Ahojte. Je mi to trochu aj blbé sa pýtať, no chcem sa poradiť či inšpirovať. Už skoro 2 roky som nemala chlapa, a aj predtým to bolo také už dosť o ničom. Čiže by som sa chcela spýtať, ako zvyknete okoreniť váš intímny vzťah. Nemyslím žiadné "divné" praktiky. Skôr niečo na navodenie romantickej atmosféry, ako zvádzate mužov, aby bol "paf", a aby to nespadlo do nejakého stereotypu. Ďakujem vopred.
Tak je to mozne. Na druhej strane su tu rozne fora. A aj podobne temy. Myslim ze ked pytam radu ohladne navodenia romantickej chvile, nie je to nic take nevhodne. Necakam odpovede ohladne sexu. Ale o navodeni tej spravnej atmosfery.
No keby som nemala 2 roky chlapa, myslim, ze dlho by som nepotrebovala ziadnu romanticku atmosferu. Stacilo by, keby sa priblizil na meter 😆😆
A chlap nepotrebuje romanticku atmosferu, im staci ked vidia, ze ma zena chut.
Hlavne, že píšeš anonymne a čakáš, že Ti tu budú písať pod nickom. 😝 Napríklad ja také veci verejne neriešim...je to intímna vec a nebudem ju rozoberať na verejnom fóre 😉
@amelie2017 😂 to mas pravdu. No aj tak by som radanieco vymyslela.
@marryen mas pravdu. Pisem anonymne. Mam na to dovody. Lebo tiez by som verejne tuto otazku nedavala. Ale zas su tu aj zeny, ktore nemaju problem sa k takejto otazke vyjadrit priamo.
dva roky si nemala chlapa, čo teda chceš okoreniť na tvojom intímnom živote? veď samotný chlap bude okorenením tvojho intímneho života 😀 Keby si písala, že máš 20 rokov toho istého chlapa, tak chápem, ale takto to nedáva zmysel.
Zbytočne Ti tu niekto napíše, že si dá podväzky a putá, keď ty si iná.podla mňa stačí byť sama sebou🙂
@ssissy27 neviem. Mozno sa bojim, aby som nieco neurobila zle. Alebo aby to nebola "nuda" pre chlapa.
@luccija ano, kazda sme ina, to my je jasne. Novym veciam sa nebranim, samozrejme ak mi nie su vyslovene proti srsti. Ale asi mas pravdu.
A prečo myslíš len na to, že aby to nebola 'nuda pre chlapa' Veď si tam aj ty, nie? Tak mysli trochu aj na seba.
V zaciatkoch vztahu podľa mna nuda nehrozi - viete si uzivat ze je vsetko nove a hlavne tu vsadepritomnu vzajomnu pritazlivost, iskrenie..
@ella_price tak ano, mala by som mysliet asi aj viac na seba. Nerobim to asi preto, lebo v minulom vztahu to bolo uz take, len z povinosti a nazvem to pravym menom-utrpenie.
Mne staci, ked som s clovekom, na ktorom mi zalezi a mam ho rada, a chcem pre nho to najlepsie. Ale rozumiem, co myslis.
Myslíš, že chlap tiež na také niečo myslí?🙂prečo si ženy robia zbytočne starosti?uvoľni sa
@janeninka ano, na zaciatku je to asi vzdy super. No aj tak som chcela vediet, cim nespadnut do stereotypu. I ked snad zatial to nehrozi.
@luccija netusim veru, na co chlap mysli. Ci mu staci len ten sex, ci aj nieco ine okolo. Keby som vedela, nepytam sa 😊
No zatial som v strese, aby som nespravila nieco zle. Ale snad to skoro prejde, ten stres
Mna dostane, ked moj drahy uprace alebo navari…uz aj je vyzleceny😁😁
Najskor treba spoznat partnera, kazdemu vyhovuje nieco ine. Niekto je romantik, niekto ma rad sado maso, trojku, atd. Je to individualne, ale sexy pradlo nikdy nic nepokazi.
@hederamonstera 😂👍
@cimage tak urcite mas pravdu. Dufam ze nic z toho ma vsak neprekvapi. Ja som skor romanticky typ, urcite nie sadomaso a do trojky chodim len v solarku 😂
Myslim ze to pradlo by mohlo byt fajn. Dakujem.
