Bude mať muž väčšiu chuť na mňa, keď nebudem s ním dlhšie spávať?

mara2010
24. máj 2022

Ahojte myslíte že keď dlhšie nebudem spať s manželom že bude mať väčšiu chuť na mňa ? Niekedy mám pocit že aj keď sa pekné oblečiem na vonok že ani neziarli keď sa na mňa dívajú aj iný muži mám pocit akoby som ho už tak nepritahovala.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanka.zuzu
24. máj 2022

neviem či na teba ale na sex bude mať väčšiu chuť určite 😉

54tinka54
24. máj 2022

@mara2010 Ach, čo ti na to povedať.. veď vyskúšaj a uvidíš či to bude mať želaný efekt 😀

mara2010
autor
24. máj 2022

@elizabet173 aku úvahu by ste zvolili vy ? Keby sa pekné obliekate a mala by ste pocit že nemá na vás chuť?

viestta
24. máj 2022

Toto je úvaha. Nežiarli, neľúbi ma. Asi ako pubertiacka...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karhu
24. máj 2022

@elizabet173 ..z kategorie - nebije ma, tak ma nemiluje..

retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
24. máj 2022

@karhu @elizabet173 ani ja nie som milovaná. Nežiarli, nebije. Co už je to za chlapa. Musím s tým dačo spravit

mara2010
autor
24. máj 2022

Jednoducho mám pocit že neziarli v ničom nemyslím to až tak doslovne že keď sa niekto pozrie jemu je jedno všetko aj keby mi nejaký muži písali proste ako máme dieťa tak už neni taký že sa o mňa zaujímal

dskjhfdlkdjhl
24. máj 2022

A preco by mal ziarlit?

mandzula
24. máj 2022

@mara2010 nemyslím, že tvoj problém je zrovna to oblečenie, ale to, ako zmýšľaš. A skús ho nechať abstinovať, odmietaj ho a zaručene dostane chuť na sex, problém však bude, že nie s tebou.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
24. máj 2022

@mara2010 ale ty máš v tom guláš, ale taky, že až. To, že nežiarli nie je o tom, že ťa nemiluje. Žiarlivosť nie je prejav lásky.
To, že ťa zanedbáva v posteli je úplne iná kapitola ako žiarlivosť. Uprac si v hlave a potom sa ho spýtaj kde je problém. Lebo sexuálny post a ani to, ze sa budeš polonaha pretrčať pred susedom aby si ta poobzeal toto nevyrieši.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
24. máj 2022

@elizabet173 tak to už je fakt pruser. Ako toto mohol!!!!

54tinka54
24. máj 2022

@mara2010 no z tvojho písania mám pocit že ani nejde o (ne)žiarlivosť ale o to že ti vadí že manžel ti neprejavuje dostatočnú pozornosť… je to tak?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mara2010
autor
24. máj 2022

@elizabet173 tak kedysi bol ku mne pozorný zaujímal sa o mňa čo kde som a teraz sa tak nezaujíma o mňa... kedysi sám prišiel dal mi pusu teraz skôr ja chodím za nim. Čo máme bábo tak príde a vždy dá len jemu pusu a mňa akoby obišiel. Aj ráno keď sa závodu tak sa pekne usmeje na bábätko a na mňa nie je to krásne aký ma vzťah ku nemu ale je mi smutno že mňa už tak obchádza a s tou žiarlivostov som to myslela tak celkovo no že sa o mňa nezaujíma a nič mu nevadí

viestta
24. máj 2022

@elizabet173 skus. Keď vytne bude to v poriadku. Lepšie neskoro ako vobec 🤩

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
24. máj 2022

@mara2010 ale však máš ústa, povedz mu co ti vadí. Nevycitaj, to len dokafres, ale nájdi vhodnú chvíľu a o ozbonam ho so svojimi pocitmi. Žiaden chlap žene do hlavy nevidí, ani ten tvoj nie je výnimka. Chlapi zvyčajne potrebujú jasne oznámiť, čo sa od nich očakáva. Keď sa začneš pretrčať v sexi oblecku tak mu dopne, že čo sa bude diať. Všetko ostatné si treba vykomunikovat

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
saxana000
24. máj 2022

Nie docielis opacny efekt...
Ze s jedlom rastie chut si uz pocula?vela parom pomohlo zacat sexovat praveze fakt kazdy den ked boli problemy v spalni..

mara2010
autor
24. máj 2022

@saxana000 čiže by mal chuť už na úplne každú ženu keby snim práveže nespavam. Ja som chcela docieliť tak že možno by sa o mňa viac zaujímal že by som prišiel dal pusu alebo tak

hopsadobrandejsa
24. máj 2022

Cize namiesto toho aby si mu povedala, ze ti chyba neha tak radsej obmedzis sex a zacnes sa obliekat vyzyvavejsie aby si v nom vzbudila ziarlivost?

Sounds like a great plan......gor for it.

54tinka54
24. máj 2022

@mara2010 on možno ani netuší aké máš ty pocity.. Musíš mu to povedať narovinu. Neskúšaj na neho hry typu - odopieranie sexu a podobne.
Napr keď sa nám narodil synček tiež som jedným časom mala pocit že mňa manžel ako keby prehliadal, všetku pozornosť dával malému.. tak som mu raz tak povedala “Haloo aj ja som tu!” 😀 tak sa úplne zarazil a opýtal sa ma ako to myslím - on si teda vôbec neuvedomoval že ma zanedbáva. Proste bol z malého tak unesený že neriešil veci okolo.
Tak sme si to pekne vykomunikovali a už je všetko v poriadku. 🙂

mara2010
autor
24. máj 2022

@hopsadobrandejsa ja som nepovedala že sa vyzivavo obliekam aby ziarlil.. obliekam sa normálne myslím pekne že nenosis nejaké roztahane svetre...

ailiba
24. máj 2022

@mara2010 zalezi na tom, ci sa mu pacis a ma na teba chuť. Ak nie, tak to cas nenapravi... Ale to ako zena iste citis. Mozno by bolo dobre porozpravat sa s nim. Moze byt unaveny, mat problemy, stres... Alebo hocico ine.