Bude verný?

18. mar 2022

Ahojte,

s partnerom sme spolu skoro 3 roky. Rozviedol sa kvoli mne po 30tich rokoch, ale bol v manzelstve viackrat neverny, dokonca ma kontaktovala jeho posledna milenka, ze s nou bol subezne so mnou. Tvrdi, ze to tak nie je, ale viacere milenky priznal. Po meste sa dokonca o nom rozhlasuje, ze je kurevnik. Momentalne spolu zijeme, semtam hadka, ale neviem, ci mu verit, ze prave mne bude verny, ked cele manzelstvo podvadzal. Sme obaja 50+.

Dakujem za rady a skusenosti.

dayinka
18. mar 2022

Myslim ze ked v 30 rocnom manzelstve verny nebol, nebude uz nikdy. Mozno ta nepodvedie hned ale casom ano uz to ma v sebe

sasa1310
18. mar 2022

isteže bude verný. Celých 30 rokov to dokazuje

dskjhfdlkdjhl
18. mar 2022

Bude Ti verny, kazdu chvilu s inou😉

zuzanazu85
18. mar 2022

Starého psa nové kúsky nenaučíš,či o tej karme ešte 🤭.

januska20
18. mar 2022

Už keď sa po meste o ňom rozpráva, tak čistý nebude už nikdy

syslik81
18. mar 2022

ono najst chlapa verneho 30rokovje fakt umenie .. v meste s atoho navyprava tiez .. hlavne ak si z maleho mesta - vieme dobre ako to s klebetami chodi ... ty musis vediet ako vysvetlil milenky a ci poslednej mozes verit .. moznoprave ty si ta do ktorej sa naozaj zamiloval..a moznonie .. tu odpoved nenajdes...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanazu85
18. mar 2022

@viestta bohoveee si to 😂👍

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzpap
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miskamicha
18. mar 2022

Bude verny..ale svojmu "koničku" nie tebe😑

beata110
18. mar 2022

On je verny akurat tak ... a tu ma kazda zena🤪🤷‍♀️

elizabet173
18. mar 2022

to skutočne vo svojom veku potrebuješ takéhoto muža?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskamicha
18. mar 2022

@viestta tak!

deginko
18. mar 2022

Nemyslím,že sa on rozviedol kvôli tebe po 30rokoch manželstva..ale že manželka sa rozviedla s ním..po toľkých neverach...a to je sakra rozdiel ...ale možno sa mylim

marca12
18. mar 2022

@viestta cudovala by si sa,aky apetit maju udrziavani 70tnici,na to sa nespoliehaj,ze vek znizuje chut zaskotacit si

andrea78
18. mar 2022

Nie, nebude.

zuzanazu85
18. mar 2022

A ja si myslím,ak sa nájde niekto,kto rozbije 30rocny vzťah,tu sa veľmi hodí ťa karma 😁. Alebo opačne,možno ďakuje pani manželka 😆

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
18. mar 2022

Ako ti moze byt verny,ked uz subezne s tebou mal aj inu? Toto potrebujes v tomto veku? Clovek si uz pr dstavuje,ze bude pokojne uzivat zivot a nie sa suzovat,ci ma bude chlap podvadzat.

ivanash
18. mar 2022

Skor si myslim, ze sa mu manzelstvo rozbilo kvoli opakovanym neveram. Tebe nahovoril, ze sa rozviedol kvoli tebe, lebo potrebuje, aby mu niekto varil a pral. Nemyslim si, ze bude verny.

ls85
18. mar 2022

Bude verny… ked ho uz ine zeny nebudu chciet😉

h2
18. mar 2022

Taká stará (prepáč!) a taká naivná? Veď on už ti neverný bol, s tou babou, čo ti volala. A ktovie, koľko ti ich ešte nevolalo.

lintu
18. mar 2022

pekný vzťah, v ktorom nikdy nebudeš vedieť na čom vlastne si a v ktorom raz môže partner zahlásiť "a čo si čakala? však si to o mne vedela!"

andreatytler
18. mar 2022

Zober ho na detektor lzi a ak sa ukaze ze ta s tou milenkou nepodvadzal, tak mu daj sancu.

kinderzwillinge
18. mar 2022

@ls85 Ak je to udrziavany 50tnik a sportuje, tak pre mlade baby moze byt este celkom dobry magnet

ivanka12311
18. mar 2022

Nechcela by som takého 🙅 keď bol neverný koľké roky myslíš že práve tebe bude verný?... nebuď naivná raz keď to má v sebe tak ti to zrobi tak aby si o tom nevedela a tvrdiť ti môže opak

nurielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz