Aký je prípustný počet sexuálnych partnerov u muža?

28. máj 2024

Ahojte, viem že tu bola včera téma na obe strany no väčšinou sa riešili len ženy.

Tak, aký je podľa vás prípustný počet sexuálnych partnerov u muža? Kedy je to no go?

viestta
28. máj 2024

Vsak sa spytaj tam. Na co nova debata?

zdenka11081983
28. máj 2024

Ako mne by vadilo keby moj predtým mal chlapov 🙂

veronka1996
28. máj 2024

250

autor
28. máj 2024

*partneriek

zojazoja
28. máj 2024

@veronka1996 🙂 👍👍😅

x_mery_x
28. máj 2024

0

pupavka234
28. máj 2024

Za mna tak do 15 ok, viac uz by mi blikali kontrolky.

matkahelka
28. máj 2024

Moj muz nevie, s kolkymi chlapmi som spala pred nim. Ja neviem, s kolkymi zenami spal moj muz predo mnou. A takto je to uplne v poriadku. Vobec nerozumiem tymto vecne sa opakujucim spekulaciam o pocte. A hlavne, neviem si predstavit, preco, na co, po akom case, kedy, pri akej prilezitosti... sa toto niekto partnera/partnerky opyta. keby mi ktokolvek polozil takuto hlupu otazku, odpoviem rovnako hlupo nejakym tisicovym cislom.

autor
28. máj 2024

@matkahelka je kopec mužov ktorí chcú necudne ženy, tak sa opytaju a jasne ze ak take chcú tak ma následne zaujíma odpoveď z opačnej strany.

matkahelka
28. máj 2024

a zaruka, ze on ci ona povie pravdu? ci to uz nie je dolezite? dolezite je povedat akekolvek cislo. ok, ani sa to nesnazim pochopit

autor
28. máj 2024

@matkahelka presne to iste sa riešilo vo včerajšej debate. Len ma zaujíma aké je prípustné číslo pre koho.

matkahelka
28. máj 2024

chlapi, ktori chcu necudne zeny? ja chlapa, ktory chce radodajku nepoznam

autor
28. máj 2024

@matkahelka no ved jasne. Preto si kopec z nich vymýšľa to číslo.

ivka225
28. máj 2024

celá časť z prirodzeného logaritmu výrazu v-20, kde v je mužov vek

zojazoja
28. máj 2024

jak pripustne číslo? to je nejaky zákon na to či čo?

diewcatqoo
28. máj 2024

Viem, ze moj muz nie je ziadny Cassanova, ktory opichal vsetko, co sa mihlo okolo, a to mi staci. S takym by som si asi ani nemala co povedat, lebo taki chlapi maju vacsinou podobne povahove crty, ktore mne osobne nie su sympaticke.
Viem, ze mal predomnou nejake partnerky, ale blizsie podrobnosti nepoznam a tieto vedomosti vobec nepotrebujem k zivotu. Naco. Myslim, ze zdravo sebavedomy clovek akceptuje partnerovu minulost a nema potrebu ju riesit.

tilly
28. máj 2024

@matkahelka teraz tak uvažujem, že vlastne ani ja neviem... možno som aj vedela, ale za tých 24 rokov som to vypustila z hlavy.

autor
28. máj 2024

@diewcatqoo ja to nemám tiež za potrebu ale dotycny sa pytal tak som chcela vedieť ja. Vadí mu ze nie som panna orelanska (mala som 1 partnera) napriek tomu ze on ma toho očividne preskakane viac.

svetlonos
28. máj 2024

Blahoželám všetkým, ktorý riesia takéto bykoviny, to znamená, že v zivote nemajú iné starosti.
Je zvážení každého, aký zivot žije a ostatných je do toho hobby.
Pokial to negatívne neovplyvňuje moj zivot, je mi úplne jedno ci Fero sused mal 15, 60, ci 300 hoci jednorazovej. Pokial je Fero inak fajn sused tak nie je to môj problém.
Ideálne číslo je individuálne pre teba, ktoré si ochotná teda tolerovať. Mna nezaujima s koľkými zenami spal môj muž predomnou a nemám šancu ani to zistiť. On tiež nevie o mne všetko. Ani jeden z nás nebo divoký vymetac barov ci party, takže nevidím dôvod riešiť. Keby ze chcem panica, som v kresťanskej komunite a nehľadám mimo nej.

pupavka234
28. máj 2024

Od takeho utekaj. Ked mu vadi ze si mala 1 partnera tak to bude katastrofa byt s takym muzom vo vztahu. Pohodovy pricetny muz urcite nebude.

autor
28. máj 2024

@pupavka234 akoze popravde veľmi ma to urazilo keďže ja si zakladám na tom s kým vleziem Di postele k tomu si držím veľký odstup od mužov.

diewcatqoo
28. máj 2024

Si si ista, ze je toto vhodny partner, ked mu vadi, ze nie si panna, pricom on tiez uz ma co to za sebou?

autor
28. máj 2024

@diewcatqoo to je presne to čoho sa bojím. Vieš a tie otázky keby boli po čase, lenže hneď od začiatku s tým začal a ved to je osobná vec.. preco by som mala hovoriť také veci človeku hneď na začiatku. Najskor nech spoznám človeka a ak budem chcieť tak mu to poviem, no k tej jeho reakcií sa ani nevyjadrujem.

kiki68
28. máj 2024

Nikdy som sa toto chlapa nepytala popravde, ani on mna

demodun
28. máj 2024

Nevadilo by mi keby mal za sebou toho viac ako ja. Vadili by mi tieto reči, kvôli ním by u mňa skončil.

tanyan
28. máj 2024

Nie je aj v tomto prípade dôležitejšia "kvalita" ako "kvantita?" Podľa mňa je aj rozdiel či to boli vážne vzťahy, náhodné stretnutia, návštevy bordelu...

katka13katka
28. máj 2024

Neviem, k comu by mi tato informacia bola dobra. Vobec ma to nezaujima, netrapi ma to.

la_dolce_vita
28. máj 2024

Riesit toto s partnerom a vlastne s hocikym je pre mna nepochopitelne a asi aj nezrele.

7miriam77
28. máj 2024

Nemyslím si, že žena alebo muž prizná počet milencov,mileniek v živote. Je to každého osobná vec, pokým je človek slobodný, tak má možnosti skúšať, hľadať, užívať si...každý v rámci svojho uváženia. Mňa by ani len nenapadlo sa na to pýtať partnera, je to nepodstatné. No keby ma jediný raz podviedol, také neodpúšťam...

thirstymonk
28. máj 2024

Za celý život som nesexoval s nikým iným len so svojou manželkou. Príde mi to celkom normálne, že niečo také, ako "virtuálnu panenskú blanu" (lebo som chlapina) si šetrím a darujem len jednej.
Samozrejme, ak by manželka zomrela, možno by som sa znova oženil, neviem, nerozmýšľam nad tým. Len chcem povedať, že to nevylučujem.
No kým žije a milujeme sa, nie je o čom. Ona mala predomnou dve sexuálne skúsenosti, trvalo dlho, kým som to "strovil", ale strovil som. Bola mladá, naivná, človek má nárok na chyby... Takže tak.

A niekedy muž, alebo aj žena, zažije búrlivú mladosť, skončia iks krát vytrtkaní a potom si vstúpia do svedomia a sú z nich ukážkoví rodičia... takže podľa mňa neexistuje nejaké konkrétne číslo. :D