Ani neviem ako začať,no neviem ako to máte vy doma ale ja som síce vo vzťahu nejaký ten rok ale nám to vo vzťahu extra nefunguje. Teda partner je spokojný keďže on je uspokojený zatiaľ čo ja nie. Snažila som sa , romanticky ,zvádzať ho rôzne navnadiť na predohru a úprimne to dopadne tak že sa na mna vrhne a spraví svoju prácu a pôjde spat . Ja už neviem ako mu mám povedať aby sa venoval aj mne…ja neviem či je ťažké pochopiť natom ue ženy majú rady predohru a trvá to o niečo dlhšie ako 5min
A co tak normalna otvorena komunikacia, ze sex je fajn, ale chces si to uzit aj Ty a viac ako 5 min, tak nech sa predvedie ? Chlapovi mozes niekedy naznacovat aj 1000 sposobmi, aj tak nepochopi 😀A ak by sa aj snazil, a potom pocas predohry prestal a Tebe by to nestacilo, ja by som ho vyhecovala recami , nech len pekne pokracuje 🙂)
Na rovinu mu to povedať,ak nepomôže tak by som nemala s nim sex príp. By som raz ostala len tak bez záujmu ležať ny hneď pochopil ze tadiaľ cesta nevedia a ak nie kúpila by som mu gumennu babu, keď mu ide len o vyprázdnenie
Vy sa nerozprávate?
Nie všetky ženy majú rady predohru 😁 možno mal v minulosti ženy, ktoré si na predohru nepotrpia, tak si myslí, že si na tom nepotrpíš ani ty...stačí otvoriť ústa a narovinu mu povedať...ak rozhovor nepomôže, tak si hľadaj takého, ktorý ťa uspokojí...
Nejaky ten rok ti to nevadilo a zrazu az teraz? Ved par tyzdnov sexu, vyjasnit si co a ako, doladit sa a hotovo, dalej to rozvijat konverzaciou. Nie roky cakat a potom byt frustrovana...
Ahoj, väčšinou si muži so ženami nerozumejú. Je to bežné, nie normálne samozrejme. Môjmu mužovi pomohla kniha od Michala Drienik Ako pochopiť a zmeniť vzťahy. Samozrejme, že pomohla aj mne, ale on sa odvtedy o mňa zaujíma iným štýlom a samozrejme mám z neho aj iný pocit, takže sa nám doosť vrátila vášeň. 😇 https://goodvibes.sk/produkt/ako-pochopit-a-zme...
Ja by som ho nechala nech ma somnou tu rýchlovku ale tesne pred tým ako vyvrcholí by som povedala stop, mne už stačí. A keď povie že ešte nieje tak mu povedať ,,ani ja a takto sa cítim stále dobrý noc,,
Toto je jedna z veci, ktore by som chlapa vo vztahu "ucit" odmietla. Bud to vie automaticky, lebo chce vseobecne dobre aj pre mna, alebo mi nestoji za to, aby som s nim stracala cas.
Aby som ho prosila o to, co si on berie automaticky, to teda nie.
Treba to narovinu povedať.. muži nerozumejú náznakom