Akých mužov máte radšej?

14. okt 2022

Akeho muža by ste si vybrali? Vtipného, s ktorým je sranda, taký chlapčenský typ alebo seriózneho, ale nudného ako šľak? 😁
Môžte napísať aj svoje skúsenosti, či to súvisí s prácou, postavením, aké majú prejavy lásky, či ste sa cítili milované vo vzťahu, čo ste spolu robili, ako trávili čas.
Ja mám takú skúsenosť, že muž, ktorý sa živil programovaním teda hlavou, tak nevedel tu hlavu nejako vypnúť ani v čase keď bol so mnou, bola s ním dosť nuda a ten druhý, to bolo také decko, akože tiež sa vedel postarať, zabezpečiť, ale pracoval manuálne, a bol stále veselý, čo veta, to ma rozosmial. Zamýšľam sa, že či je tam nejaký súvis alebo je to len od povahy.

bessie12
14. okt 2022

Moj priatel je za kazdu blbost. V praci sme spolu zartovali a pokracujeme v tom aj ked sme uz vo vztahu. Pri nom som pocitila co je to byt milovana. Ked spolu travime cas, tak sa blaznime, natahujeme sa, ideme spolu na vylet, pozerame TV alebo on hra hru a ja si citam a hlavne vzdy hladam recepty, lebo nikdy neviem co mam varit 😀

moonlight1210
14. okt 2022

Musi byt inteligentny, vediet sa aj postarat (teda nie neprakticka inteligencia) a mat rovnaky/podobny humor ako ja.
Nemusi byt uplne ten, co bude rozosmievat mna, ja viem blbnut aj za dvoch, ked mam prilezitost. Kludne ho budem rozosmievat ja.

zafir01
14. okt 2022

Môj muž je odomna o 6 rokov starší. V mladosti bol skôr rezervovanejsi, a vážnejší. Co mi imponovalo, cítila som sa 9d prvej sekundy pri ňom veľmi bezpečné. Lebo dovtedy som mala extrovertných egoistickych, aj keď veľmi vtipných, ale nanič chlapov, teda na vtedajšie nezáväzné vzťahy to stačilo.
Sme spolu 15 rokov. Ja som si ustipla z muzovej vážnosti, on si vzal kus z mojej bezprostrednosti. A akosi sme sa niekde v strede stretli. Sľúbili sme si, že naše manželstvo nikdy nesmie byť nudné... A ani nie je. Leteli sme spolu rogalom, a mame v hľadáčiku aj ďalšie adrenalínové zážitky, veľakrát ideme na dovolenku doslova z večera do rána.
Večer keď spolu sedíme pri víne sa vieme aj po 15 rokoch stále navzájom rozosmiať. Resp. Po náročnom životnom období postihnutím tragédiou. Sme sa " vyliečili" a smejeme sa spolu denne. A verím, že to tak bude aj o ďalších 15 rokov.

Takže nie vždy z vážneho chlapa, bude doživotne vážny človek.

mata90
14. okt 2022

Ja som za takého, ktorý vie ženu rozosmiať , nudný by mi šiel na nervy. Ja som komunikatívna a odjakživa som sa rada smiala.

tosomja
14. okt 2022

To si len tie dva typy mužov mala? Ja som žila 16 rokov zo železničiarom, zo začiatku za slobodna bol vtipný, usmievavý, jeho smiech bolo počuť cez celé sídlisko. Bol obľúbený medzi kolegami, aj priateľmi. Chodili sme vždy niekde, nebola nuda. No prišla svadba, dieťa a jeho hlava sa prepla do kľúčového režimu a mne z neho prepinalo. 🙄 Čo rok to horšie a horšie. A stále bol železničiarom a stále sa staral o seba ale už bol nejak zablokovaný či čo. Žiaden úsmev, spoločnosť, len robota a počítal každú korunu.
Teraz mám priateľa, robil manuálne v zahraničí, bol kľudný, jemný, sem tam vtipný, ale láskavý a pozorný. Teraz robí na kamióne a nič sa nezmenilo. Autá boli jeho koníčkom aj predtým, aj teraz. Takže záľuby zostali rovnaké aj povaha, podľa mňa to nezáleží na povolaní, ale na prioritách a či dokáže prepnúť hlavu keď mu odbije zmena v robote. 🤔
A bývalý keď sa stretli s kolegami tak vkuse sa bavili čo v robote, aj sa dokázali pohádať 😃
Terajší vôbec robotu nerieši.

