Ako zvyknete okoreniť váš intímny vzťah?

23. sep 2021

Ahojte. Je mi to trochu aj blbé sa pýtať, no chcem sa poradiť či inšpirovať. Už skoro 2 roky som nemala chlapa, a aj predtým to bolo také už dosť o ničom. Čiže by som sa chcela spýtať, ako zvyknete okoreniť váš intímny vzťah. Nemyslím žiadné "divné" praktiky. Skôr niečo na navodenie romantickej atmosféry, ako zvádzate mužov, aby bol "paf", a aby to nespadlo do nejakého stereotypu. Ďakujem vopred.

janinah
23. sep 2021

budem sa čudovať každej jednej,ktorá ti tu niečo napíše.....

autor
23. sep 2021

Tak je to mozne. Na druhej strane su tu rozne fora. A aj podobne temy. Myslim ze ked pytam radu ohladne navodenia romantickej chvile, nie je to nic take nevhodne. Necakam odpovede ohladne sexu. Ale o navodeni tej spravnej atmosfery.

amelie2017
23. sep 2021

No keby som nemala 2 roky chlapa, myslim, ze dlho by som nepotrebovala ziadnu romanticku atmosferu. Stacilo by, keby sa priblizil na meter 😆😆
A chlap nepotrebuje romanticku atmosferu, im staci ked vidia, ze ma zena chut.

marryen
23. sep 2021

Hlavne, že píšeš anonymne a čakáš, že Ti tu budú písať pod nickom. 😝 Napríklad ja také veci verejne neriešim...je to intímna vec a nebudem ju rozoberať na verejnom fóre 😉

autor
23. sep 2021

@amelie2017 😂 to mas pravdu. No aj tak by som radanieco vymyslela.

autor
23. sep 2021

@marryen mas pravdu. Pisem anonymne. Mam na to dovody. Lebo tiez by som verejne tuto otazku nedavala. Ale zas su tu aj zeny, ktore nemaju problem sa k takejto otazke vyjadrit priamo.

sissy27
23. sep 2021

dva roky si nemala chlapa, čo teda chceš okoreniť na tvojom intímnom živote? veď samotný chlap bude okorenením tvojho intímneho života 😀 Keby si písala, že máš 20 rokov toho istého chlapa, tak chápem, ale takto to nedáva zmysel.

luccija
23. sep 2021

Zbytočne Ti tu niekto napíše, že si dá podväzky a putá, keď ty si iná.podla mňa stačí byť sama sebou🙂

autor
23. sep 2021

@ssissy27 neviem. Mozno sa bojim, aby som nieco neurobila zle. Alebo aby to nebola "nuda" pre chlapa.

autor
23. sep 2021

@luccija ano, kazda sme ina, to my je jasne. Novym veciam sa nebranim, samozrejme ak mi nie su vyslovene proti srsti. Ale asi mas pravdu.

ella_price
23. sep 2021

A prečo myslíš len na to, že aby to nebola 'nuda pre chlapa' Veď si tam aj ty, nie? Tak mysli trochu aj na seba.

janeninka
23. sep 2021

V zaciatkoch vztahu podľa mna nuda nehrozi - viete si uzivat ze je vsetko nove a hlavne tu vsadepritomnu vzajomnu pritazlivost, iskrenie..

autor
23. sep 2021

@ella_price tak ano, mala by som mysliet asi aj viac na seba. Nerobim to asi preto, lebo v minulom vztahu to bolo uz take, len z povinosti a nazvem to pravym menom-utrpenie.
Mne staci, ked som s clovekom, na ktorom mi zalezi a mam ho rada, a chcem pre nho to najlepsie. Ale rozumiem, co myslis.

luccija
23. sep 2021

Myslíš, že chlap tiež na také niečo myslí?🙂prečo si ženy robia zbytočne starosti?uvoľni sa

autor
23. sep 2021

@janeninka ano, na zaciatku je to asi vzdy super. No aj tak som chcela vediet, cim nespadnut do stereotypu. I ked snad zatial to nehrozi.

autor
23. sep 2021

@luccija netusim veru, na co chlap mysli. Ci mu staci len ten sex, ci aj nieco ine okolo. Keby som vedela, nepytam sa 😊
No zatial som v strese, aby som nespravila nieco zle. Ale snad to skoro prejde, ten stres

hederamonstera
23. sep 2021

Mna dostane, ked moj drahy uprace alebo navari…uz aj je vyzleceny😁😁

cimage
23. sep 2021

Najskor treba spoznat partnera, kazdemu vyhovuje nieco ine. Niekto je romantik, niekto ma rad sado maso, trojku, atd. Je to individualne, ale sexy pradlo nikdy nic nepokazi.

