Spôsobí veľmi časty orgazmus masturbáciou zamlknuty potrat podľa vás?
Ja odpoviem podľa seba. Bola som tehotna a potratila som v 5.tt. Deň predtým sme mali sex a samozrejme má drahy prstoval a dosť. Či práve to vyvolalo potrat neviem ale dlhšie som si myslela že ano.
Orgazmus vyvoláva sťahy maternice , takže mohlo sa stať , ale kto vie 😉
Nie, nemyslím si, že by sa plod prestal vyvíjať kvôli častým orgazmom. Skôr by to mohlo zaviniť spontánny potrat v rizikovom tehotenstve. Nevyčítaj si to, MA vie väčšinou žena ovplyvniť vo veľmi malej miere. Je to veľmi nepravdepodobne, že si to spôsobila ty.
Nemyslím si.
Som druhýkrát tehotná a v oboch prípadoch, keď sa mi na začiatku poriadne búrlili hormóny, som zopár orgazmov mala aj "nechcene" počas spánku keď som to naozaj nevedela nijako ovplyvniť 🙈 len som sa proste zobudila niekde počas toho 🙈🙈
A to som, taktiež v oboch prípadoch, užívala progesteron na udržanie a proti krvácaniu. A nič sa nestalo. Ak si mala zamlcany tak tam bola podľa mňa iná príčina, isto nie orgazmus.
moze spontanny, ak je tam nejaky fyzicky problem a stahy maternice by boli prilis silne. ale zamlcany nie. tam bol potom iny problem.
Nie. (Kde chodíte na tie otázky?)