Aký je to prosím pocit, keď vás niekto priťahuje? Čo vtedy cítite?
@doriiis nie
Autorka.....a máš niekoho s kým by si chcela mať sex? Niekto,kto sa ti páči a priťahuje? A ešte koľko máš rokov?
@doriiis 20
Si žena? Muž?
@doriiis som žena😃
No a teda je niekto,s kým by si chcela spat?
@doriiis nie je😕
Máš 20 a nikdy ťa nikto nepriťahoval? To nemusí byť hneď o tom, že by si s ním chcela sex. Nikdy sa ti nikto nepáčil?
@h2 ale asi páčil, ale bolo to dávno, a vlastne ani neviem,či to bolo naozaj😕 ja neviem veľmi aký je to pocit keď ťa niekto priťahuje😕
to sa nedá opísať,keď sa ti to stane,tak to poznáš.
Mne stacil pohlad do jeho oci a videla som hromy/blesky.... doslova. Nikdy by som takemu niecomu neverila, ak by som nezazila.
@rozculena ja sa práveže toho bojím,že to nikdy nespoznám a nezažijem😔
Tak už chápem,že to nevieš.Neboj nič autorka,pochopíš to,keď to pride.
@doriiis no toho sa bojím,že nepríde, ale zas podľa mňa nie som asexuálna, neviem, mám až príliš veľa fantázií v svojej hlave
Keď to príde tak zistíš.
no pritahuju sa proptipoly magnetu, ale u ludi to funguje tiez, ale ako to zacitis? Nuz bude ti s nim fajn a jemu s tebou... potom pekne pohladenie, neskor pusa i pomazlenie, casom ruka v rozkroku a nenazdas sa v si pokroku. Tam uz zacnes mysliet ako to pojde dalej a ze je ten pravy ziskas nadej, on pojde na dalsiu metu a ty sa budes chciet s tou radostou podelit svetu 🤪 ... ale nechas si to pre seba a z radostou budes divat do neba, obcas z neho zaprsi a ty to pocitis na dusi. 😁
Tak je trošku divné,že ťa celý čas puberty a mladej dospelosti ešte nikto nepritahovsl,ale tak každý sme iny
Nicoho sa neboj, ked to pride spoznas to. Ked pride TEN pravy, tak TO budes citit.
@jozko_z_lesa Keď to majú byť motýlE, musí zjesť minimálne dva. 😁😝
a v tvojich fantaziach vies citit, ze ta niekto pritahuje?
@reanda myslím,že hej, práveže ja takéto veci viem preciťovať až moc v mojej hlave, ale potom sa seba pýtam,či to nie je len nejaký môj výplod v hlave…
nie je to vyplod.. vies, co mas citit.. v realite je to to iste, len intenzita moze byt ina
nie je ani nic zvlastne, ze si to v dvadsiatke este nezazila nazivo.. su ludia, ktori na to potrebuju fakt 'specialne' podmienky 😀 neboj nic, ono to pride v pravy cas 🙂
Ešte si nikdy nemala sex?