Ahojte možno si len namyslam ale s manželom mame dlho už naštrbene manželstvo správame spolu možno 2-3 x do mesiaca furt je neskutočne unavený raz je až podozrivo milý inokedy má nálady ako žena keď ma MS ... Keď som mu pozerala telefón nič v ňom vôbec nemá ... Ako inak prist na dôkaz neverí myslim že niečo na Tom jeho správaní není ok .. a teda niečo mi hovorí z vnútra že je v tom niekto iný
@maranta_leuconeura on všetko čo sa dá zapiera ...
niekto kupuje necakane kvety , chova sa necakane milo alebo ma zrazu super naladu ( nevysvetlitelne ) ..znizeny zaujem o sex so zenou ...unava podrazdenost, nezaujem o druhu osobu....vykyvy nalad...
@bublinka1426 tak podľa tohoto je mi neverný na 100000% ,
@bublinka1426 tak podľa tohoto je mi neverný na 1000%
@maranta_leuconeura Nikto sa neprizná, keď sa ho druhá strana opýta. To, že niekomu odľahne, keď sa nevera prevalí, neznamená, že sa stačí len opýtať a manžel sa hneď s radosťou prizná.
@ivetka1445 :( tak nik sa k nevere neprizna. mnohi to zistia nahodou...
@ivetka1445 dobre Ivi. Teraz celá SR vie, že spavas s muzom 2-3za mesiac a že asi ti je neverný
Keď ta tu spozná jeho Milenka, aspoň si budú dávať väčší pozor....
Bože ženy, to si niektore fakt nie ste schopné trochu strážiť svoje súkromie???????
@ivetka1445 tak aj muzi maju svoje dni.... Mozno ma problem s erekciou a podobne. Ale ako zistit, ci ti je neverny? No jedine ho sledovat 🤷
@simona20201309 ty ju poznas?
@martinkatinka ved ma tu fotku, a vo fotoalbume dieťa s menom a priezviskom....
Teda, už ju poznám....
@ivetka1445 a co tak zobrat do uvahy aj moznost, ze problem je inde a nie nevera a normalne sa porozpravat?
@simona20201309 veru... z profilu vycitam meno, priezvisko, pocet deti, obec kde zije, este aj fotku jej a muza/priatela ci koho... ludia nemaju pud sebazachovy...
@ivetka1445 urobte to ako v tom filme. Mobil na stôl na celý víkend a budete si navzájom čítať všetko čo príde a každý hovor na hlasito 😊
Skus dat rec s nim, ako sa ma, ci je spokojny atd. Vobec nie cielene ze ho chces nacapat a chces odhalit neveru, ale proste zo zaujmu o neho. Mozno ma starosti a ani o tom nevies. Mozno sa nudi, ma malo zabavy a takto si zivot nepredstavoval. Mozno ho stvu kamosi. Moze byt za tym velmi vela veci.
Ja nemyslim ze kazdy chlap je nevernik, ale kazdy moze byt nestastny.
A nereaguj sebecky, stylom "a ja co mam povedat". Mnoho zenam nedochadza, ze muzi tiez potrebuju byt niekedy slabi, aj pochvaleni, aj vypocuti...ano, je to blbe, ked zena pada na hubu a ju nikto nevypocuje, ale je to tak.
@simona20201309 mozno sa jej milenka prihlasi sama, ked ju spozna...
@ivetka1445 ste mladi, mate 3 male deti.... Zrejme je aj on unaveny
moc som nepochopila, prečo za každú cenu mu chceš dokázať neveru
možno je ozaj veľmi unavený, možno má problémy a nechce ti zatiaľ o nich porozprávať....
zatiaľ by som ja len pozorovala čo kde a ako....
@deti95060810 preto lebo už mi raz neverný bol ...
@ivetka1445 vtedy sa to ako prevalilo?
@leni1977 tak že som mu našla chat ... V telefóne na sociálnej sieti
@ivetka1445 na co je dobre zistovat ci je verny alebo nie? Vernost ti nema ako dokazat. Ked mu nedoverujes a nechces s nim byt, tak to ries rozchodom. Ked to rozchodom riesit nechces, tak je uplne zbytocne mat dokazy. Aj bez dokazov mu neveris, takze dokaz nic nezmeni
Hovori sa, ze najjednoduchsie sa je spytat 😝 kopec nevernikom v skutocnosti odlahne, ked na to druha strana pride