autor
23. sep 2021

@hederamonstera 😂👍

autor
23. sep 2021

@cimage tak urcite mas pravdu. Dufam ze nic z toho ma vsak neprekvapi. Ja som skor romanticky typ, urcite nie sadomaso a do trojky chodim len v solarku 😂
Myslim ze to pradlo by mohlo byt fajn. Dakujem.

leskovael
23. sep 2021

A co su divne praktiky? Pre niekoho je niečo v miere a iný by sa už prežehnaval... 2r si nemala chlapa a chceš okoreniť intímny vzťah. Okoreniť int.vztah by som použila keby si bola vo vzťahu a chcete zmenu. Ešte nevieš na akého partnera natrafiš, takže možno ťa bude viesť on a zrazu budeš robiť veci čo si doteraz nerobila a bude to pre teba okorene.. Ale tiež ai myslím že ti tu žiadna normálna nenapíše čo konkrétne robí v posteli a to patrím medzi ženy čo nemajú extra problém o tomto hovoriť (ak sa bavim s niekym koho poznám), no to neznamená ze to budem roztrubovať na verejnom fóre a pred anonymom.

hankm
23. sep 2021

Mas chlapa ci nemas? Robis si teoreticky pripravu “kdyby neco”? Zda sa, ze to v sebe prirodzene nemas, a tym padom vsetko zasadne hrane moze vyzniet velmi neprirodzene. Pre mnoho muzov bude uz len akakolvek tvoja iniciativa a aktivita prekvapenim. Mozno netreb hned od zaciatku tasit zbrane velkeho kalibru.

autor
23. sep 2021

@leskovael pisala som ze nechcem vediet nic ohladne samotneho sexu. Skor ako navodit tu spravnu atmosferu, cim prekvapit, potesit partnera.

autor
23. sep 2021

@hankm ano, mam niekoho. A mozno sa bojim, aby som nespravila nieco zle. Kedze v predoslom vztahu to bolo uz o nicom. Ale to myslim ze malo iny dovod. Kedze na zaciatku to bolo super.

iwesska
23. sep 2021

Dajte si grupac,to vas okoreni vsetkych😂

ella_price
23. sep 2021

Pozri, nemáš čo stratiť. Žena na všetky intímnosti myslí viac ako chlap (väčšinou 😀). Pamätám si ako sme sa s kamarátkou smiali, keď mi popisovala ich "poprvé". Jedli večeru a ona už dojedla a pýta sa toho svojho: "Budeš to ešte jesť?" 😂 Zobrala mu to a už išli 😀

leskovael
23. sep 2021

Ale to všetko záleží od toho aka si. Niektorá ma rada prádlo pekné romantické a romantickú atmosféru a druhá preferuje erotické a rôzne "oblečky" ci sex na tvrdo 🤷🏽‍♀️ pre inú by bolo trápne oboje ukázať sa tak pred chlapom a "predvádzať sa" . Jedna chodí bežne nahá čo je pre chlapov tiež pomerne rýchle nabudenie a ďalšej by to bolo hlúpe lebo taká jednoducho nieje ze sa spontánne postaví vyzlečie a ide na to.. Ak ti vzťah začína tak to nechaj plynúť prirodzene, okoreniť vzťah na začiatku sa podla mna extra nedá, ved sa časom spoznáte čo kto a ako to ma rád a neskôr môžete skúšať okoreniť tým, čo bežné nerobíte

janeninka
23. sep 2021

Nepredbiehaj. Sustred sa na vas dvoch tu a teraz, uzivaj so kazdy pritomny okamih. A co je zle na stereotype? Kazda faza vztahu ma svoje caro..
Myslim ze by si to mala riesit hlavne s partnerom, ved uz len samotne rozpravanie o sexe, co sa vam paci a pod moze byt zaujimave...
Ak si romanticky typ sama predsa vieš co sa ti páči a co mas rada - vypytaj si to alebo to zariad.
Ja si neviem prve dva roky predstavit stereotyp vo vzťahu - však este mate tolko tem na krasne hlboke rozhovory, tie pomahaju budovat vzajomnu intimitu.. Ak budes citit ze stereotyp prichadza mate mnozstvo moznosti - vylety, krasny hotel, wellness, dake hry, obmedzenie telky, telefonov..

autor
23. sep 2021

@iwesska tak to nie, dakujem pekne

autor
23. sep 2021

@leskovael
@ella_price
@janeninka mate vsetky v podstate pravdu. A asi to teda necham plynut tak nejak samo a nebudem nad tym az tak rozmyslat, nic silit. Dakujem vam pekne za komentare.