Análny sex po pôrode

linda97
20. jún 2022

Ahojte prosim bez odsudzovania kazdy mame nejaku uchylku 😀 kolko po porode ( a šiti ) je realne mat aspon analny sex ?

juliastrakovave
20. jún 2022

Určite by som čakala až po šestonedelí a potom závisí od toho ako sa budeš cítiť.

nurielka
20. jún 2022

Keď sa na to budeš cítiť a nebude ťa nič bolieť tak vtedy..

vilma7
20. jún 2022

Už máš pôrod za sebou? Ja som napríklad mala len jeden kozmetický štich po druhom pôrode, po prvom žiaden (ale tam na dodrbal pôrodník a následne som dostala hemoroidy atď).
Takže nepýtala by som sa.tu na nete, ale riadila sa podľa tvojich uhojenych rán, psychickej pohode a poprípade iných komplikácií, ktoré môžu pri pôrode nastať.
Ale určite nie skôr ako po 600 nedeli.

viestta
20. jún 2022

@linda97 hneď ako ta to prestane pri vsuvaní boliet

tianna
20. jún 2022

@linda97 a už si po pôrode? 😬 mne sa po prvom spravili také hemoroidy že som nevedela ani sedieť plus som mala okolo 40 stichov..

kiki68
20. jún 2022

@linda97 myslim ze 5 tyzdnov po porode sme mali a bolo to oki. Horsie to bolo o otvor vedla. Tam to bolo take este napnute. Sitie som mala iba par stehov vonku, mini trhnutie. Bez nastrihu. Takze ten analny sex bola istota, ze to bude prijemne. Od porodu mame celkovo tento typ sexu viac, je to moja volba. Ja mam problem s tym, ze po operacii cysty na vajecniku nejak citim v roznej polohe pri beznom sexe ten vajecnik.

essenceee
21. jún 2022

určite až po šestinedeli, akos by som to nerobila