vcera som bol na veceri s kamoskou a tak sme sa bavili o zivotoch, nejake veci som sa dozvedela a dnes mi je z toho strasne zle psychicky….s manzelom uz to ide dlhsie dole vodou snazila som sa aj rozpravat s nim kde je problem ale vlastne on nikdy nejak komunikovat do hlbky nechce cize na nic som neprisla. Nezijeme spolu intimne nerandime ani sme skor ako spolubyvajuci…doteraz som mu verila ze by ma nepodviedol ale teraz vaham….da sa vobec nejak nepriamo prist na neveru? alebo sa ho to spytat rovno? ale to by mohol zapierat…ach strasne mi je zle prepacte potrebovala som sa vyrozpravat :(
jedine, že sa ho opýtaš alebo prešmejdiš mobil, ale či je to tá správna cesta .... tak, či tak, nemusí ti to dať relevantnú informáciu a akurát si ešte viac pokazíš vzťah. Alebo ho začni viac sledovať, pozorovať jeho správanie ...
To je teda kamaratka :( neviem co Ti narozpravala, ale ak sa citis takto zle a chodia Ti podobne myslienky, tak to asi moc dobra kamoska nebude
@mell27 bavili sme sa ze kedze somnou nechce spat ci by bol spochny nevery…ona sa to rovno spytala svojho chlapa kedze pn bol kedysi kamarat s mojim muzom a boli spolu casto no a napisal jej ze nevie ale ze si rad uzival pod vplyvom alkoholu
Manzelstvo, co vedome prejde do modelu “ sex neni a netreba “ je v ohrozeni neverou, pripadne vaznymi nezhodami. Takze je to tazko vyhodnotit. Dokazy nemas, zaroven to nemate nijak idealne. Za mna by toto bol vazny problem. Pokial partneri nemaju naozaj vazne zdravotne prekazky
A co tak popracovat na spolocnej komunikacii ? A začať zase intimne žit ? Neverim, že to ani jeden z vas nepotrebuje ..
@dadka1997 ja som sa s nim uz o tom viac krat rozpravala on tvrdi ze nema taku potrebu…ked uz bolo zle tak povedal ze dobre skusi to zmenit ale nezmenilo sa nic a takto to uz je vyse roka…preto uz mu neverim ani a neviem co si mysliet uz
Ja by som neriešila, či má podvádza. Nevera by už bola len dôsledok niečoho zásadného, čo medzi vami nefunguje. Nekomunikuje a nechce to. Uf, pokiaľ človek nie je chorý, či asexuál, tú potrebu bude mať. Neviem si predstaviť biznis, priateľstvo, vzťah bez komunikácie. To sa všetko časom zrúti. Áno, sú obdobia, keď pod vplyvom okolností je človek, ktorý predtým fungoval, menej sexuálne aktívny, ale mal by to zároveň aj chcieť odkomunikovať s partnerom, pretože si ho váži a má k nemu dôveru a nechce kvôli horšiemu obdobiu poškodiť vzťah. Len nie každý má na to emocionálnu inteligenciu. Ale vyhľadáva Tvoju prítomnosť?Vie si Ťa na gauči pritúliť?Pobozkať?Ak ani to v spojitosti s nechotou komunikovať o probléme-to by bol veľký vrarovný prst pre mňa. Bol predtým taký istý?Asi nie, keď Ti behajú hlavou také myšlienky. Ja si neviem predstaviť mať vzťah s človekom, ktorý nechce komunikovať a nevidí problém a priesť medzi nami sa tým zmení na "Mariánsku priepasť".
Stale ta este nemusi podvadzat a moze si to riesit rucne-strucne.
Ale ty by si miesto sustredenia sa na neveru mala riesit, co vies robit s vasim vztahom. Ste ani z voza, ani na voz.
Ci teda sama zmenis pristup a budes sledovat, ake reakcie to vyvola. Alebo zacnes riesit ukoncenie.
Pomyslenie na moznu neveru sice skrie a trapi, ale sustredit sa na toto ti v nicom nepomoze. Viem, ze si od kamokinho parnera chcela (dufala) pocut, ze tvoj toho nie je schopny. Ale dobre vies, ze kazdy je. Aj ty.
Tadial cesta nevedie, je to zabijanie casu. Falosny pocit, ze cosi riesis, aj ked neriesis.
Sama píšeš, že ste už len spolubývajúci nejaká nevera je v tomto prípade otázkou času. Či z jeho alebo tvojej strany.
Problém je, že vernosť sa dokázať nedá.
Nevera je zvláštne použité slovo, keď spolu intímne nežijete. Je to skôr naplnenie PRIRODZENEJ ľudskej potreby? Prečo spolu intímne nežijete? Je tkaý typ, že to nepotrebuje a radšej si to spraví sám? Potom o danej nevere možno ani nemusíš uvažovať. Ak spolu intímne nežijete, lebo tebe sa niekedy nechcelo a muža si odmietala, tak sa stiahol? Akože prečo spolu ľudia nespia? Veď sex je prirodzený a iba sa z toho robí dráma a haló...
Ja mam najradsej taketo kamaratky a kamaratov :DDD so zarucenymi radami a typmi a nazormi, lebo kedysi a lebo je to tak a je to bezne a da sa to cakat.. Ak mas problem s muzom,ze zijete ako spolubyvajuci, tak ries to a nie jeho pripadne nevery, tkroe ani nemusia byt... a nebude ti potom zle. Lebo to je tvoj problem, nie nazor kamosky a jej chlapa.
A taketo kamosky posli teplych krajin, preotze presne za tieto nazory, rady a typy sa potom kopa ludi vadi aj ked dovod nemaju na to ziaden.
NIe, nic sa neda cakat a nic nie je bezne, ludia su rozni. Vztahy su rozne.
a zalezi na tom, ci by ta podvadzal? Vase spoluzitie co si opisala, sa moc vztahom nazvat neda. Preco sa nerozvedies?
@888elizabeth nespime spolu lebo on nechce a sam sa zevraj nerobi….
Aj keby ťa zatiaľ ešte nepodvádzal, k čomu ale určite príde, skôr či neskôr, z tvojej alebo z jeho strany mne by teda vadilo, že môj vlastný muž po mne netúži a má ma na háku.Budeš časom frustrovaná, tvoje sebavedomie na nule, môžeš ochorieť.Toto by som riešila, prečo ako žena už pre neho nič neznamenám a keď by to odmietol riešiť a naďalej by som bola len spolubývajúca, môj život by som nepremrhala s niekým kto o mňa nestojí, ten mám len jeden.
Poriadne si to premysli, či takto chceš žiť lebo v starobe už bude neskoro plakať nad premarnenym životom.
A prečo ťa to trápi keď nežijete spolu ako manželia
Sám sa nerobí a ani sex nemáte? Tak už len tá nevera prichádza do úvahy. 🤷🏻♀️
A ty vies byt dominantna ? Skus ho nejak nabudit , ci ani vyedy by nechcel?
Tak nevenujes sa mu odcudzili ste sa a Teba az Teraz napadlo ze by mohol zacat hladat u inej? Dobre rano. Skor ako zistovanie sa snaz opravit vztah ak sa da. Ak sa neda tak je to jedno ci si najde inu ak pojdete skor ci neskor od seba
@greywolf jasne vzdy je na vine zena 🤣🙏🏻
No jasne vzdy je na vine muz. 😀😀
Čo si sa dozvedela od kamarátky?