Bozkávate sa s manželom?

maggie844
15. feb 2023

Mám dlhu chvíľu čítam vaše diskusie. Dobre sa bavím :- D, niekde som čítala o bozkávaní a zarazilo ma že sa niekto vo vzťahu po rokoch bozkáva (nemyslím dať si pusu). Ja som sa nebozkavála s manželom už 10 rokov. Niekedy mi to riadne chyba ale jednoducho sa to vytratilo. Ako to máte vy ?

divokykonik
15. feb 2023

My len pri predohre, inak si dávame len pusu. 😂

54tinka54
15. feb 2023

@maggie844 ja som s manželom ôsmy rok a teda bozkávame sa.. už nie tak často ako v začiatkoch 😅 ale teda nie je to nič neobvyklé u nás..
To ani pri sexe sa s manželom nebozkávaš?🧐 Napr pri tejto činnosti si to vyslovene neviem predstaviť, nebozkávať sa.

veronikaszabova
15. feb 2023

@maggie844 ano, bozkavame sa (aj mimo sexu) - sme spolu 17 rokov.
A faaakt si nevie predstavit sex bez bozkavania

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maggie844
autor
15. feb 2023

@54tinka54 no skúšali sme to 😀 keď som mu povedala že mi to chýba ale bolo mi to šialene neprirodzené ani mi to už nešlo a pritom som bola kedysi majster

maggie844
autor
15. feb 2023

@mamula20 tak je pravda že ja si musím pýtať a ešte ho zato aj chválim ,,ja sprostá” :- D

simona1306
15. feb 2023

jasne ze sa bozkavame :D hocikedy pride manzel ku mne ( vacsinou je iniciatorom on ) a bozkavame sa :D sme spolu 8 rokov, a pride mi to uplne prirodzene 🙂

lucka_ke
15. feb 2023

áno, kedykoľvek nám to napadne... sme spolu 30 rokov ak počítam aj chodenie

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aurora33
15. feb 2023

@maggie844 tak to som riadne prekvapená. My sa bozkávame stále. Čo môže byt na bozku neprirodzene?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maggie844
autor
15. feb 2023

@aurora33 To si nevieš ani predstaviť aká som prekvapená ja keď som si myslela že tak žijú všetci 😀 , keď musíš manžela aj do iných veci tlačiť asi už neostáva vášeň aj na bozkávanie

aurora33
15. feb 2023

@mamula20 ano Ved ja myslím akýkoľvek bozk. Mne sa napríklad zda že my po trinástich rokoch to máme ešte lepšie, že tie bozky su úplne neskutočné.

svokrinjazykmonika
15. feb 2023

@maggie844 ja som zistila že nemám rada bozkávanie, ani pri sexe. Akože pusinkujeme sa počas dňa často ale francuzáky už vôbec.

maggie844
autor
15. feb 2023

@svokrinjazykmonika no aspoň jedna

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aurora33
15. feb 2023

@mamula20 presne rozumiem o čom píšeš 🙂

hapkova
15. feb 2023

sme spolu 17 rokov a manzelmi sme 12 a nemam pocit, ze by sa toto nejak vytratilo a zatial si ani neviem predstavit, ze by sme sa napriklad prestali bozkavat

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
goodidea
15. feb 2023

@svokrinjazykmonika možno preto že používaš svokrin jazyk :D

simik22
15. feb 2023

@mamula20 sedíš na chirurgii, bozkávas sa s mužom a píšeš to na MK, aká romantika 😏

goodidea
15. feb 2023

@simik22 ale no tak, veď vy ženy stihate vždy viac veci naraz :D

kvetinka75
15. feb 2023

@simik22 toto mi príde už cez. Ako pusa OK ale bozkávať sa niekde medzi ľuďmi. A ešte niekde u lekára. Skôr to pôsobí odradzujúco ako sexi. bozkávanie mám ako intímnu vec medzi dvomi ľuďmi a nie pre verejnosť.

h2
15. feb 2023

Áno, bozkávame sa. Jasné, že nie toľko, ako za mladi a jasné, že nie napríklad francuzák pri odchode do práce. 😅 Teraz sme sa dlhšie nebozkávali, lebo mi trhali zub a obom nám to už chýbalo.

ivik4
15. feb 2023

Ako Ta moze zarazit ze sa niekto bozkava aj po rokoch ? Prirodzena vec, nic zvlastne

elia9
15. feb 2023

Nie, nebozkávame😁len pri intímnostiach a v priebehu dňa sa často tulime aj pusa padne a nie jedna, ale bozkávanie niekde na verejnosti by mi prišlo asi riadne CEZ a to sa ľúbime ako kone..🙂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babulkomale
15. feb 2023

@simik22 oni su take zvieratka podla tych prispevkov, im to nevadi. Same haha a - hop hop na seba hocikedy a za chvilu zapijame sieste dietatko, haha haha hop hop cmuk cmuk 😂😂😂

ariannazara
15. feb 2023

Sme spolu 11 rokov a jasne ze ano 🙂

loliku
15. feb 2023

@maggie844 nie, muz by aj chcel, ale ja to nemam rada 😛 niekedy pretrpim nasilu chvilocku koli nemu 🥴 a ked vidim sa niekoho bozkavat, pride mi to nechutne 🙈