Bojím sa prvého pohlavného styku

27. máj 2021

Ahojte dámy. Hanbím sa, je to chúlostivá téma, ale neviem kde inde sa poradiť. Mám priateľa, ktorého milujem nie som ani pojašená 15tka. Môj problém spočíva v tom, že sa bojím (v úvodzovkach) prvého pohlavného styku. Teda ani nie, že bojím, ale som ten typ, že proste asi ako každú pri prvom raze, neviete čo očakávať. Ja sa ničoho nebojím, len bolesti. Resp. ak ste tu tie, ktoré pri prvom pohlavnom stylu niečo pociťovali, k čomu sa to dá prirovnať? K menštruačným kŕčom ? Alebo tlaku? Prosím neodcudzujte ma, jasné, že nič bolieť nemusí, ale mňa to nechce pustiť keď nemám predstavu do čoho sa ide, neviem ako by som to inak vysvetlila. Prosím vás, ak nemáte čo poradiť, radšej nepíšte a nezhadzujte ma. Ďakujem.

jaskolka
27. máj 2021

Ale ono skutočne sa nedá presne povedať, čo budeš alebo nebudeš cítiť. Každá sme iná a inak to vnímame. Možno niekto ti napíše že ju to silno bolelo a pálilo, a krvacala pri tom, druha ti napíše, že to bolo celkom ok, trosku tlak a minimom krvi, a trebárs ja ti poviem, že som absolútne nekrvacala, ani to nebolelo. Teda budeš mat povedzme tri rôzne názory (aj viac) a ktorý si vyberieš ako "skutocny"? Všetky budú reálne ale pre teba to vôbec nič nemusí znamenať, lebo budeš to vnímať úplne inak. Jednoducho "kým nezazijes, nedá sa zistiť"

kitty123321
27. máj 2021

Nebude to bolieť pokiaľ budeš dostatočne uvoľnená a ak teda tvoj partner nie je príliš obdarený. Na rovinu, nemôžeš byť tam dole suchá :D. Mňa to nebolelo vôbec. Základný problém je si myslím že veľa žien sa zbytočne vystresuje a potom sú strašne úzke a bolí ich to.

autor
27. máj 2021

@jaskolka ďakujem, to mi je jasné. Mňa skôr zaujíma, že ktorá čo pociťovala aspoň pre “predstavu” toho, čo očakávať. Neviem inak ako to vysvetliť.

pannama1
27. máj 2021

kazda zena to ma inak ale ak sa s priatelom milujete a doverujete si, tak mu povedz, ze ide o tvoj prvy pohlavny styk a kazdy chlap to zvycajte respektuje a ide na to pomalsie a hlavne jemnejsie

sunshine_18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikus7
27. máj 2021

Tiež som sa bála, lebo neznášam fyzickú bolesť a
som veľká citlivka. Som stále panna. Keď som bola v poslednom dlhšom vzťahu, frajer ho chcel do mňa vraziť, že aby som to mala rýchlo za sebou. Také niečo som teda nechcela. Žiadna jemnosť, nežnosť. Potom sa vyjadril, že pannu nikdy. Našťastie, už s takým nie som.. Takže asi záleží dosť od toho, akého máš partnera.

mabenn
27. máj 2021

Ja by som ti poradila dať si na čas, pre ženu je veľmi dôležitá príprava aj v hlave aj fyzicky a pokiaľ si ten priateľ čas dá a bude postupne, tak ty vôbec nemusíš rozmýšľať aké to bude a či to bude bolieť, jednoducho dôjdeš do bodu, že budeš chcieť a že budeš postupne vnímať aké to je, prípadne stále vieš cúvnuť a pokračovať nabudúce... Čím pomalšie, jemnejšie a vnímavejšie bude priateľ postupovať, za tvojich pokynov, tým väčšia šanca, že nič nebude bolieť a bude to veľmi fajn aj na prvýkrát.

mabenn
27. máj 2021

A veľmi ti odporúčam aby to také bolo, inak môžeš mať spätne blbé pocity, prvá skúsenosť je veľmi dôležitá pre život a tvoje sebavedomie.

becyn97
27. máj 2021

Ono to sa neda napisat co budes citit...palenie,tlak?Moj pribeh je taky,ze som sa zalubila do chlapca kto mal predo mnou asi 50 bab,cize kurevnik...🤣a bola som strasne zamilovana,mal som 18rokov,on 30...a samozrejme bola som panna,a ked sme isli ma vec tak som mu nepovedala ze som panna,ale tym,ze vedel co ma robit,tak ma to vobec nebolelo,ani som nekrvacala.Jednoducho ked nebudes sucha tam dole tak to nebude boliet.Nebude to prijemne urcite,ale da sa to prezit..Inak teraz ten muz je uz moj manzel a doteraz nevie ze som bola panna🤣🤣🤣

natasa90
27. máj 2021

Bolesť je to najmenej podstatne co by si mala riešiť. Ja druhý krát až po svadbe. Mala by si popremýšľať nad tým ci to nebudeš ľutovať tak ako ja. Pre tie co si myslia ze to preháňam tak odvtedy mi veľmi kleslo sebavedomie mam pocit ze si nic nezaslúžim, nikoho kto by si ma vážil a mal ma rad.

radanadzlato
19. nov 2021

Ja som kedysi tiež mala strach pred prvým sexom, lebo ma všetky kamarátky vystrašili ako to bude bolieť. Bola som snáď posledná panna, lebo som tak dlho čakala a bála sa aké to bude. Najhoršie je práve to keď sa človek bojí a nevie sa uvoľniť. My sme s priateľom boli na víkendovom pobyte, dali sme si wellness, potom spoločnú sprchu, proste navodili atmosféru, dali sme si veľmi dlhú predohru a aj keď som bola úplne mokrá použili sme pre istotu lubrikant a nakoniec to absolútne nebolelo. Naozaj sa netreba báť, dôležitá je predohra a dostatok lubrikacie a samozrejme citlivý partner, korremu na tebe záleží a nepôjde do teba jak s bagrom. Čo môžem ešte odporučiť je skúšať masturbovať, ja som to pred tým skúšala s prstami, na začiatku som mala problém aj s jedným a potom neskôr to už išlo v pohode dva aj tri a myslím že aj to ma tak uklidnilo a nebála som sa že to bude bolieť a nakoniec som mala z prvého sexu krásny zážitok.

leeo
19. nov 2021

@kikus7 ty vole, to je sila. Som rada za teba, ze uz s nim nie si. Zasluzis si chlapa, ktory si ta bude vazit. Ze vrazit 🙈