Častý orgazmus a zamĺknutý potrat

11. okt 2021

Spôsobí veľmi časty orgazmus masturbáciou zamlknuty potrat podľa vás?

malinoismum
11. okt 2021

Nie. (Kde chodíte na tie otázky?)

gabrielarey
11. okt 2021

Ja odpoviem podľa seba. Bola som tehotna a potratila som v 5.tt. Deň predtým sme mali sex a samozrejme má drahy prstoval a dosť. Či práve to vyvolalo potrat neviem ale dlhšie som si myslela že ano.

ki_ki2
11. okt 2021

Orgazmus vyvoláva sťahy maternice , takže mohlo sa stať , ale kto vie 😉

vahcaac
11. okt 2021

Nie, nemyslím si, že by sa plod prestal vyvíjať kvôli častým orgazmom. Skôr by to mohlo zaviniť spontánny potrat v rizikovom tehotenstve. Nevyčítaj si to, MA vie väčšinou žena ovplyvniť vo veľmi malej miere. Je to veľmi nepravdepodobne, že si to spôsobila ty.

michaela789
11. okt 2021

Nemyslím si.
Som druhýkrát tehotná a v oboch prípadoch, keď sa mi na začiatku poriadne búrlili hormóny, som zopár orgazmov mala aj "nechcene" počas spánku keď som to naozaj nevedela nijako ovplyvniť 🙈 len som sa proste zobudila niekde počas toho 🙈🙈
A to som, taktiež v oboch prípadoch, užívala progesteron na udržanie a proti krvácaniu. A nič sa nestalo. Ak si mala zamlcany tak tam bola podľa mňa iná príčina, isto nie orgazmus.

clori
11. okt 2021

moze spontanny, ak je tam nejaky fyzicky problem a stahy maternice by boli prilis silne. ale zamlcany nie. tam bol potom iny problem.