Aký je muž v znamení Panny?

kaja153
30. sep 2022

Baby,máte muža v znamení Panny? Aký je?

kliatana
30. sep 2022

@kaja153 ja si myslim, ze absolutne sa netreba zameriavat na znamenia, je to uplne individualne a absolutne ta charakteristika nesedi. mam kamarata, ktory je panna, clovek by povedal, ze bude poriadkumilovny, celkovo panny maju radi vo veciach poriadok, hovori sa, ze su skor introverti, ale pri tomto kamaratovi je vsetko uplne naopak. cize uz tymto veciam vobec neverim :D je to nezmysel.

irusa
30. sep 2022

má dve ruky, dve nohy a hlavu

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
banderaska29
30. sep 2022

Ahoj. tak toto je otázka ako na mňa vyšitá 😀 mala som pár vzťahov z toho 3x s pannou 😀 s jednym 2 a pol roka a tie dva tak cca po pol roku. poviem ti jedno čo maju spoločné a to je totálne puntičkárstvo - všetko musí byť na svojom mieste, Ťažko sa prispôsobujú (ale zasa pozor ja som baran čiže kompatibilita v tomto prípade je 0 z 0 😀) sú tvrdohlaví, narcistickí - ale zasa v sexe brutal (extrémne vášniví).
toť toľko.. a boli pekní 😀

kaja153
autor
30. sep 2022

@banderaska29 ja som blizenec 😅aj tento je pekný a aj dobrý v sexe total vášeň 🙏😅rozišla si sa ty či oni?

kvetinka75
30. sep 2022

tvrdohlavý, panovačný, žiarlivý, náladový

danieli
30. sep 2022

Moja panna je dokonale starostlivy otec a manzel, rodina je gro jeho fungovania, zabezpeci, postara sa, rozmaznava mna aj deti, panny maju vselijako komplikovanu povahu, ale to rodinne zazemie, ktore vytvaraju je jednoducho uzasne, nemenila by som, v rodine mame este dve panny a je to to iste, tie spolocne crty im ostavaju

stanulienkat
30. sep 2022

Porovnavat niekoho podla znamenia je pekna hlupost. Ja mam doma starostliveho, prisposobiveho dobreho muza. Ziadny narcis, ani tvrdohlavec,ani ziarlivec.

Zameraj sa na jeho povahu, nie znamenie.

evinku
30. sep 2022

Ja mam priateľa v zmaneni panny a som spokojná... Ma rad veci pod kontrolou, je úprimný, priamy, rad veci rieši hneď, tolerantný, chapajuci, pomôže vždy a kazdemu(to mu niekedy až vyčítam, lebo veľa ľudí to zneužíva), miluje rodinu a je pre neho na prvom mieste, je dochvilny... Ale nieje to len o charakteristike znamenia, ale o tom, ako bol vychovaný a vedený k životu a jasné ma aj isté skúsenosti za sebou

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninusa221
30. sep 2022

Bol žiarlivý zaroven velmi dobrosrdecny dal by aj modre z neba už je sice ex lebo mal dake tie svoje veci. Ale nesud podla znamenia 🙂 to závisí od povahy človeka.

lujza123
30. sep 2022

@kaja153 panna a blizenec si ako kamaráti celkom dobre rozumejú. Sú to znamenia ktoré sa riadia predovšetkým rozumom, logikou a milujú informácie. Obidve znamenia vedia byť ukecane, milujú nekonečné intelektuálne debaty o ničom, takže naozaj si vždy majú čo povedať a v tejto oblasti si dokonale rozumeju

V hlbsom vzťahu je ale toto spojenie občas katastrofa pretože su úplne opacny. Blizenec je spontanny a miluje chaos, panna musí mať všetko naplánované a vo vsetkom poriadok.

Ale to sú len všeobecné info, krásny vzťah vedia mat aj znamenia co sa k sebe vôbec nehodia.
Ja som tiež blizenec, cely život som si hovorila ze panna a býk sú príšerné znamenia. No a žijem s bykom a dcéra je panna

deti95060810
30. sep 2022

čo som mala možnosť poznať nášho pána riaditeľa tak náladový a poriadny k*revník...

