Ako zvládate byť single po 30tke?

17. máj 2023

Čím zapĺnate voľný čas ? Ako reagujete na otravných ľudí ktorí riešia prečo ste stále single? Ako zvládate pocit, že väčšina ‘’použiteľných’’ už sú zadaní, s rodinami? Ako zaplnate prázdnotu? Ako zvládate porovnávanie sa s ostatnými ? (Myšlienky typu každý niekoho ma len ja nie) Nemáte pocit, že plytváte životom, keď ste single a že vám uteká čas ? 🙂

betulinka1
17. máj 2023

To bol najlepsi cas. Robila som si co som chcela, chodila kde chcela. Akoze nikdy som sa necitila tak, ze o nieco prichádzam. Nastastie som mala tiez singl kamosky, takze som mala partacky na vylety, zabavu, chaty, dovolenky. A ked nemali cas, tak som isla na bike, venovala sa psikom, praci.

vanilkovazmrzka
17. máj 2023

Preco si nehladas partnera, ked ho tuzis mat?

martina803
17. máj 2023

Ja som čerstvo single par mesiacov pred 30tkou, takze sa pridam 😁

1gabriela13
17. máj 2023

Užívaj si ;) partnera si určite nájdeš. A čo že má väčšina rodinu ? Keď som bola single,išla som kam som chcela,oddychovala som kedy som chcela,nemusela som sa naťahovať,robiť kompromisy ,plnila som si sny. Veď single byť nie je zle. Potom keď budeš mať rodinu,dieťa tak budeš túžiť byť single nie raz ani dvakrát 🤣

marianarem
17. máj 2023

Ja som bola este niekolko rokov po 30ke single. Stretavala som sa s kopou ludi, vela som cestovala, vzdy som mala kopu konickov a bol na ne cas. Pravdu povediac na tu slobodu dost casto aj nostalgicky spominam.
Ano, kamosky si postupne zakladali rodiny, tak som chodila pozerat aj ich deti. To mi nejako nevadilo. Ze marnim cas mi nepripadalo vobec, lebo nevidela som jediny zmysel zivota v partnerovi. U mna asi pomohlo aj to, ze v praci aj ucim, to u mna nejako posobilo proti biologickym hodinam, stacilo mi to.
Ale ano, byvalo mi niekedy aj smutno. Pamatam si, ze mi byvalo luto, ked som sa vratila z nejakej cesty a doma pusto, prazdna chladnicka. Ked som bola chora, tak som na to bola proste sama a aj so 40kami horuckami som sa musela obsluzit. Niekedy som sa aj bala, ze co ak sa mi nieco v takom stave stane. Fakt je ale ze mozno aj vdaka tomu som sa z kazdej choroby dostala akosi velmi rychlo.
Urcite to malo svoje uskalia, ale zle to nebolo. Vidim to aj na tom, ze ked sa vratim na miesto, kde som takto zila, tak sa mi vracaju rozne prijemne spomienky. Vobec nic take, ze ako dobre, ze uz je to za mnou.
Kazdopadne ked som stretla manzela, bol to velky bonus k mojmu zivotu. Nie preto, ze by som uz strasne tuzila po partnerovi, ale proste on ako clovek mi vniesol do zivota vela noveho a zaujimaveho a velmi ho ovplyvnil. Takze som proste chcela byt s nim, hoci mi uz vtedy prislo, ze uz ked tak dozijem kludne aj bez partnera.

petronellla87
17. máj 2023

Pre pana nie😀ked som mala po 30 bola som single a bezdetna to bolo najlepsie obdobie

liljana
17. máj 2023

Treba trpezlivo hladat. Akurat jedno vzbudzuje vo mne usmev, ze ked niekto single si vzdychne, ako vsetci normalni su zadani/zadane. To znamena, ze asi nie je normalny, ked nie je zadany/a? 🙂 Cize to nie je pravda. Ludia sa neustale schadzaju a rozchadzaju a prechadzaju do stavu volny/volna.

hankab
18. máj 2023

Boli to pekne casy, ta volnost v rozhodovani sa, nemusiet mysliet na to, ze dnes mozem ist rovno z prace na korcule, bike a nemusiet nikomu nic vysvetlovat a prisposobovat sa.
Ale ked uz to pretrvavalo dlhsiu dobu, tak som tak trochu zavidela tim, co mali vztah a bala som sa, ze skocim stara a opustena 🤣

karolinakr
18. máj 2023

Pozri si film Bridget Jones, tam maš odpoveď na všetky otázky 🤣

elam1234
18. máj 2023

Ja som sa prihlásila na výšku a teda sa fakt, ale fakt nenudim😂😂😂😂

natty0987
18. máj 2023

Chápem tvoje obavy síce ja nemám po 30tke som dosť ešte mladá ale okolie to tak nebere keďže moje kamartky su zadané majú rodiny a to len mám 23 rokov a robia zo mňa starú dievku😅 nie že by som bola furia som krasna mladá baba len nechcem zatial vztah mam ine prority....mám mladšiu sestru ktora ma už rodinu a to som ja najstaršia..a dosť mi vadia tie ich reči typu veď si pekná baba prečo nemáš nikoho?? A aj mňa to velmi zaboli niekedy dokonca aj úverim ich rečiam niekedy a hovorím si že som fakt už asi stará dievka a aj keď to tak neni ....nezmenime ľudí vždy im všetko vadí najlepšie je neriešiť ich reči a hlavne sa sústrediť na to čo robí šťastným nas je to naš Život tak nam ho nech neberú a zaujimaju sa o ten svôj