som s priatelom 4 roky no ked sme boli spolu 10 mesiacov, tak som bola vtedy prvýkrat opitá, veľmi veľmi nevedela som o sebe.
No a v ten večer ma pobozkal jeden hnusný chlapec a do dnes ai to vyčitam… ako na to zabudnúť? Priatel o tom vie…
Tak zabudnúť asi nezabudneš si myslím, keď to máš doteraz v hlave. Skôr to musíš prijať. Priateľ to nerieši, takže len ty sa s tým musíš nejak vysporiadať.
@hanka1674 ano len cítim sa ako podvodníčka, ako keby som ho zradila podviedla a neni mi zo mna dobre.
Keď nevieš piť, nemala by si to robiť. Čo sa stalo už nezmeníš. Sprav hrubú čiaru, ber to ako jednu z prekážok vo vašom vzťahu, ktorú ste teda prekonali a už si to len urovnaj v sebe. Ber to ako ponaučenie.
Tomu rozumiem, ale už to proste nezmeníš a bolo to ozaj dávno, tak nie je dôvod sa tým nejak trápiť.
Také veci sa proste stávajú. Bol to iba jeden bozk. Nepodviedla si ho ani nezradila. Priateľ ti to už zrejme odpustil. Mala by si si odpustiť aj ty. Možno len tvoju situáciu využil.
odosobni sa od toho, neries, bude ti lepsie, proste uvedom si, ze je to vec, ktoru uz nezmenis, ked to prijmes bude ti lepsie
Tak očividne je s tým priateľ v pohode ,keď ste dodnes spolu ..on to nerieši ,tak to nerieš ani ty .Stalo sa ..to už nezmeniš tak na o sa tým trápiť ?