kaja153
autor
30. sep 2022

@lujza123 ja som ale blizenec čo musí mať všetko naplánované takže chaos nenávidím 😅inak to sedí

lujza123
30. sep 2022

A k tým pannam (píšem všeobecne, to je jedno ci žena alebo muž)
- milujú kritizovanie všetkého. Panna vždy vie ako by to spravila lepšie. Nič nepoteší pannu viac ako zle jedlo ci škaredý hotel pretože to môže dopodrobna skritizovať a ofrflat.
- väčšinou su to spoločenské tvory, maju radi ludi okolo seba a celkovo sa zaujímajú o spoločenské dianie (v horšom prípade ohováranie a vyzvedanie kde kto co s kým). Ale tak isto sú samotarske, majú radi svoj domáci priestor, svoju ulitu kde sa môžu stiahnuť.
- sú to plánovači, spravidla majú dopredu rozplanovany celý život, týždenný jedalnicek aj oblecenie
- často si to hypochondry, dôkladne sledujú svoj zdravotný stav a každý náznak ochorenia považujú za smrteľnú chorobu. Nikto nežerie toľko vitamínov ako panna. Majú citlivý žalúdok, často im býva zle z jedla (celkovo sú v jedle dosť priebercive)

lujza123
30. sep 2022

@kaja153 to fakt mas všetko naplanovane? A nie si potom májový blizenec? Ti vedia mat ešte čosi z býka a sú taky kľudnejší ako ti narodení v júni.

Tak to si potom s pannou budeš rozumieť keď ta baví plánovať 🙂

kaja153
autor
30. sep 2022

@lujza123 áno ja som 24 máj 🙂

dota6
30. sep 2022

Ja som blíženec a muž je panna. Sme spolu cca 5-6 rokov a poznáme sa už viac ako 10. Najprv sme boli kamaráti. Je veľmi starostlivý romantik ale je praktický
Ja som chaos, bordel, rozrobené tisíc vecí naraz. Musel si zvykať na režim bez režimu, na rána bez budíkov, na to, že nemusí byť všetko dokonalo uložené a naučiť sa, že kľuuud :D ale v sexe top a naše nočné rozhovory top :D ideme do postele o 9tej a reálne, kým sa dostaneme k nejakému spánku :D cez ľúbenie a kecanie. To som v tom vzťahu predtým nemala. Ale stojím si za tým, že je to o výchove 😇 rodinnom zázemí, nie o znamení v ktorom sa človek narodí.

kaja153
autor
30. sep 2022

@lujza123 ja mám všetko na papierikoch napísané čo kde kedy a neznášam veci na poslednú chvíľku. Vždy aspoň deň dopredu musím mať naplánované čo budem a kde budem. Ale tak mám aj syna 2 ročného. Ten keď je napríklad víkend u babky alebo u svojho otca tak mi nevadí spontánne ísť niekam.

ankare
30. sep 2022

@kaja153 nerieš znamenie, ries povahu

kaja153
autor
30. sep 2022

@dota6 áno aj my v posteli o 20:30 keď deti zaspia a chodíme naozaj spať až o pol noci. Tiež sme boli kamoši dlho. Poznáme sa od narodenia. Jediné čo je také je že ja som taká hr br bum bac hneď teraz rýchlo všetko. A on je taký pomaly trpezlivý. Po akom čase ti povedal že ťa ľúbi? Alebo kedy ťa predstavil rodičom,kedy ste išli spolu bývať? Ja mám pocit že toto mu bude trvať večnosť a pre dojde trpezlivosť. Ale mame má už predstavil. Ale tak. Jeho mama a moja mama sú najlepšie kamošky takže ma vlastne moja svokra ako dieťa prebalovala 😅🙏

breznica
30. sep 2022

@kaja153 máš narodeniny ako môj syn 😃

nevenka
30. sep 2022

Ja mam manzela v tomto znameni, sme spolu 19 rokov, z toho 10 manzelia a teda je introvert, na nieco je citlivy, puntickar, ale na vela veci ani nie, to skor ja som taky Monk. Ja som byk, obaja sme tvrdohlavi, ale z duse neznasame hadky, tak sa sem tam pochytime a vzdame to, pripadne sa jeden zduje na chvilku, na striedacku potom ten druhy. Nejake extremne trecie plochy my nemame. A ked kricim, tak vacsinou na deti. Dvoch synov mam strelcov, dceru pannu, a to je s nou dost tazke niekedy, ale ja s pannami viem vyjst velmi dobre, aj vela kamosiek mam v tomto znameni.
A teda mozem povedat, ze v posteli je teda vasnivy a niekedy az nerozumiem, co stale, aj po tych rokoch, na mne vidi, proste tam je taka brutal chemia, on je niekedy mnou akoby posadnuty, ale to je velke pozitivum 😅
@banderaska29
A inak je to brutalne zodpovedny a starostlivy manzel a otec. Takze ja som spokojna.
Myslim si ale, ze toto nie je o znameni. Mozno nejake spolocne crty tam ludia mavaju, ked sa narodia v istych znameniach, ale najviac robi vychova, podla mna. Co cloveka formuje po cely zivot, nie nejake znamenia. Na toto uz neverim nejak striktne ani nahodou.

nevenka
30. sep 2022

@lujza123 tak polovicu, ak nie 3/4 veci na mojho chlapa absolutne nesedi, vitaminov napriklad zeriem viac ja ako on. A keby aj umieral na daku chorobu, ze ano, ked mal zlcnikove zachvaty, ani za svet ist do nemocnice, ze on to "rozchodi" 😆

mikadooo
30. sep 2022

@lujza123 haha že blíženec miluje chaos😂. Tak to ja neviem potom čo mám doma, alebo sa v pôrodnici s dátumom narodenia sekli 😄. Môj muž je blíženec a je veľký puntičkár a detailista. Tiež si myslím, že je to blbosť, podľa znamenia si človeka zaskatuľkovať. @kaja - niektoré veci na neho budú sedieť a niektoré nie 🤷. To je všetko čo zistíš z tejto diskusie. Ja ti odporúčam, pozerať na neho ako na celok, bez predpripravených škatuliek ho prijať takého aký je. Ak teda chcete byť spolu.

dota6
30. sep 2022

@kaja153 Mal ma rád už dávno, keď som bola v inom vzťahu ale mňa vtedy nezaujímal. Popravde som si ho nevšímala a hneď ako zistil, že som sa rozišla s ex prišiel za mnou "akože náhodou išiel okolo" do práce. Potom sa zastavoval často :D išli sme von spolu a tak. A ja som vedela, aj on vedel :D ale ani jeden z nás nie je ten typ na "dnešným dňom spolu chodíme" skôr sme vedeli, že nechceme byť bez seba a spontánne sme do toho vhupli. Nemáme ani presný termín či výročie. Máme našu jar 💖 S mamou ma zoznámil priskoro (obe sme blíženci, tak sme si z fleku nesadli) a bývanie išlo samo. Ja som bola v predošlom vzťahu utláčaná a dlho som si zvykala na to, že môžem riadiť sama alebo kooperovať môžeme aj spolu. Tento muž panna mi stále povie "rozhodni sama" "je to na tebe" kdežto v minulom vzťahu to bolo tak, že vždy som bola postavená pred hotovú vec a keď som náhodou niečo presadila, tak bol ex odutý. Ja som si ťažko zvykala na to, že mám slobodu pri ňom. Keď som povedala, že idem von ani sa nepýtal s kým, len či chcem potom odvoz, či má na mňa čakať. Alebo ma nechal vybrať dovolenku. :D
Mne je len ľúto, že má pri mne ten chaos. Ale ako som písala, je to všetko výchovou. Môj bývalý bol rak, čo sú milí ľudia ale on bol povaha sebaľútostivy manipulátor, ktorému všetci ubližovali.

kaja153
autor
30. sep 2022

@dota6 to máme celkom podobne. Tiež mi napisal keď si všimol že som rozvedená. A môj ex manžel je blizenec ako ja 🙈😅a tiež bol stále oduty,total manipulátor ale teda bola som zvyknutá už nato a tu keď mám pri tomto "slobodu" že veď áno kľudne choď von s babami,kľudne choď cvičiť atď tak mám pocit že má vlastne nechce 🙈že o mňa vlastne nemá záujem

dota6
30. sep 2022

@kaja153 oni tak striehnu :D asi to nebudú rozvracači vzťahov. Ja som po ex chodila ku psychológovi, lebo som bola od neho závislá. Ťažko sa mi zvykalo na to, že mam odrazu priveľa slobody, stále som mala chuť mu zavolať, keď som mala urobiť nejaké rozhodnutie 🥲 Z toho obdobia som terajšieho partnera odmietala :( lebo som sa bála, že zas len budem závislá. A ostala som možno aj trocha sklamaná a zaskočená, keď také organizovanie z jeho strany neprišlo. :D proste si robím čo chcem. Máme spoločné záľuby, takže som sa mu do toho votrela trocha. A aj keď som na neho teraz zlá počas tehotenstva (naozaj sa niekedy nespoznávam) je ku mne milý a povie, kde je moje dievčatko? Kto si a čo si s ňou spravila? :D otočí to na srandu. Aj keď ja som v tej chvíli agresor :D

elizabet173
30. sep 2022

@lujza123 tak z tohoto na môjho uja nesedí ani polovica, je to individuálne

pannama1
30. sep 2022

@kaja153 myslela som si, ked moj drahy je panna, ze bude puntickar, ze poriadkumilovny a tak a prd, vobec nie, vobec sa to znamenie na neho nehodi, cize uz take veci nepozeram 😀