Ahojte myslíte že keď dlhšie nebudem spať s manželom že bude mať väčšiu chuť na mňa ? Niekedy mám pocit že aj keď sa pekné oblečiem na vonok že ani neziarli keď sa na mňa dívajú aj iný muži mám pocit akoby som ho už tak nepritahovala.
neviem či na teba ale na sex bude mať väčšiu chuť určite 😉
@elizabet173 aku úvahu by ste zvolili vy ? Keby sa pekné obliekate a mala by ste pocit že nemá na vás chuť?
Toto je úvaha. Nežiarli, neľúbi ma. Asi ako pubertiacka...
@elizabet173 ..z kategorie - nebije ma, tak ma nemiluje..
@karhu @elizabet173 ani ja nie som milovaná. Nežiarli, nebije. Co už je to za chlapa. Musím s tým dačo spravit
Jednoducho mám pocit že neziarli v ničom nemyslím to až tak doslovne že keď sa niekto pozrie jemu je jedno všetko aj keby mi nejaký muži písali proste ako máme dieťa tak už neni taký že sa o mňa zaujímal
A preco by mal ziarlit?
@mara2010 ale ty máš v tom guláš, ale taky, že až. To, že nežiarli nie je o tom, že ťa nemiluje. Žiarlivosť nie je prejav lásky.
To, že ťa zanedbáva v posteli je úplne iná kapitola ako žiarlivosť. Uprac si v hlave a potom sa ho spýtaj kde je problém. Lebo sexuálny post a ani to, ze sa budeš polonaha pretrčať pred susedom aby si ta poobzeal toto nevyrieši.
@elizabet173 tak to už je fakt pruser. Ako toto mohol!!!!
@elizabet173 tak kedysi bol ku mne pozorný zaujímal sa o mňa čo kde som a teraz sa tak nezaujíma o mňa... kedysi sám prišiel dal mi pusu teraz skôr ja chodím za nim. Čo máme bábo tak príde a vždy dá len jemu pusu a mňa akoby obišiel. Aj ráno keď sa závodu tak sa pekne usmeje na bábätko a na mňa nie je to krásne aký ma vzťah ku nemu ale je mi smutno že mňa už tak obchádza a s tou žiarlivostov som to myslela tak celkovo no že sa o mňa nezaujíma a nič mu nevadí
@elizabet173 skus. Keď vytne bude to v poriadku. Lepšie neskoro ako vobec 🤩
@mara2010 ale však máš ústa, povedz mu co ti vadí. Nevycitaj, to len dokafres, ale nájdi vhodnú chvíľu a o ozbonam ho so svojimi pocitmi. Žiaden chlap žene do hlavy nevidí, ani ten tvoj nie je výnimka. Chlapi zvyčajne potrebujú jasne oznámiť, čo sa od nich očakáva. Keď sa začneš pretrčať v sexi oblecku tak mu dopne, že čo sa bude diať. Všetko ostatné si treba vykomunikovat
Nie docielis opacny efekt...
Ze s jedlom rastie chut si uz pocula?vela parom pomohlo zacat sexovat praveze fakt kazdy den ked boli problemy v spalni..
Cize namiesto toho aby si mu povedala, ze ti chyba neha tak radsej obmedzis sex a zacnes sa obliekat vyzyvavejsie aby si v nom vzbudila ziarlivost?
Sounds like a great plan......gor for it.
@mara2010 on možno ani netuší aké máš ty pocity.. Musíš mu to povedať narovinu. Neskúšaj na neho hry typu - odopieranie sexu a podobne.
Napr keď sa nám narodil synček tiež som jedným časom mala pocit že mňa manžel ako keby prehliadal, všetku pozornosť dával malému.. tak som mu raz tak povedala “Haloo aj ja som tu!” 😀 tak sa úplne zarazil a opýtal sa ma ako to myslím - on si teda vôbec neuvedomoval že ma zanedbáva. Proste bol z malého tak unesený že neriešil veci okolo.
Tak sme si to pekne vykomunikovali a už je všetko v poriadku. 🙂
@hopsadobrandejsa ja som nepovedala že sa vyzivavo obliekam aby ziarlil.. obliekam sa normálne myslím pekne že nenosis nejaké roztahane svetre...