnuteľnosť pôjde to podľa mňa hladko

jan510
8. nov 2022

Polroka je nic ak spolu neziju. To je vsetko velmi horuce. Takto plavat zo vztahu do vztahu...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
8. nov 2022

autorka: tak potom nemusíš mať nejaké extra obavy. priateľ má byt, o rozvod podal on, v manželstve nie sú deti, v čase zoznámenia sa s tebou (alebo "dania sa dokopy") už s ňou nežil.... je to OK. nemala by som nejaké extra pochybnosti.

aurorastone2
8. nov 2022

Ak je to takto tak by som nečakala načo, ma v tom jasno, žiadne deti, smelo do toho 🙂

h2
8. nov 2022

Deti nemá, návrh na rozvod je podaný... Ja nevidím prekážku. Veľa šťastia.

svetlonos
9. nov 2022

@jan510
Oni spolu sice pol roka neziju, ale vies ty, ci realne uz len zili vedla seba ako susedia za posledne roky, i ked v jednej domacnosti ?

kubkovamama
10. nov 2022

V tomto mužom nedôverujem..Ani spoločným znamostiam a kamarátom.Navrh sa vždy dá vziať späť.A to,že si ho videla,neznamená,že je už v podateľni na súde.😉Počkala by som.Resp.ja som taká divná,že by som s mužom so statusom "ženatý" ani nepísala.Chlapi vedia byť v tomto neuveriteľne vychcany a tak sofistikovane motať hlavy na všetky strany,že koniec.Jeho žena možno ani nevie,že žijú oddelene a budú sa rozvadzat