Chalan z pokecu

20. nov 2022

Ahojte. Poprosim o nestranne nazory skusenejsich. Pred nejakym casom som sa registrovala na pokeci s cielom, ze tam mozno najdem niekoho fajn. Jeden den mi naspisal chalan (26r). Asi po prvom dni pisania ma zacal volat von, ze jeho vobec netaha si vypisovat, ze radsej sa stretnime a hned uvidime, ci si rozumieme. Povedala som si, ze fajn. Stretli sme sa, isli sme sa si sadnut na vyhlad, doniesol deku, pokecali sme, presli sme sa, bolo to fajn.
No po prvom stretnuti ma zavolal k nemu na byt. Ze uvari veceru,pokecame... Ja som mu povedala, ze radsej by som niekde inde, nie je mi komfortne ist este k nemu.. No stale sa snazi ma prehovorit a ze coho sa bojim, robi si z toho srandu…
Myslite si, ze sa naozaj nemam bat, aj ked s nim bolo fajn, ale bol to len prvykrat? Isli by ste na mojom mieste na druhe stretnutie k nemu? (Ja mam 19r)

mimka1402
20. nov 2022

Nie, nie, nie. Nechoď.
Vždy, keď ma chlap presviedčal takto, vždy z toho bol iba zlý zážitok... Je ine keby ste sa dohodli, ale takto nutene je pre mňa veľký problém. Hlavne prepáč, ale podľa mňa už na pokeci nie je nikto normálny... Stretavajte sa ešte mimo bytu, veď je veľa kaviarni, cukrárni, kín...
Hlavne normálny muž si z toho srandu robiť nemusí, lebo pochopí prečo sa žena obáva. Nenechaj sa prehovoriť, mal by to rešpektovať a nie ešte to takto zvelicovat.

taga
20. nov 2022

Je milion veci, ktore mozte robit...varit veceru a pokecat, to je uz fakt, ze "neviem vymysliet ziadny plan" alebo "chcem sex"
Robit si z toho srandu? Co ma 15 rokov?
Skus nejake realne zoznamenie, toto nebude chalan uprimnym zaujmom o teba

petricka22
20. nov 2022

Tak je jasne, o co mu ide. A je len na tebe, co chces ty. Ak mas obavy, tak k nemu nechod. Ak ta bude s tym stale otravovat, tak sa na neho vykasli a vybavene. Nebude to ziadny seriovy vrah, len ta chce dostat do postele, tak ako vsetci muzi na pokeci. Hned a bez velkej snahy a za tyzden zase dalsiu, ktora sa necha…

mimi3008
20. nov 2022

@mimka1402 Nie, nesla by som a ani by som nesla s niekym cudzim po 1 dni pisania na stretnutie niekde na samotu...tak si aspon predstavujem ten vyhlad s dekou

mimka1402
20. nov 2022

@petricka22 Ono niekedy je sériový vrah "lepší" ako keď žena má traumu po znásilnení na celý život...

aurorastone2
20. nov 2022

Ja by som teda nesla, ešte keď tak "tlači" na teba a teda ide mu o sex to ti je asi jasne

ankare
20. nov 2022

Ak chceš aj sex, chod. Lebo on to na 99% bude chcieť.

madeline1
20. nov 2022

Chce s tebou randit, aj ta pomilovat logicky. Chalan by si mal hladat starsie dievca.

malacibulka
21. nov 2022

Si vcerajsia? trtkat chce. Zalezi na tom, o co ide tebe. Ak chces vztah tak k nemu nepachni minimalne dva mesiace. Este si mlada na to aby ta dospeli chlapi z pokecu pouzivali na zajazdy. Dufam ze si ockovana proti HPV.

gabika0825
21. nov 2022

Podľa toho aký máš z toho pocit, keď sa necitis na to tak tam nechod a on to musí rešpektovať. Určite nechod proti svojej vôli. Ak to nebude rešpektovať tak kasli na neho takých bolo. Inak pokec, to ešte existuje? 😄

nepic
21. nov 2022

Vidíš,pre niekoho by to bolo podstatné a išla by hneď. Lebo to je podstatné, mať svoj byt,byť zabezpečený a vedieť sa postarať aj o partnerku. A ešte ideálne aby nič nechcel,lebo veď ja som žena a mám truhlicu s pokladom medzi nohami 🤣.
Takže záleží len od uhla pohľadu 😉

petricka22
21. nov 2022

@nepic neviem, preco mas pocit, ze si zeny myslia, ze mat frndu staci a ze inak nemusis nic. Zalezi na vela faktoroch, podla ktorych si vyberame partnera. To, ze si zena vazi samu seba, ze nerozdrapi nohy kazdemu, kto sa na nu usmeje, neznamena, ze je namyslena.
Tak vsetci sme uvideli tvoj uhol pohladu… 🙃

hopsadobrandejsa
21. nov 2022

Si este mlada, na tvojom mieste by som nesiel.

Na 26-rocneho chlapa mi nepride velmi zrely. Nic v zlom, ale volat 19-rocnu hned po prvom rande na byt a robit zartiky ked z objektivnych dovodov ist nechce je dostatocne velky dovod na to aby si to skusila s niekym inym.

Muz ktory ta bude mat rad bude respektovat fakt, ze chces so sexom pockat kym sa lepsie spoznate nezavisle od toho ako velmi to chce.