Análna sprcha

eririka
2. okt 2021

Kto poiziva analnu sprchu, poprosim správu, chcem radu, dskujem

lvula
2. okt 2021

@eririka a preto je potrebné každý deň na to zakladať diskusiu na mamickovsky portal? Poradiť ti určite budú vedieť aj v sexshope, pripadne (pre teba diskretnejsie) na eshope sexshopu.

mrva
2. okt 2021

@lvula naco ste v skupine "Za dverami nasich spalni"? Ved sa to nepyta medzi otazkami o dojceni alebo babatkovskom plavani. Normalne jej nikto neodpovedal, tak sa pyta inak, lebo asi pochopila, ze priamu verejnu odpoved nedostane. Clovek aby sa uz bal nieco opytat 😡 Ved ked obtazuje, rolujte dalej. O chlapskej zavislosti na masturbovani a porne je tu kazdy treti prispevok. A to vam nevadi? 🤦🏼‍♀️ Proste preskocte a nechajte diskutovat zeny (a muziv) v skupine na to urcenej. Prosim 🙏

lvula
2. okt 2021

@mrva ved nech diskutuje, nech sa páči, máš priestor 😉
Skôr mi slo o to, aby nespamovala každý deň zakladaním rovnakej temy. A keďže nikto jej neporadil k veci (ani ty), tak som jej poradila aspoň inak 😉
Hlavne ze ty si poradila úplne k veci a pros niekoho iného, aby si mala aspoň komentáre k veci 😉

mrva
2. okt 2021

@lvula ja som nekomentovala ju, ale teba. A nemam pocit, ze by temu zakladala kazdy den 🤦🏼‍♀️ Nemam jej co poradit, analnu sprchu nepouzivam. Ale maximalne ma vytaca, ze niekto frfle na to, ze sa spyta na sexualnu otazku na sexualnom vlakne. Naco sem teda chodis, ked ti tie otazky vadia?

miadi
3. okt 2021

Nemam skusenost ale urcite by ti mal vediet poradit vyrobca alebo kde si konkretny produkt kupila. Normalne im napis email alebo zavolaj. Alebo ked to mas cez apku ako amazon ci AliExpress tak tam mas moznost dat otazku a Niekto z ludi co to kupili ti odpovie. Skor ako tu. Popripade na youtube najdes vsetko o vsetkom ( v anglictine)