Bisexualita

1. mar 2023

Už od puberty som nemala problém dať si bozk so ženou,..samozrejme to začínalo v mladom veku na party v opitosti avšak časom nebol problém ani bez alkoholu.
Dokonca som už i spala so ženou no zároveň vzťah viem mať len s chlapom.
Je toto bisexualita? Keď si viem predstaviť intímny vzťah zo ženou ale vzťah nie?

snazilka_bio_mamka
1. mar 2023

no to netušim, mam to rovnako :D

kiki68
1. mar 2023

Ano je. Ja to mam podobne a som s muzom. Nemam problem byt verna. Muz o mojej orientacii vie a neriesi to. Ako sa zariadis je na Tebe. To uz je otazka stastia koho v zivote stretnes.

marseillefan
1. mar 2023

Je to najlepšia forma bisexuality... pre tvojho partnera samozrejme... môže mať trojku s dvoma ženami a má istotu, že mu nehrozí, že sa jeho partnerka zaľúbi do druhej ženy.

kiki68
1. mar 2023

@marseillefan pochybujem, ze to partner bude chciet. Moj ex to chcel a ked na to doslo, tak to nebola dva krat prijemna situacia. Lebo mi vyhadzoval na oci este dlho, ze ja som si to uzila. Ja som rada, ze moj muz s tymto na mna nejde z principu. Ja na neho tiez nie.

januska12323
1. mar 2023

Sexualita je o tom s kým sa chceš vyspať, keďže ti nerobí problém oboje tak si bi. Alebo lesba len si správnu slečnu nenašla, to už musíš sama vedieť.

adrestia
1. mar 2023

Áno, keď ťa sexuálne priťahujú muži aj ženy, je to bisexualita. Existuje veľa mužov, ktorí sú ženatí a zároveň si nezáväzne užívajú s chlapmi a sú aj vydaté ženy, ktoré majú občas sex so ženami.

marseillefan
1. mar 2023

@kiki68 viem, čo tým chceš povedať... ale zaujalo ma niečo iné. Tvoj ex si trojku akože neužil? Čo tam potom robil? Len sa na vás pozeral?

janinah
1. mar 2023

Nie...je to nezmestenie sa do kože.ked už nevieš čo so sebou.

autor
1. mar 2023

@janinah určite sa moc nudím, však?

danyelia
1. mar 2023

Ahoj, možno si len veľmi ovplyvnená touto modernou dobou, keď je ,,in,, byť iný...najlepšie binárny, nebinárny, pansexuál a neviem, aký ešte gender. Ak nie, prepáč 🤗

h2
1. mar 2023

@marseillefan To fakt úplne každý chlap chce trojku s dvoma ženami? 🤔

marseillefan
1. mar 2023

@h2 v predstavách určite... v realite však veľa chlapov zuteká, ak dostane takúto možnosť

caroline_
1. mar 2023

Mam to rovnako, vraj sa to vola bi-curious.

caroline_
1. mar 2023

Alebo si rovno troll,nie? 😅😅😅😅

caroline_
1. mar 2023

@danyelia nemyslim si,ja mam 25 a tieto pocity od 12,kde o tom este nebolo ani chyru ani slychu

adrestia
1. mar 2023

@marseillefan Alebo zuteká žena.

cippi
1. mar 2023

Vacsina bi zien si vzah so zenou nedokaze predstavit preto, lebo vztah dve zeny je narocnejsi a komplikovany vacsinou, zeny vedia ake su komplikovane, takze aj ked su bi casto volia muza, proste klasiku, lebo s muzmi to nejako vo vztahu lepsie a hlavne lahsie funguje 🙂. Co sa tyka BI tak myslim, ze do urcitej miery je to trend, je to in viac bi zien je medzi mladymi zenami, lebo vyrastali v dobe ked je to OK 🙂. Strasne vela chlapov je tiez bi niekedy mam pocit, ze viac ako zien, lebo to taja 🙂. Staci kuknut nejake zoznamky a clovek zisti, ze muz hlada muza je neporovnatelne viac inzeratov ako opacne zena hlada zenu 🙂. Podla mna mnohe zeny by boli prekvapene mozno, kolko muzov tiez ma chutky na chlapa 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. mar 2023

Nemyslím si, že to súvisí s tým, že je to teraz " v móde". Začalo to v mladom veku, keď to ešte vôbec nebolo "zvykom". Teraz som sa rozprávala s kamarátkami s ktorými sme tzv. experimentovali (bozky) a vyjadrili sa aké sme boli hlúpe, že už im to je nechutné. Preto som tak začala uvažovať, či je niečo inak s mojou orientáciou, keďže pre mňa i keď už dosť veľa rokov prešlo, je to stále v poriadku. Avšak vôbec sa neviem naviazať na ženu alebo myslieť na ženu tak ako na chlapa, ako na potenciálnu partnerku. Teraz som zadaná a ani ja ani priateľ neuvažujeme o 3ke (či s chlapom či so ženou). Sexuálne aktivity so ženami som preferovala len v dobe, keď som bola nezadaná. Namiesto chalana som mala babu ako kamarátku s výhodami. No žiadne city sa k babe nikdy nevytvorili. Spoznala som chlapa a teraz je z neho môj partner.

