Zoznamila som sa s jednym muzom zo zahranicia. Volali sme si a aj pisali dost dlhu dobu. Samozrejme sme si vymenili aj fotky. Pytal sa aj kde byvam a vysvitlo, ze pochadza iba o dve dediny dalej od tej mojej. Lenze som sa dozvedela cirou nahodou, ze ten muz si pisal este s viacerymi zenami z uplne inych okresov a aj im tvrdil ze byva iba o dve dediny dalej a pytal si aj fotky okolia, prirody a tak. Okamzite som s nim prerusila kontakt a teraz sa vazne bojim o svoje sukromie 😞 Je o 10 rokov starsi. Myslite, ze je to nejaky psycho alebo sa iba dobre zabava na nete?
prosim ta, chcel sex a cakal ktora z vas sa chyti. Kasli na neho, vsetko bude ok. Ten ma tak rozhodene siete, z toho co pises, ze niektora mu na to skoci :D na teba zabudne smahom ruky
nejaký úbožiak... viac sa mu neozvy a máš pokoj...
Táto téma tu už bola.... 2 dediny isto
Keď si s tebou len vypisoval, a dlho, tak ten sa osobného stretnutia boji. Za žiadnou z vás nepojde. Strašil ťa nejako? Niečo divne naznačoval?
@slovakboy iba vravel ze sa nemusim bat ze ma isto nepride vykradnut alebo uniest. Mozno ai fakt iba domyslam, mala som byt opatrnejsia.
No ešte že si do toho Dánska (či kam ťa to chcel naozaj zobrať) nakoniec s ním nešla
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/vztah-na-dialku-11/#post-85010137 . Bohviečo to je za exota. Aspoň teda meno si mohol zmeniť "hrdina".... zablokovať a viac s ním nekomunikovať. Máš fajnú lekciu, že nie každého, s kým si akože rozumieš, treba hneď bezhlavo ľúbiť.
Nemôžte veriť, čo niekto narozpráva a napíše, teraz je veľmi veľa podvodníkov, dokonca aj zlodejov, všetko si treba overovať, keď povedal, že pochádza z dediny pri vás, mali ste sa ho spýtať na niečo, čo je v tej dedine také typické alebo koho tam pozná, ale obyčajne sú to klamstvá. Netreba sa mu ozývať a ak sa ozve on povedať, že už máš známosť v práci alebo niečo podobné si vymyslieť.
To už reagoval na tvoj strach ktorý si voči nemu prejavila. Neboj sa. Nápis mu že si si pre istotu zabezpečila dôkazy o ňom a informovala si pre istotu rodinu a známych.
neboj sa,nereaguj, pohde hladat zas o 2 dediny dalej
Otazka je, ci je vobec realne v zahranici.
Ale nemyslim, ze ta pride spehovat, ci nieco horsie. Len sa tvaril, ze je z tvojho okolia, aby si zvysil sance, ze budes mat zaujem si viac pisat. A fotky chcel, aby mal prehlad, co tam okolo vobec je, ked odtial “pochadza”. Ak to googlemaps dostatocne nepokryva. Aby sa neprezradil a mohol po case prehodit v ramci pisania nejaku poznamku o nieco, co vies, ze tam naozaj je.
Zrejme mu toto, ze je z okolia, na zaciatku pomohlo nadviazat kontakty a vsimol si, ze to vie roztopit lady. Tak to pouziva na kazdu.
Mna by zaujmalo, ako si zistila, ze to iste pise aj inym?
Hlavne si ho všade zablokuj a nerieš vôbec..ved hádam si mu nedala svoju presnú adresu..ja by som toto neriešila vôbec, iba by som si ho zablokovala vsade..a keď si mu dala svoje číslo a ty máš jeho číslo, tak aj jeho číslo by som si zablokovala, aby sa mi nedovolal..a to je všetko, aspoň ja by som to tak riešila
On si uz ani nepamätá ktorá ty si, stavím sa 😀
A tak nemyslím si že by si sa mala báť. Chlapi skúšajú na ženy kadečo. No ale teda presné okolie môjho domu by som mu vôbec nefotila. Hmm neviem zamkynaj sa a nevychádzaj po tme z domu 😆 ale nie reálne neboj sa. Možno len chcel vedieť kam má prísť po teba na rande