Ahojte prišla som sa trochu vyrozprávať a ešte skôr ako začnem tak nie nechcem ničiť žiadne manželstvo ani nič podobné... mám kamaráta poznám ho už pár rokov keďže sme spolu pracovali pred pár rokmi ...zostali sme stále v kontakte občas sme si napísali ako sa máme a tak nič vážne. Minule som bola na svadbe kde bol ako hosť aj on ale bol tam sám vraj s manželkou spolu už nežijú dokonca mi to aj pár ľudí dosvedčilo a že sa asi idú rozvádzať atď a tak sme celú svadbu boli spolu viac menej a potom pár dní po svadbe sme sa stretli v meste išli sme na kávu a začali sme si písať stále viac a viac. Minule mi volal či sa môže zastaviť na kávu. Išli sme a povedal že sa ide rozvádzať že už majú podanú žiadosť o rozvod a povedal mi že cíti ku mne niečo viac že chápe že ho nebudem chcieť ale že či by som nechcela niečo viac keď už bude rozvedený v ten večer došlo k bozku bol to iba jeden bozk a viac to neriešime a už sa to neopakovalo. Priznávam že sa mi páči veľmi si rozumieme aj napriek nášmu vekovemu rozdielu a možno by som to s ním potom skúsila.
@danica2711 určite skôr nie a celkovo hovoril že nechce na nič tlačiť že potom by sme sa začali stretávať viac a videli by sme ako by to išlo ďalej
tak ja neviem, ze aku radu chces konkretne od nas pocut, ale na tvojom mieste by som jednoznacne pockala do rozvodu a sama uvidis, ako sa veci vyvinu. ak v tom budete chciet obaja pokracovat aj nadalej, tak nevidim dovod, preco nie, ale istotne este pockaj. nemas sa kam ponahlat.
@nikky6 nepýtam radu prišla som sa vyrozprávať 🙂 možno počuť niekoho názor prípadne podobnú skúsenosť
Chlap ktory si pocas manzelstva vypisoval so zenami, trepe ako sa zalubil a este nie je rozvedeny bude urcite "dobra "volba
Zivot je priliz kratky cakat kym sa Niekto rozvedie a more je plne ryb.
Kašli na názory iných. Ty si dôležitá. Ty a tvoj život. Ak sa rozvádzajú, tak ich vzťah je už preč. Ver sebe a svojim inštinktom. Len do toho.
@larisalarisa spravne slovo ✅ak sa rozvadzaju… niektori sa “ rozvadzaju.” A nikdy sa nerozvedu .. dokonca nemozu koli praci 🤣
...napriek vekovemu rozdielu...koľko to je.?
...s rozvedenym by som si začala až keď uvidím papier o rozvode,niektoré sa do takej sĺubotechny zalubia na smrť a on to potom naťahuje donekonečna...
Z vlastnej skusenosti-ak pockas do rozvodu, usetris si kopec nervov, nebudes citovo zaangazovana a pojdete do vztahu s cistym stitom
autorka dala primálo informácií. má ten chlap 30 a doma 3 malé deti alebo má 50 a 1 dospelé dieťa? má vôbec deti? bol pod papučou? alebo je? rozvádza sa z popudu manželky alebo podal o rozvod on? ťažko je potľapkať po pleci (autorka sa prišla vyžalovať, vykecať), keď neudá úplne základné informácie o sebe a ňom (vek, vzdelanie, dĺžka manželstva, deti, záľuby....) 🙂
ono totiž ani môj manžel nebol ešte rozvedený, keď sme sa dali dokopy. ale vedela som, že je už viac než 3 roky odsťahovaný, že deti má už "na poriadku", že si kúpil vlastnú nehnuteľnosť, na ktorú jeho žena nemá nárok, atď... dosť informácií o tom, aby som mala istotu, že on už dávno nestojí o ňu a ani ona oňho. žiadosť bola podaná už 3 mesiace. dali sme sa dokopy a po 2 mesiacoch prebehol bezproblémový rozvod. nič nie je čierne a biele. autorka potrebuje viac informácií, ak do toho chce vstúpiť čím skôr. ak ich nemá, nech radšej počká, ako sa a či vôbec ten rozvod vyvinie 🙂
@panelacikova nie deti nemá a má cez 30 a návrh na rozvod podal on aj som to videla a viem že sa rozvádza naozaj poznám ho a máme aj veľa spoločných známych ktorí to vedia tiež
@jan510 aj keď počas manželstva už ani nežil v spoločnej domácnosti s manželkou? Myslím si že to je trochu iný prípad
@panelacikova mám dosť informácií viem všetko... býva sám keďže byt bol iba jeho a rozvod je istý keďže obaja s tým súhlasia a už spolu nebývajú dlho už je to takmer pol roka návrh na rozvod podali pred dvoma mesiacmi cca takže už len čakajú na rozvod a keďže nemajú deti ani spoločnú nehnuteľnosť pôjde to podľa mňa hladko
Polroka je nic ak spolu neziju. To je vsetko velmi horuce. Takto plavat zo vztahu do vztahu...
autorka: tak potom nemusíš mať nejaké extra obavy. priateľ má byt, o rozvod podal on, v manželstve nie sú deti, v čase zoznámenia sa s tebou (alebo "dania sa dokopy") už s ňou nežil.... je to OK. nemala by som nejaké extra pochybnosti.
Ak je to takto tak by som nečakala načo, ma v tom jasno, žiadne deti, smelo do toho 🙂
Deti nemá, návrh na rozvod je podaný... Ja nevidím prekážku. Veľa šťastia.
V tomto mužom nedôverujem..Ani spoločným znamostiam a kamarátom.Navrh sa vždy dá vziať späť.A to,že si ho videla,neznamená,že je už v podateľni na súde.😉Počkala by som.Resp.ja som taká divná,že by som s mužom so statusom "ženatý" ani nepísala.Chlapi vedia byť v tomto neuveriteľne vychcany a tak sofistikovane motať hlavy na všetky strany,že koniec.Jeho žena možno ani nevie,že žijú oddelene a budú sa rozvadzat
po rozvode skús, prečo nie?