Bol som neverný

johny21
15. dec 2023

Ahojte spravil som veľkú chybu. Bol som na pracovnej ceste
opil som sa s kolegami a zašli sme do bordelu samozrejme
že som sa vychrapal s jednou s tých báb. Vôbec som nerozmýšľal a proste spravil som chybu. Ráno som mal strašne výčitky svedomia a je mi to veľmi ľúto.
Neviem sa s tým nejako vyrovnať a neviem či to mám
priateľke povedať. Bolo to jednorázové zakopnutie a neviem si predstaviť že by som niečo také urobil znova.
Mám jej to povedať ?

la_dolce_vita
15. dec 2023

Ak si chces rozbit vztah, tak ano.

ruxandra
15. dec 2023

Ano, povedz jej to, nech vie akeho ma blba chlapa, a nech sa sama rozhodne, ci ti to odpustí alebo nie.

ibrunova
15. dec 2023

Nie, nehovor jej nič.

johny21
autor
15. dec 2023

@la_dolce_vita Samozrejme že si nechcem rozbiť vzťah nikdy som nič také neurobil ale samozrejme boli sme tam viacerý a nerozmýšľal som. Ja viem je to moja chyba nemal som piť. Ale ako vravím veľmi to ľutujem.

dominikagier
15. dec 2023

niekedy je lepšie nevedieť, tak asi radšej nie

queen_mary
15. dec 2023

A naco by si jej to hovoril, ak to bolo jednorazove a lutujes?

lenicka999
15. dec 2023

To akože viacerí ste išli a každy si vrzol. Ostatní majú tiež partnerky?

la_dolce_vita
15. dec 2023

@johny21 tak potom to nechaj tak a pouc sa z toho. Ja ako zena by som to vediet nechcela. Ale urcite tu so mnou viaceri nebudu suhlasit.

johny21
autor
15. dec 2023

@queen_mary Samozrejme že to ľutujem. Veľmi ma to mrzí a škrie ma svedomie. Možno to chce len čas neviem ale nechcem jej tým ublížiť. Proste som spravil chybu a ľutujem ju

zuzubb007
15. dec 2023

No ja som za to aby si jej to povedal, lepsie bude, ked po rokoch sa to dozvie od dakoho a kopne ta do zadku?, to radsej teraz fuuuj radsej si daj testy spravit ci si daco nechytil

johny21
autor
15. dec 2023

@lenicka999 nemajú partnerky. A ako vravím bol som ožratý nikdy som nič také nespravil.

katarinka89
15. dec 2023
martinmmartin
15. dec 2023

pozri sa na to optimisticky- ak sa ti to teraz prepecie nabuduce uz budes vediet ako na to.
Co by si ty robil keby sa tak nestastne zakopla tvoja zena? Pochvalil by si ju?

johny21
autor
15. dec 2023

@martinmmartin samozrejme že by som ju nepochválil ale nechcel by som o tom vedieť lepšie nevedieť

mmonika
15. dec 2023

@martinmmartin samozrejme že by som ju nepochválil ale nechcel by som o tom vedieť lepšie nevedieť
@johny21 no vidiš prave si si sám odpovedal 😉

ibatanecnica
15. dec 2023

ja by som jej to povedala, nech sa môže otočiť z kratšej cesty. Ktožvie čo spravíš, keď sa znova opiješ. Nech vie, koho ,,má doma,,

kp7333
15. dec 2023

V prvom rade si daj spravit vysetrenia na pohlavne prenosne choroby, aby si svoju partnerku niecim nenakazil. A potom sa zozieraj sam tymto svojim zlyhanim a hlavne sa z neho pouc.

zorkahorka
15. dec 2023

Nic jej nehovor, ak nechces o nu prist. Pre teba bude snad dostatocnym trestom, ze ta to bude zozierat (dufam) do konca zivota. Lebo si blbec 🙈
I kedsi myslim, ze kazda nevera raz praskne 😀 tak si vyber

zuzubb007
15. dec 2023

@johny21 ozratost nieje ospravedlnenie, utekaj na tie testy radsej

lenicka999
15. dec 2023

Ja by som na jej mieste chcela vedieť pravdu.

sense
15. dec 2023

Nič jej nehovor a dúfajú ze sa to nikdy neodozvie a daj sa vyšetriť na pohlavné choroby, a keď sa nevieš pod vplyvom alkoholu ovládať tak radšej nepi. Pretože bol som opitý nie je ospravedlnenie.
Už vidím ako by si to bral, keby sa to stane opacne

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
queen_mary
15. dec 2023

@johny21 tak neprenasaj svoje vycitky na nu.

ibatanecnica
15. dec 2023

@lenicka999 aj ja,

katarinaba
15. dec 2023

Tak a tu krasne vidiet vsetky tie stastne manzelstva. Ako kazda jedna krici, ze by neveru neodpustila a da aj ruku do ohna za to, ze ju jej muz nepodviedol. A pritom v podstate ani nevedia co maju doma. Tak dievcata, dufam, ze vam vasi muzi nikdy nepovedia, ze si niekde mimo vrzli. A casto aj opakovane. Ved naco aj, ze? Zite si vo svojej sladkej nevedomosti. Ja dufam, ze na kazdeho takehoto hajzla raz pride. A myslim tym kazdeho, kto podviedol - chlap, zena - na vsetkych. Radsej sa budem raz trapit, ako sa trapit o par rockov s vedomim, ze mi klamal denno denne rovno do oci.
Ma pravo to vediet a rozhodnut sa sama, ci s tebou zostane, alebo nie.

ibatanecnica
15. dec 2023

@katarinaba presne tak. Poznám takých, žena doma, šťastná prešťastná a muž..... a veľa je takých. Mne sa hnusia takíto ľudia.

eva112014
15. dec 2023

@heisenberg ? 🙂

syslik81
15. dec 2023

mal by si jej to povedat aby aj ona mala moznost sa s tym vyrovnat a zistit ci jej stojis za to aby s tebou zostala.. vztah si si uz pokazil aj keby si mlcal,budes mat vycitky a ak sa to niekedy prevali bude to horsie... a nehovor,ze s ato uz nestane.. to si vravel iste aj predtym,nez s to stalo ... hold zakopol si ale ona ma pravo to vediet ...snad si mal aspon ochranu a nenakazis ju a dalsie po nej

maryetta
15. dec 2023

Ak ty by si nechcel vediet pravdu… ktovie co ona….
Ja som za pravdu. Ono kazde klamstvo sa raz ukaze. A ked jej to nepovies ty sam. Moze sa to casom dozvediet a bude to horsie sa takto dzovediet-ci uz po istom case od teba alebo od niekoho cudzieho.
Ak ta skrie svedomie okej. Zozieraj sa v tom. Ale snad si aj ona nieco na tebe vsimne.
Alkohol ospravedlnenie nie je-kto nevie kedy dost nech nepije vobec.
A hlavne tie vysetrenia… aj kvoli sebe aj kvoli partnerke.

melanta
15. dec 2023

Tak ja mám úplne iný názor ako čo tu čítam, som prekvapená, koľko žien by nechcelo vedieť, že ich muž chodí za štetkami do bordelu. Ak ju máš čo len trochu rád, povedz jej to a ukonči ten vzťah. Ak sa dokážeš kur**ť v bordeloch na služobných cestách (nie, alkohol nie je ospravdlnenie), tak ak ju máš rád, umožni jej, aby si našla niekoho, kto jej toto robiť nebude.