Bolesť pri sexe

23. júl 2023

Ahojte trápi ma jedna chúlostivá vec a rada by som vedela či má niktorá z vás podobnú skúsenosť. Som 9 mesiacov po pôrode a odkedy s mužom znovu sexuálne žijeme strašne ma bolí pohlavný styk, reálne je to pre mňa utrpenie, radšej by som ešte 10 krát porodila. Myslela som si že to časom prejde že je to možno len preto že sme dlhší čas nemali sex, ale nič sa nelepší ani len o trošičku. Už len keď si pomyslím na to že muž bude odomňa niečo chcieť tak mi je do plaču. Najhoršie na tom všetkom je to že sú za to doma stále hádky že je muž a on to potrebuje atď atď. Je mi smutno z toho že sa nedokáže vcítiť do mojej situácie a vôbec ho nezaujíma že pri tom dobre že neplačem hlavne že on sa vytrasie a ide si spokojne spať. A ja ešte dva dni potom cítim ako ma bolí celý spodok😔

anjelicek26
23. júl 2023

Tak treba ist za gynekologom alebo aj za chirurgom, nech vsetko skontroluje, mozes byt horsie zasita, alebo natrhnutie, ktore sa zahojilo zle a ktore nesili a treba dat do poriadku... sex nema boliet takze to ries... muza ignoruj, ale proste sama pre seba...uz to davno ma byt vsetko dobre zahojene.

viestta
23. júl 2023

Mala by si to riesit aj s gynekologom, mozno by pomohol lublikant a aj dlhsia predohra, ak ten tvoj buran by bol ochotny spolupracovat

domkakvet
23. júl 2023

Ano treba navstivit gynekologa, lebo zrejme nebude nieco v poriadku.

monikajan
23. júl 2023

Určite choď čo najskôr gynekológovi. Možno zistí nejaké fyzické dôvody (zrasty, jazvičky po pôrode,....) alebo nejakú infekciu - kvasinkovú, baktériovú. Ja keď som mala infekciu, strašne ma to pálilo pri sexe, normálne, ako keby išli do mňa nožom.... Naozaj, choď na gyndu, tu na diaľku Ti asi nikto presne neporadí.

erinka90
23. júl 2023

Mna po prvom porode s vakuumextraktorom bolelo az 1 rok...po roku sa to zacalo zlepsovat, Ialuna cipky som pouzivala na lepsie hojenie ran. Manzel vsak mal bohovsku trpezlivost somnou.

vanilkovazmrzka
23. júl 2023

Radsej budes trpiet, nez by si zasla za lekarom?
Sex nema boliet predsa… :( ja chapem aj jeho, ze to potrebuje, ale nedokazem si predstavit, ze by ma partner nutil do sexu, keby videl, ze ma to boli :(

autor
23. júl 2023

Praveže bola som u gynekologičky 2 mesiace dozadu aj som jej to vravela ona mi sama povedala že to sa časom dá doporiadku že mam všetko v poriadku. Kedže sme s mužom začali sexovať až po pol roku lebo som sa na to necítila, a hned ako mi ta bolesť proste neprestávala som išla na kontrolu. No ako som povedala nič zle tam nevidela. A šitá som bola na 5 stehov ale tak zahojena som bola pomerne rýchlo do 2 týždňou vypadli štychy a už ma rana nebola.

zuzkaa1991
23. júl 2023

Kedze ste zacali po 6m ako pisete tak to trvá dlhšie tym padom my sme so sexom zacali po 600nedeli po kontrole možno neskôr trosku mesiac som si nevedela sadnut nic robiť taky opuch som.mala...
Ale jasne ze prve sexi boli hrooozne mali sme mozno raz dvakrát do mesiaca sex nepamätám si ...ale.tu bolesť ano horsie ako prvýkrát k3d som bola.panna🤣 ako tak som si začala užívať sex po polroku ale jedno miesto som citila možno aj 2r ;) aj ked som 5r po porode.stale iste polohy nemozeme skusat takze treba len bohužiaľ asi len trenovat trénovať;)

gab
23. júl 2023

priciny môzu byt rôzne :
1. pokial este dieta kojíš, tak môze takto tvoje telo reagovat
2. nizka hodnota železa
3. hormony

foterlotor
24. júl 2023

Skuste pouzit vela lubrikantu a ked nepomoze tak treba pockat. Vynahrad mu to inac.