cippi
1. mar 2023

Myslim, ze je to trend dnes proste, a mozog je velmi lahko manipulovatelny, tym ze sa to propaguje vsade tak ked v tom vyrastaju mladi, myslim, ze podvedome si ani nemusia uvedomit ich to moze ovplyvnit, podone ako nazory ludi sa daju menit podvedome napriklad, ani si to neuvedomia. Alebo napr reklama mozes byt proti reklamam ale ak to pozeras nejaku dobu, tak aj napriek odporu mozes ako keby postupne podlahnut tej reklame na nieco 🙂. A tak to funguje vsade 🙂. Preto sa ludia daju tak lahko kontrolovat a manipulovat, casto si to ani neuvedomia totiz . Nedivim sa ze aj ta propagacia ma velky vplyv aj na sexualitu 🙂. Staci clovek presvedcit, ze to ma skusit 🙂. A on si to ani nemusi uvedomit, zee podlahol nejakemu trendu 🙂. Moze mysliet, to prislo uplne prirodzene. Mozog je uz taky, zachytava mnohe veci coani nevnimame 🙂. Ale tak pravda je ze a mladi clovek skusa hej, je taky rozhadzany este 🙂. Ale hovorim chlapom to v tomto asi hrabe viac, aj ked navonok sa o nich moc nehovori 🙂. Ale staci pozriet nejaku inzerciu na erotickych strankach a uvidis ten nepomer, muzov strasne vela hlada milencov aj zenatych, som bol preekvapeny az. Ma to tak zaujalo, ze aky tam je pomer tak som kukol na inzercie, kde zena hlada zenu poodstatne menej, brutalne rozdiely.

miadi
1. mar 2023

Si queer . Podla najnovsej terminologie . Tak ako to mas ty to ale naopak modelka Cara delvey ( nemam cas kuknut ako sa pise jej meno) alebo to mà uplne ako ty uz Neviem 😅je novy dokument o sexualnych preferenciach tusim na Amazon a ona je hlavna postava. ( a never tomu ze to je “ trend “ to mozu povedat len ludia co tomu vobec nerozumeju) je to genetika. Len teraz sa ludia nemusia tak skryvat ako volakedy . It’s ok to be gay yay.. ale hetero by sa pogrcal Keby mu strcili pod nos organ rovnakeho pohlavia a povedali ze je to taky trend tak ho Musis vyfajcit / jest pussy.

ivangeline
1. mar 2023

@cippi Absolutne si nemyslim,ze vztah so zenou je komplikovanejsi ako s muzom! Skor naopak!

cippi
1. mar 2023

@ivangeline Podľa mňa hej ženy spolu nevychádzajú väčšinou nejako extrémne dobre, to vidím všade😁. Štatistický je dané že lesby sa rozchádzajú najčastejšie strašne vysoká rozvodovosť, v porovnaní s homo muzmi, jednoducho dve emočne bomby vo vzťahu nie su žiadna sranda😁. Ani na to neprekvapilo. To už bolo mnoho článkov na túto tému a studii, jednoducho dvaja muži si lepšie rozumejú ako dve ženy a takéto vzťahy fungujú lepšie s nižšou rozvodovostou. Ženy sa veľmi ľahko rozchádzajú a to vidno aj v hetero vzťahoch a podobne je to aj v lesbo vzťahoch, vyššia rozvodovosť oproti mužským párom. Takze viem keby si nájdem chlapa mám veľkú šancu že to dám bez rozchodu😁

https://www.spectator.co.uk/article/what-explai...

modrykonik33
1. mar 2023

V dnešnej dobe to nie je trendom, len sa o tom viacej hovorí... v 90. rokoch sa robili rovnaké ak nie ešte horšie veci a boli na vzostupe rôzne erotické relácie, časopisy. Ľudia boli už vtedy poriadne divokí 😜

modrykonik33
1. mar 2023

@cippi lebo muži sú väčšinou tí aktívni, aj hetero mužov je na zoznamkach viac ako žien

miadi
1. mar 2023

Poznam kopec ludi z 🌈 komunity . Vzdy tu boli. Mami kamosky syn.. ucitel na zske . Spoluziak na strednej spoluziacka na vs . Herci tanecnici .. len sa o tom nehovorilo a ludia poznali len hetero gay a bi.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
strecho
25. feb 2024

@januska12323 Bisexualita neexistuje. Vždy prevláda jedna sex.orientácia.
Ide o bisexuálne správanie sa.