arianna25
14. okt 2022

Manuálna práca dodáva endorfíny a keď sa hecne kolektív tak je lepšia nálada než mukarit alebo stresovať za Pc.
Mne sa páčia muži, ktorí pracujú manuálne a nosia montérky. Vedia aj porobiť, opraviť, aj ugrilovat niečo a majú radi prírodu. Taký muž, ktorý sa vie aj porozprávať, aj posrandovat, po práci je čistý voňavy.

maialeo
14. okt 2022

Hocijakého... hlavne nech v 40 rokoch nevylezie z detskej izby vlastnej matky.

mandzula
14. okt 2022

Mam seriozneho, co sa tyka pristupu k zivotu, praci, vztahu, a zaroven sibnuteho a vtipneho, takze sa dajst aj takato kombinacia.

oli18
14. okt 2022

Ked sa zalubis, nebudes na nic pozerat a mozno ten dotycny nebude mat nic z toho, co by si chcela. To je amorov sip, ktory ta zasiahne a nic nebudes brat hlavou, ale srdcom. Az ked prejde prvotny osial zistis, aky v skutocnosti je.
Ak budes vyberat rozumom, potom mozes podla vopred stanovenych kriterii. Je len otazne , ci sa v takom pripade dokazes do neho aj zalubit. Ci zafunguje chemia.
Ale ukludnim ta. Su chlapi, ktorych neprecitas nikdy. Aj v 30 rocnom manzelstve ta dokazu prekvapit. Manzelstvo je loteria, bud alebo.
Ak tu niektore pisu, ze si dobre vybrali a su v manzelstve po 5 az 10 rokov, si pousmejem. Nik nema svoje manzelstvo dozivotne iste.

jana_eyre_2
14. okt 2022

Mala som zväčša priateľov ITckarov, všetci do jedného pracovali hlavou.. a všetci boli vtipní.. môj muž má vie tiež rozosmiať a tiež je IT.. taktiež mali všetci jednu spoločnú crtu a to je dobráckost.. čiže ak to mám zovšeobecniť na pár vlastnosti, páči sa mi aj je muž dobrák od kosti, je vtipný a inteligentný.. neznášam takých tvrdých machov, ale neznášam ani to, ak sa niekto snaží rozosmievat za každu cenu.. prílišna vtipnost mi vadí tiež.. proste občas sa zasmiať je super, ale ani to netreba preháňať...

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danica2711
14. okt 2022

ak poznáš len tieto dva typy chlapov, hľadaj ďalej, existuje aj niečo medzi tým, veselý, spoločenský a charizmatický, ale aj citlivý, inteligentný, pracovitý a spoľahlivý. Ja som našla

zafir01
14. okt 2022

@tosomja inak aj moj muz je kamionista 😀

melany_y
14. okt 2022

Za mňa určite vtipný. Nemyslím tým, že sa musíme nonstop smiať,ale ja mám taký "primitívny" humor takže buď ho chápe alebo ho musí mať aj on. Našťastie som našla , má oboje, tiež mám IT ckara, k práci je seriózny, zodpovedný, ale srandista. Je za každú blbosť,za každý výlet. Jediné čo mi troška vadí,neviem či to maju viacerí ITckari alebo to je len o povahe, nevie mi tak prejaviť city ako by som chcela. Osobne si myslím, že humor vo vzťahu je veľmi dôležitý. S ním ide všetko ľahšie

aurora33
15. okt 2022

Ja sa priznám, mňa môj najskôr zaujal svojim telom: vysoký, mužný, ramenatý; taký ten ochranársky typ. Aj on sa mi priznal, že ako prvé ho zaujala moja krásna tvár a zadok :D keď som ho začala bližšie spoznávať, zaujalo ma, aky je vtipný, uvoľnený, aj v spoločnosti iných ľudí a zároveň mal v sebe takú prirodzenú autoritu, že keď začal rozprávať, ostatní boli automaticky ticho a so záujmom ho počúvali. Ďalej sa mi na ňom páčilo že nikdy nebol škrob, vždy vedel dopriať aj sebe aj blízkym, ale zároveň vie rozmýšľať dopredu, čiže via aj ušetriť aj dopriať. Teraz ako sme manzelia zbožňujem na ňom všetko. Zbožňujem jeho vášeň, dobrotu, prirodzenú autoritu, rozhodnosť, silu, humor, jednoducho môžem sa naňho vo všetkom spoľahnúť a zároveň sa vieme tak smiať až mi tečú slzy. Iného muža by som nikdy nechcela.