Stretávam sa s jedným mužom už naozaj veľmi dlho,samozrejme za účelom fyzickej potreby,nikdy sme nič spolu iné neriešili,proste obojstranná spokojnost,každý dostal to,čo chcel. Ja nie som typ,ktorý by zháňal na tento účel nové známosti,takže som sa viac-menej spoliehala,že túto potrebu mám zaistenú. Akurát,sa mi stala taká vec,že keď som sa naposledy ozvala,on nijako nezareagoval,proste žiadna odpoveď,čo je pre mňa nová vec a neviem,či to mám brať ako koniec alebo sa ešte ozvat alebo fakt neviem...prešiel odvtedy mesiac
ak predtym mesiac a viac nebola vedel sa aj sam ozvat hold je koniec
On sa väčšinou ozýval na môj podnet. Resp. Väčšinou som ja bola prvá a on minimálne odpísal či áno alebo nie,alebo hocičo,aj keď som sa len opýtala ako sa má,odpísal,takže toto neviem reálne vôbec vyhodnotiť. Ono ale niekedy bola pauza aj pol roka,že sa nikto nikomu neozval
Možno to uzavrela manželka 🤷♀️
A možno sa tvoje ozvanie k nemu nedostalo, zlyhala technika.
Uzavrela.Asi sa jedna o ghosting co by na takyto cisto sexualny vztah aj celkom sedelo.Ak by zlyhala technika alebo cokolvek,tak po mesiaci by si hadam vedel najst cestu aj sam akokolvek inak.Nechaj to tak.
Kludne by som sa opytala ze ci dostal moju spravu pred mesiacom. Da sa ti sprava nastavit tak ze dostanes automaticke varovanie ak ju prijimatel precita?
@andreatytler to neviem čo tým varovaním myslíš? Normálne mi ukázalo,že bola doručená,ale neotvoril ju,resp. ak ju videl,tak na ploche telefónu,ale našu vzájomnú komunikáciu nerozklikol. Inak raz sa stalo,že som mu písala a potom tvrdil,že nič nedostal,ale tak všetci ostatní mi odpovedajú a on nie? To sa mi nezdá,ze by zase nedostal
No email sa da nastavit tak ze ak ho prijimatel otvori, tak dostanes automaticku odpoved, ze bol otvoreny. Neviem ci je take nieco aj na spravy v mobile.
@andreatytler to nepoznám také niečo. To bolo cez messenger
mne sa stalo, ze som cez messenger mala nieco neprecitane, potom som na nieco klikla a uz to nesvietilo a nevedela som to najst, teda som nevedela, kto mi pisal. normalne by som mu napisala, ako sa ma a pripadne ci dostal moju spravu, ved ste dospeli a uz sa nejaky cas poznate, tak mozete komunikovat otvorene 🙂
Normálne sa mu ozvi. Nie si preňho priorita No.1 a tak sa aj k tebe správa. Človek nemá zakaždým chuť, náladu či čas takéto zábavky riešiť. Stačí nachvíľu odložiť bokom a to sa potom ľahko aj zabudne. Navyše bohvie kto všetko má do jeho telefónu prístup. Minule som bola na internete v cudzom telefóne, prišla tam na messenger správa a keby dotyčnej osobe nepoviem, tiež si asi nevšimne.
@mandzula v tom pripade by sa po mesiaci ozval aj sám nie?podla mna má toho viac rozohrateho...
A on sa ti nikdy sam neozval??ty si musela byt iniciatorka?hmm....
@zdenkastanka píše, že niekedy mali pauzu aj pol roka, keď sa jeden druhému neozvali, takže ťažko povedať. A to, že má toho rozohratého viac je vysoko pravdepodobné, dá sa to očakávať od takého typu človeka.
@zdenkastanka ozval sa aj sám,lenže ja som vyťažená a viac menej keď sa ozve on,ja väčšinou musím odmietnuť,takže sme sa tak nejako neformálne dohodli,že ja sa budem ozývať a on sa zariadi ako bude v daný moment chcieť. Problem je trošku aj ten,že on nie je veľmi sexuálne aktívny,nejako to nerieši a ak sa aj ozve sám,tak to už je po celkom dlhej dobe,keď ma chuť byť s reálnou ženou.
@mandzula keby aj mal rozohrateho viac,tak to ja neriešim,mňa to ani nezaujíma,skôr očakávam nejakú spätnú väzbu a nie ignor...ale ako som písala,on sa tak nejako žien celkom stráni a nevyhľadáva ich,nie je na ten sex tak zaťažený (ja som viac), veľakrát sme sa dlho nevideli aj preto lebo sa mu nechcelo "cvičiť" v posteli,to mi narovinu povedal
@lintu asi skusim počkať na chtic z mojej strany a skúsim sa ozvať,ale to už bude teda z mojej strany naposledy...práveže ja som realista,dokážem prijať akýkoľvek dôvod,ale ignor ma proste uráža
Vytoč čislo teraz hned a uvidíš
Normálne by som napísala, keď nabudúce budeš mať záujem a dopísala by som aj, či mu prišla minulá správa, lebo si nedostala odpoveď. Keď zas nedostaneš odpoveď, už by som sa viac neozývala a uzavrela to s tým, že je zbabelec, čo nevie ukončiť sexuálny pomer 😄
No hlavne si treba hladat takeho co je na rovnakej frekvencii s tebou.taky co mu to staci raz za mesiac asi tazko udrzuje len sexualny vztah.ty budes chciet vzdy viac x a mozno aj pre to ta ignoruje.ze nema chut🤷♀️
@thoughtfulweirdo no veď takto nejako to mám v pláne,zatiaľ je dobré prečítať si aj názory tu,lebo aktuálne som odcestovana,čiže ozývať sa teraz nemá zmysel, ale urobím to teda tak.
@zdenkastanka aj ja si to vykladam tak,že má odignoroval lebo nemal chut,ale tak v minulosti vždy aspoň napísal,že nevyhovuje alebo proste niečo. Asi mu bolo blbé odmietnut,tak radšej nenapísal nič,ale tak to je tiež riešenie o ničom. Pravda je tiež taká,že on preferuje dlhé pauzy medzi jednotlivými stretkami, ale tak mesiac sa mi zdá taká už v pohode pauza,že snáď to nebude z mojej strany chápané ako obťažovanie.
Mozno mu to bolo len blbe ta znovu odmietnut... ale uprimne, obzerala by som sa po dostupnejsom chlapovi,tento ma jednoducho nízke libido a to sa uz nezmení .
Ak si mu písala cez messenger, tak je docela možné, že ťa má zaradenú ako obmedzený kontakt a vtedy ty nevidíš, či si správu prečítal. Možno je to tak, prečítal, ale nechce sa mu "cvičiť". 🥴
keď prešiel odvtedy mesiac, tak asi našiel nový objekt, uzavri to