A co su divne praktiky? Pre niekoho je niečo v miere a iný by sa už prežehnaval... 2r si nemala chlapa a chceš okoreniť intímny vzťah. Okoreniť int.vztah by som použila keby si bola vo vzťahu a chcete zmenu. Ešte nevieš na akého partnera natrafiš, takže možno ťa bude viesť on a zrazu budeš robiť veci čo si doteraz nerobila a bude to pre teba okorene.. Ale tiež ai myslím že ti tu žiadna normálna nenapíše čo konkrétne robí v posteli a to patrím medzi ženy čo nemajú extra problém o tomto hovoriť (ak sa bavim s niekym koho poznám), no to neznamená ze to budem roztrubovať na verejnom fóre a pred anonymom.
Mas chlapa ci nemas? Robis si teoreticky pripravu “kdyby neco”? Zda sa, ze to v sebe prirodzene nemas, a tym padom vsetko zasadne hrane moze vyzniet velmi neprirodzene. Pre mnoho muzov bude uz len akakolvek tvoja iniciativa a aktivita prekvapenim. Mozno netreb hned od zaciatku tasit zbrane velkeho kalibru.
@leskovael pisala som ze nechcem vediet nic ohladne samotneho sexu. Skor ako navodit tu spravnu atmosferu, cim prekvapit, potesit partnera.
@hankm ano, mam niekoho. A mozno sa bojim, aby som nespravila nieco zle. Kedze v predoslom vztahu to bolo uz o nicom. Ale to myslim ze malo iny dovod. Kedze na zaciatku to bolo super.
Dajte si grupac,to vas okoreni vsetkych😂
Pozri, nemáš čo stratiť. Žena na všetky intímnosti myslí viac ako chlap (väčšinou 😀). Pamätám si ako sme sa s kamarátkou smiali, keď mi popisovala ich "poprvé". Jedli večeru a ona už dojedla a pýta sa toho svojho: "Budeš to ešte jesť?" 😂 Zobrala mu to a už išli 😀
Ale to všetko záleží od toho aka si. Niektorá ma rada prádlo pekné romantické a romantickú atmosféru a druhá preferuje erotické a rôzne "oblečky" ci sex na tvrdo 🤷🏽♀️ pre inú by bolo trápne oboje ukázať sa tak pred chlapom a "predvádzať sa" . Jedna chodí bežne nahá čo je pre chlapov tiež pomerne rýchle nabudenie a ďalšej by to bolo hlúpe lebo taká jednoducho nieje ze sa spontánne postaví vyzlečie a ide na to.. Ak ti vzťah začína tak to nechaj plynúť prirodzene, okoreniť vzťah na začiatku sa podla mna extra nedá, ved sa časom spoznáte čo kto a ako to ma rád a neskôr môžete skúšať okoreniť tým, čo bežné nerobíte
Nepredbiehaj. Sustred sa na vas dvoch tu a teraz, uzivaj so kazdy pritomny okamih. A co je zle na stereotype? Kazda faza vztahu ma svoje caro..
Myslim ze by si to mala riesit hlavne s partnerom, ved uz len samotne rozpravanie o sexe, co sa vam paci a pod moze byt zaujimave...
Ak si romanticky typ sama predsa vieš co sa ti páči a co mas rada - vypytaj si to alebo to zariad.
Ja si neviem prve dva roky predstavit stereotyp vo vzťahu - však este mate tolko tem na krasne hlboke rozhovory, tie pomahaju budovat vzajomnu intimitu.. Ak budes citit ze stereotyp prichadza mate mnozstvo moznosti - vylety, krasny hotel, wellness, dake hry, obmedzenie telky, telefonov..
@iwesska tak to nie, dakujem pekne
@leskovael
@ella_price
@janeninka mate vsetky v podstate pravdu. A asi to teda necham plynut tak nejak samo a nebudem nad tym az tak rozmyslat, nic silit. Dakujem vam pekne za komentare.
budem sa čudovať každej jednej,ktorá ti tu niečo napíše.....