Asi som spravila chybu

9. apr 2023

Ani neviem kde začať... Všetci moji bývalý má podviedli. A nie je tomu inak ani v aktuálnom vzťahu. Ide o to, že keď sme boli spolu cca dva roky, prišla som na to, že má asi podviedol (našla som komunikáciu s nejakou ženou v ktorej ju mamotaval a aj sa s ňou stretol). Tak som ju kontaktovala, aby vedela že klame jej aj mňa. Ešte v to skore ráno som zbalila a odišla. On mi tvrdil, že sa s ňou len stretol, ona mi tvrdila že mali spolu aj sex. Neviem kde je pravda, no stále ma to prenasleduje. Ako sa vraví odpustila som, ale nezabudla. Dala som mu druhú šancu a po roku som otehotnela. Dcéra má už rok a z neho je starostlivý otec, ktorý mi pomáha so všetkým, na všetky poradne a očkovania ide s nami, nemá problém byť s ňou keď chcem ísť sama na nákup alebo aspoň na hodinu dve sadnúť s kamoškami. Lenže prácu má takú, (je mechanik) že je v nej hocikedy aj do šiestej, siedmej. A viem že nemá problém z nej hocikedy odbehnúť niečo vybaviť. A tu nastáva môj problém. Zisťujem že mám strašný problém mu dôverovať. Myslíte že psychológ by mi s týmto problém dokázal pomôcť? Inak prístup k jeho mobilu mám, ale ja sa doň už nedokážem pozrieť. Mne príde normálne fyzický a psychický zle. Začnem sa celá triasť a je mi na zvracanie a zle sa mi dýcha. Často má napadne myšlienka, že som to mala ukončiť, no teraz keď máme dieťa to nemôžem len tak skončiť.

colsami
9. apr 2023

Necudo ze mas problem mu verit, moze za to on. Ani ja by som mu neverila po nejakom ulete.

Pozri bud sa s tym vyrovnas (ak mu vies odpustit a verit) alebo budes s takymito pocitmi zit cely zivot. Ina moznost nie je.
Ak chces skusit prvu moznost, skus odbornu pomoc, ked to sama nedavas. Len ci Ti ten psycholog pomoze... To Ti garanciu nikto neda, mozes to len skusit.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
9. apr 2023

Ak mu nedôveruješ, prečo si si s ním zakladala rodinu?

Teraz nie je veľmi priestor sa hrať na smutnú princeznú, máte spolu dieťa, treba byt zodpovedný voči dieťaťu
Najmä ak je to otec ktorý je normálnym otcom a nie len otcom na papiery?

Asi by bolo fajn ak by si si dala nejakú terapiu, máš ubolenú dusi, lebo zrada v partnerstve je ťažká vec a on ta zradil

simona1998
9. apr 2023

Najlepšia “záplata” na problémy vo vzťahu, je urobiť si dieťa s niekým komu vôbec neveríš 😂😂🙈

doriiis
9. apr 2023

Ono žiaľ teraz doplácas na vlastnú sprostosť.
Ak si mu nedokázala veriť,nemala si s ním zakladať rodinu a keď už si sa tak rozhodla,tak máš vedieť za všetkým spraviť hrubú čiaru.Podla toho,ako sa správa,muž asi nič neskrýva....to,čo prezivas ty,je spôsobené tvojou psychikou.
Ja vždy tvrdím,že ak dá niekto druhú šancu,tak musí vedieť spraviť hrubú čiaru a nevracat sa k minulosti.Ty to zjavne nedokazes

whatever1
9. apr 2023

Skuste manzelsku poradnu.

liljana
9. apr 2023

Tiez nechapem. Preco ste sa davali dokopy a mali dieta? Mozno sa zmenil, ty chces rozbit vztah a zobrat dietatu otca? Ides trestat 3 ludi za chybu, ze ste sa dali dokopy, aj ked nevies spravit ciaru za minulostou.
Problemy sa riesia, ked vzniknu. A nie roky spekulovat, ci nahodou nevzniknu.

aurora33
9. apr 2023

Fuuu tak toto je riadna hlúposť urobiť si dieťa s niekým kto ti bol neverný. Mohol by sa snažiť ako chce toto by som v živote nikdy neodpustila. A vidis ako na to teraz všetci doplácate.

domkakvet
9. apr 2023

Poloz si otazku ci ho lubis ak ano nemas co riesit ked uz mate spolu aj dieta.

mikadooo
9. apr 2023

Uch... Určite by som tú psychologičku skúsila. Čo sa týka chlapa, myslím si, že si ťa chce udržať a chce obnoviť tvoju dôveru, myslím, že sa snaží. Takže dala by som tomu šancu a keď to nevieš zvládnuť svojmpomocne, určite skús tú psychologičku. Držím ti palce ♥️

loliku
9. apr 2023

Ak sa k tebe pekne chova, stara sa o dieta, o vas...tak uz by som to neriesila..naco? Ked si neriesila skor to je tvoja chyba, rohodla si sa s nim byt, tak mu doveruj...teraz s tym snorenim viac uskodis vasmu vztahu ako pomozes

mrva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leskovael
9. apr 2023

No áno, urobila si chybu to už asi vieš, ale s tým už nič neurobíš... Teraz si to skús vyriešiť v hlave, určite by som na tvojom mieste zašla k psychológovi a ak to nepôjde tak bohužiaľ.. A pred mužom by som netajila že sa to somnou ťahá, porozprávala by som sa s ním a otvorene mu to povedala.

autor
10. apr 2023

Nechcem sa nijak obhajovať, ale v Tom čase ako sme si dali druhú šancu, som riešila aj zdravotné problémy, kde sa zistilo že mám znížené AMH. V rodine máme aj predčasnú menopauzu. Takže lekár má upozornil, že na mojom mieste by už ďalej nečakal. Áno viem, proste som zostresovala,že už dieťa mať asi nebudem (mala som už po 30tke). Povedala som mu o mojom probléme, ale nijak som naňho netlačia že teraz chcem dieťa. A odvtedy sme si nedávali pozor. Brala som to ako znak toho, že so mnou chce byť a vtedy som proste všetky zlé myšlienky potlačila do úzadia. Keď som zistila že som tehotná vôbec som nemala od neho nejaké očakávania, asi preto, že keď som to dieťa chcela, bola som pripravená sa on starať aj keby som mala ostať sama. To, že mám naďalej problém s dôverou som si začala uvedomovať po narodení dcéry.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz