Poraďte nieco🙏 ja vôbec nemám chuť na sex🙄 malo kedy sa stane že na mňa to príde. A mrzí ma to kvôli partnerovi.
Ako to riešite ženy?
Zmenilo sa to po pôrode k horšiemu 😏
Eroticka literatura. Vtedy ked mam nejaku rozcitanu, myslim na sex stale. Teraz citam detektivky a chut na sex nemam.
@matana2 nas nejaky typ? 🙂
@timea301196 vies co, takto si nespomeniem na nazov, ale vseobecne fanfiction, ked si urcis aky fandom (harry potter nariklad) a das si mature pribehy tak tam to mas toho nakasu. Vacsina po anglicky. Inak z realnych knih by som pobedala ze Outlander od Diana Gabaldon. Ale na takyto ucel ti staci hociaka cervena knihovna.
@matana2 no... Knihy nestíham čítať keďže robím si vysokú školu popri materskej. Takže po večeroch sa učím a cez deň s deťmi a domácnosť.
@sissy27 som druhý rok po druhom pôrode. Nespala som celú noc už 4 roky😂🤦♀️ partner ôk.. Sem tam hádka ale nič vazne
Tak máš veľa povinnosti a je normálne, že nemáš na sex chuť. Skôr ide o to ci si ten daný sex potom užiješ, keď už nastane. Myslím, ze to je najlepší liek a presviedčaci nástroj pre teba a následne aj pre telo, ak dosiahneš dobrý orgazmus.
Veď začni pravidelne kažýdý deň masturbovať a začneš na to mávať chuť. Tak funguje telo.
A partner je dobrý v posteli? Vie ťa sexuálne uspokojiť? Lebo ja som naposledy "nemala chuť na sex" u ex čo nebol bohvieaký v sexe čiže sa nebolo na čo ani tešiť. Keď som si našla chlapa s ktorým sme si v sexe sadli máme ho odvtedy aj po skoro 8 rokoch a 3 deťoch spolu stále každý deň keď je doma aj 2, 3 krát za deň. 😇
Nech sa snazi partner? ;D
Tak v prvom rade si oddychnut - vyspat sa. Ak sa prestriedate s muzom, tak sa sily vyrovnaju aj v tomto. Nespis, mas na krku deti, domacnost, skolu … je normalne, ze nemas chut na sex. Nemas nan energiu a niet sa comu cudovat.
A ako dlho si po porode? Mas dostatok spanku, hormony ok, fyzicky sa citis dobre? Partnera zaujimas aj ako zena, alebo len ako domaci spotrebic? Travite spolu cas nejako zmysluplne a aktivne, alebo len tak zijete vedla seba a vychovavate dieta?