Pekný večer prajem.
Ja by som sa chcela opýtať, či aj vám sa stáva to že partner vás urobí rukou( inak to ani nejde u mňa) tak máte bolesti hlavy?
Nikdy som to nemala, a teraz posledné 4 razy čo sme mali sex to bolo brutál, ja som myslela že mi hlava vybuchne.
On sa v Tom doslova vyziva má urobit viac krát. Lenže ja už po tej bolesti hlavy ktorá kym sa ustáli prejde aj 20 minút ja už nemám na nič chuť a najradšej zatvoriť oči a spat lebo to je strašná bolesť a inak nevie ustúpiť.
Keď mu poviem že raz stačí tak on nie, proste stále bude dosahovať cieľ.
Máte to niektorá tiež?
Ďakujem za pochopenie snáď som sa vyjadrila dobre, sme manželia už dlho takže niesme deti máme po 30tke.
Nemam to tak, ale citala som uz o tom, ze taka bolest pri/po orgazme je pomerne bezna u zien aj muzov. Mala by prejst za niekolko minut, ak to tak nie je alebo mas aj ine tazkosti, tak radsej konzultuj s lekarom. Druha vec je, ze ta tvoj muz nerespektuje a, dalo by sa povedat, ze znasilnuje, to naozaj nie je ok.
Co je normálny? Nestačí mu povedať raz? Tak nabudúce mu ty zmykaj kým sa nebude zvijať, 🤷
@kavasmliekom pôvodne som to vymazala ale nedá mi, to musí byť kus kkta co si vlastne ego nadhana 🤦♀️ lebo tu si zjavne on čosi dokazuje a o autorku ani zdaleka nejde
@ptvw akože u mňa by bol už exmanžel.to je chorý človek.
Podľa mňa ťa hlava ťa bolí zo stresu, že tvoj muž ťa nerešpektuje. Veď normálne ho zastav, keď nepočuje, tak zakrič alebo ujdi z postele. Musí rešpektovať tvoje hranice. Sex má byť pre radosť, nie nasilu, ked nechceš. Porozprávaj sa s ním o tom aj mimo posteľ, že takto nie.
@janickacrazy rozprávali sme sa o Tom aj mimo postele, proste zakazdym je to takto a keď proste poviem že už nemám chuť tak sa ešte urazi...ja normalne nechápem, sme manželia 7 rokov nikdy sa nám toto nestalo a zrazu toto.
Nech sa urazi, veď ho to neskôr prejde. Ale určite mu nedovol pokračovať, keď nechceš.
@janickacrazy jasné že nedovolím, ja nevládzem to je strašná bolesť, ako keby mi niekto vrazil panvicou po hlave, to sa nedá nič robiť...akože ešte mi nikto nedal panvicou po hlave ale tak si to nejak predstavujem že to boli..to pri migréne ma hlava boli menej ako po tomto...ja len že či to je možné, či mám vyhľadať nejakého lekára
Nic nedas za to, ak sa nechas vysetrit, radsej vediet, ze je to “normalne” a neskodne. 🍀
Ja som tieto stavy mala po oboch porodoch. Bola som prvý krát zúfalá, ze ak máme takto už stále (ne) fungovať, slak nás trafí oboch. Trvalo to asi aj 2 mesiace. Raz to chytil dokonca aj muz. Len jediný raz by mi pivedal, ze ešte alebo by ma nepočúval! To je bolesť akoby išlo o život. Neexist pokračovať, realne by mi hlava praskla. Je možné, že môže pri tomto druhu bolesti prasknúť cievka a mas to za sebou.
Mne ta bolesť trvala par hodín. Na druhý deň som ešte mala bolesti hlavy. U mňa to boli len tie hormony. Dokonca moja gynekologycka o tom nikdy nepocula. Neviem ci sa to nevolá organická bolesť hlavy alebo tak nejak. Nie je to sranda. Ale hlavne by som riešila toho kkta menom manzel! On sa urozi, ze ty mas bolesti a je mu to jedno??
Úprimne ti poviem, ze by som ho poslala kade lahsie a rozvod by bol taky fúkať. V tan deň by som bola odsťahovala, najneskôr do týždňa. Chran ho Boh aj celé nebo ak by sa len priblížil s myšlienku na sex. Tu panvicu by si zakúpil a to nezartujem. Je to čistý pud sebazáchovy v takomto pripade!
Je to ignorantsky egoisticky kjt. To je ako jeho pasia z toho, ze v bolestiach umieras.
On je okrem kkta ešte aj psychopat sadysticky. Proste vadny kus, ktorého sa treba zbaviť! Ty sa z toho dostaneš ale kretenovi rozum, cit, pochopenie a lásku di tej hlavy sprostej a srdca nenalejes. Hlafaj inde a toto hovädo posli do nikdy nevidenia.
Nechcem teraz riešiť tvojho muža, mal by samozrejme počúvať čo hovoríš. Pamätám si, že sa mi to párkrát stalo, že pri orgazme som dostal prudkú bolesť do hlavy. Domnievam sa, že to môže súvisieť s tlakom krvi. Ale ak to mávaš naozaj pravidelne, asi by bolo dobré riešiť to s lekárom. Len pre istotu.
je to chuj,normálne by som ho kopla medzi nohy a ty si tiež sprostá,že ležíš a necháš sa znásilňovať.....kriste pane!
Zaujímavé. Moja manželka trpí bolestou hlavy ešte pred orgazmom. Vlastne ešte pred sexom. 🤔
Takze on ta napriek tvojmu nesuhlasu zmasilnuje a ty riesis bolest hlavy a nie to ze ta znasilnuje? Tak presne to ti hovori tvoje podvedomie tou bolestou. Ze ti tvoj partner ublizuje s tebe sa to nepaci.
Keď mu poviem že raz stačí tak on nie, proste stále bude dosahovať cieľ. Nič v zlom, ale nehraničí toto trochu už zo znásilnovaním?
nahodou, je mile, že je taky snaživý, ale ked ťa nechce priviesť na druhý svet, mal by sa krotiť
Meraj si tlak, mala by si ist na riadne vysetrenia. Ci toto nie je nejaky prvy priznak vysokeho tlaku alebo problemov s cievami, ci nemas nabeh na mozgovu prihodu. Nie je to sranda. Nechcem strasit, ale aby ta raz nekleplo...
môže to byť vysoký krvný tlak. môže sa vzácne stať aj to, že pri tom praskne cievka v mozgu.... meraj si tlak a určite povedz o tom normálne lekárovi
Tak po 30 by snáď už mal pochopiť keď povieš dosť a nie, chuj 🤦♀️
Nie bolesť hlavy som nikdy nemala