Mám dlhu chvíľu čítam vaše diskusie. Dobre sa bavím :- D, niekde som čítala o bozkávaní a zarazilo ma že sa niekto vo vzťahu po rokoch bozkáva (nemyslím dať si pusu). Ja som sa nebozkavála s manželom už 10 rokov. Niekedy mi to riadne chyba ale jednoducho sa to vytratilo. Ako to máte vy ?
@maggie844 ano, bozkavame sa (aj mimo sexu) - sme spolu 17 rokov.
A faaakt si nevie predstavit sex bez bozkavania
jasne ze sa bozkavame :D hocikedy pride manzel ku mne ( vacsinou je iniciatorom on ) a bozkavame sa :D sme spolu 8 rokov, a pride mi to uplne prirodzene 🙂
áno, kedykoľvek nám to napadne... sme spolu 30 rokov ak počítam aj chodenie
@maggie844 ja som zistila že nemám rada bozkávanie, ani pri sexe. Akože pusinkujeme sa počas dňa často ale francuzáky už vôbec.
@svokrinjazykmonika no aspoň jedna
sme spolu 17 rokov a manzelmi sme 12 a nemam pocit, ze by sa toto nejak vytratilo a zatial si ani neviem predstavit, ze by sme sa napriklad prestali bozkavat
@svokrinjazykmonika možno preto že používaš svokrin jazyk :D
@simik22 toto mi príde už cez. Ako pusa OK ale bozkávať sa niekde medzi ľuďmi. A ešte niekde u lekára. Skôr to pôsobí odradzujúco ako sexi. bozkávanie mám ako intímnu vec medzi dvomi ľuďmi a nie pre verejnosť.
Áno, bozkávame sa. Jasné, že nie toľko, ako za mladi a jasné, že nie napríklad francuzák pri odchode do práce. 😅 Teraz sme sa dlhšie nebozkávali, lebo mi trhali zub a obom nám to už chýbalo.
Ako Ta moze zarazit ze sa niekto bozkava aj po rokoch ? Prirodzena vec, nic zvlastne
Nie, nebozkávame😁len pri intímnostiach a v priebehu dňa sa často tulime aj pusa padne a nie jedna, ale bozkávanie niekde na verejnosti by mi prišlo asi riadne CEZ a to sa ľúbime ako kone..🙂
@simik22 oni su take zvieratka podla tych prispevkov, im to nevadi. Same haha a - hop hop na seba hocikedy a za chvilu zapijame sieste dietatko, haha haha hop hop cmuk cmuk 😂😂😂
Sme spolu 11 rokov a jasne ze ano 🙂
My len pri predohre, inak si dávame len pusu. 😂