Aký máte názor na sex na jednu noc?

22. jún 2022

Aký máte názor na sex na jednu noc? Zažili ste to? Alebo láka vás to? Alebo by vám to nič nedalo? A čo milenecký vzťah dlhší, ale bez vzťahu? Mali by ste pocit, že vás ten muž využíva? Urážalo by vás to?

deti95060810
22. jún 2022

no jasné, my ti tu budeme písať naše skúsenosti, názory a ty si veselo napíšeš anonymne....
zariaď aby sme aj my ostali v anonymite a potom sa možno dočítaš kde čo....😉

autor
22. jún 2022

@deti95060810 dá sa aj teoreticky písať, ale samozrejme nikoho nenutim

babovka2321
22. jún 2022

A on sa nebude tebou citit vyuzivany? Ci preco by mal on teba vyuzivat, ak chces milenecky "vztah nevztah" a on ti ho dopraje? Mas pocit, ze ty jemu sexom robis nejaku sluzbu a on tebe nie?

sense
22. jún 2022

Úplne žiadny komu vyhovuje nech ma, komu nevyhovuje nech nemá...

autor
22. jún 2022

@babovka2321 ja nič konkrétne nemám, ani nechcem. Len sa pýtam ako anketu. Ja mám v sebe toto spracované, ale zaujímalo ma, ako to berú iné ženy.

babovka2321
22. jún 2022

Clovek bez zavazkov nech si robi, co chce.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vifoncitta
22. jún 2022

Proti gustu žiadny dišputat😃

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalka81
22. jún 2022

Jednorazovka? Zbytočne sa pýtať, ak je žena bez partnera. Fajn sexik nikdy nieje zlý. Ja toto vôbec neodsudzujem a vlastne ani neriešim. Len by taka jednorazovka mala mat nejaké pravidlá, aby to bolo OK.
A milenecký vztah bez lásky podľa mňa nie je dlhodobo udržateľna cesta, cize za mňa absolútne nie. I keď som mala kamošku ktorej toto vyhovovalo. To je skôr výnimka

jaskolka
22. jún 2022

Nie, nemala som, ani ma to nelakalo nikdy

janarochester
22. jún 2022

No ja som pred pár rokmi stretla takého jedného chlapíka...bol bez záväzkov,ja tiež....hneď na začiatku som vedela že nikoho nehľadám a išla som do toho s tým,že to bude jedna dve noci a čau...sme dvanásť rokov svoji a máme štyri deti...som rada že som sa nehrala na zbytočnú dámu a nemyslela na to ako budú jedného dňa moje deti konfrontované s mojou povesťou...takže späť k otázke...áno,išla by som do toho...pokiaľ sú na oboch stranách čisté štíty a viem,že neublížim nikomu tretiemu...a samozrejme za dodržania príslušných bezpečnostných opatrení 🙂

k0l0b3zka
22. jún 2022

Idealne ked sa chces obdarovat HPV virusom a inymi zvieratkami atd ;) Tvoj buduci partner Ti potom podakuje ked tym obdarujes aj jeho. Za mna uplne zbytocna vec, uz skor viem pochopit ked ma niekto stabilnu milenku ako toto. A ano ked je niekto slobodny teoreticky si moze robit co chce. V praxi je to dost odpudzujuce ked sa o svojom partnerovi dozvies ze ho mala v posteli polka mesta 🙂

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sara07
22. jún 2022

@k0l0b3zka no mojke múdre, také kvasinky schytáš aj v bazené detto plesne , ani nemusíme daleko chodit a ešte k tomu bez sexu
ešte vytiahni očkovanie na hpv , a sme doma, ja neviem doteraz to nebolo alebo čo

osky
22. jún 2022

Ak nie som zviera,mam sex s muzom jedine z lasky.
Cize sex na jednu noc v ziadnom pripade.
Ak mam muza,vzala som si ho z lasky.a s nim mam sex.A jedine s nim!inak by som bola pobehlica!
Ak milujem akehokolvek muza,a on miluje mna,nebudem s nim mat LEN milenecky vztah!!!

Teoreticky a prakticky....

oli18
22. jún 2022

A tú anketu pre koho robíš?

evica17
22. jún 2022

@mandzula na hpv kondómy nepomôžu

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
svetlonos
22. jún 2022

A naco su ti teoreticke keci 😂 ? Ved tie su o nicom. Pokial ti niekto napise, tak vacsinou zo svojich skusenosti. Pretoze teoreticky moze mat clovek iny nazor, ale prakticky by sa mozno zariadil inak.
Teoreticky - jednorazovka ci milenecky vztah = neakceptovatelne, neuspokojujuce
Prakticky - pride nejaka zivotna situacia a zrazu v praxi teoria nefunguje. Cize milenecky vztah by bol v danej situacii pre danu osobu prijatelny.
Potom sa da polemizovat, ci by dana osoba brala aj osobu zadanu alebo vylucne len osobu bez zaväzkov, hm?
A ci by sa citil/a vyuzivana ? Zalezi od uhlu pohladu - pokial to obom stranam pasuje, tak ake vyuzivanie?

Tak toto bolo moje teoreticke vyjadrenie k teme, pomojlo ti to nejako ?

vsauce_
22. jún 2022

Čo dopisuješ bakalárku? 🤨🤨🤨

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
k0l0b3zka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisaka
22. jún 2022

Pre mna osobne absolútne nechutné a netúžim potom. Nedokážem oddeliť sex od lásky, nie som zviera, aby som s kadekým ….
Mala som takú kamarátku, ktorá s tým nemala problém - mala úplne všetko - schytala aj chlamýdie, aj HPV, aj genitálny herpes 🤮

k0l0b3zka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evica17
23. jún 2022

@mandzula noale to sa očkuje ešte pred prvým sexom

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
k0l0b3zka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz