Spoznala som sa , začala randiť a neskôr sa aj dala do vzťahu s mužom, ktorý má čo-to za sebou. Myslím tým množstvo žien, skúseností a známostí. Myslela som si, že mne takéto niečo nebude vadiť , veď som ani nechápala prečo by malo. No vadí.
Rozprávali sme sa a sám povedal, že váhal. Nevedel, či bude schopný odolávať a po dlhých rokoch sa neriadiť tým, čo má medzi nohami. Tvrdí však, že teraz keď už sme spolu, nevie si predstaviť mať s inou čokoľvek, vie čo chce, čo ho robí šťastným a mňa ľúbi.
Ja mám však strach. Čo ak ho to chytí? Ak nebude vedieť odolať? Predsa dosť dlho žil takto a trvalý, normalný vzťah mal už dosť dávno. Bojím sa, že to “nevydrží”
tiež by som sa bála... môže sa vrátiť s starému spôsobu života kedykoľvek... ešte koľko má rokov? možno už pobral rozum a už s ním tak nemávajú hormóny..
poznam takych co si uzivali kade tade, kym nestretli tu co ich stopla😅 a uz maju pokoj od hyrenia😇
To sú tak blbé kecy že už by mi ani nič iné nebolo treba.
Ono čo sa poznáme nedal mi nikdy dôvod na pochybnosti. Len tá minulosť vo mne spôsobuje pocit neistoty
On je tvoj prvý?
sú dve možnosti
- rozchod
- prestaneš mu " vyčítať" minulosť
koľko ste spolu?
Neviem, ci to je na “pochvalenie sa”… ale aj moj muz bol udajne taky 😀 ale s vekom by sa mu uz ani nechcelo, zjavne, podla casu jeho pobytu na gauci sudim xD sak na to tiez treba vydrz 😁 myslim teda, ze je moznost, ze sa toto definitivne stopne ;D
Autorka to ale nemas istotu ani v pripradne ak by viedol normalny partnerský zivot. Nikdy nevies a ani u seba nikdy nevies, ked sa zalubis a neodolas. Nezaoberaj sa s tym, co bolo a ani tym co bude. Ak sa k tebe pekne sprava a rozumiete si, to je najdôležitejšie. Neanalizuj to tolko a ani s partnerom. Na co myslis, to sa stane. Takze pozitivne mysli 😉
Nezmeni sa. Ak o tom na zaciatku pochyboval, skor ci neskor to pride. Sedi mi ten popis na jedneho chalana a dufam ze to nie je on, ale predpokladam ze takych, co si nevedia svoj penis udrzat v nohaviciach je viac 😀
moj priatel bol tiez taky a dnes mame mesacne babatko.. bala som sa tiez ale jasne som mu vysvetlila, ze netolerujem nic, ziadny flirt, ani len bozky, KONIEC, zhnusi sa mi.. vie to a zatial je s tym ok ale ako bolo napisane aj vyssie, doveru moze zradit akykolvek chalan ci uz mal burlivu minulost alebo "svatuskar"
co mam v okoli tychto muzov tak skor ci neskor zacali podvadzat. Ked je niekto divoke zvieratko, tak z neho ovecku nikdy nespravis. Prejde zamilovanost, pocit, ze ta chce vlastnit - vsetko pride a bude sa nudit. 3, 2, 1 a uz bude jedna druha a kecy - ja sa snazim, ale nejde to. Nie dik. Vztahy su narocne aj bez toho aby si mala doma bimba.
Podľa mňa, radšej nech ma chlap odžité, ako keby nezažil nič a s nikým, a chytí ho to na staré kolená.
Ani keby bol panic, neni istota dobrého a verného partnera.
Počuj, podviesť ťa môže hociktorý iný, takže je úplne jedno akú má za sebou minulosť.
To jeho vyburenie sa môže byť aj výhodou, že už bude mať "gule" na mieste 🤣🤣
Starého psa novým kúskom uz nenaučis 😉
Nezmeni sa, nikdy. Možno na čas prestane, ale stačí nejaký podnet a zase sklzne k pôvodnému štýlu zivota
Ja neviem, poznam dost takych, co nenechali jedinu suknu na pokoji az kym neprisla ta posledna a usadili sa a roky su normalni partneri. A poznam aj takych, o ktorych by si povedala, ze ten by sa na druhu ani nepozrel a podviedli.
Neviem co tu robite dramy, poznam xy takychto chlapov a proste nasiel tu "pravu" a viac za inymi nebeha... prave takych nevyburenych, ktorym zrazu partnerka vazna zdvihne ego a zacnu skusat "aj inde" sa ja bojim viac :DDD
Navyky zmeni. Ale iba na chvilu. Kym nebudes okukana. To iste hovoril aj tym pred tebou. Mne by sa hnusil taky chlap, co pretial hufy zien.
Neviem, kde berie toľko z vás istotu, že sa nezmení a skôr či neskôr ju podvedie. Možno sa potreboval vybúriť a teraz sa chce usadiť a byť dobrým a verným mužom jednej ženy. 🤷🏻♀️
Ešte aby sa nestalo, že chlap už bude v pohode verný, a žena zrazu zisti, že nič nezažila a podvedie ho ona. Keď už teda to mame len tie negatívne predpovede pre chlapa 😃
Aby sme sa chápali, on nemotal ženy. Teda v zmysle, že vedeli o čo mu ide. Nehral to na sladké reči a zamilovanosť. On jasne vedel, že nechce vzťah a podľa toho sa aj choval.
Minulosť je minulosť ak mu veríš tak nerieš pochybnosti ktoré máš v hlave (aj keď sú oprávnené) nechaj to tak jednoducho je to jeho minulosť a tu nezmenis... Povedal to ako to teraz vníma a ako to je... Keď sa ma niečo stať tak sa stane tak či tak ale týmto "namyslaniami"si nijak nepomáhas
Mne sa to nevyplatilo, opustil ma aj s dietatom
Určite by som nebola s takým primitivom, ktorý si nie je istý či mu bude abo nebude jeho vták zahmlievať mozog.
bud by si to uvedomil alebo nie... je to v nom striedat zeny ...tazko z takym nieco zacinat
No do riti, utekalaaaaaaa by som 😀. Resp.jeho neho nechala ísť.