Ako zistím, či je medzi nami chémia?

19. jan 2024

Dievčatá ako zistiť že medzi nami je chémia ? 😑🙈 Cítim sa tak hlúpo v jeho prítomnosti... Celá sa trasem a podobne priťahuje má strašne ale neviem či sú jeho pocity také isté ako to zistit ? Na rovinu sa neopytam 😄🙈

h2
19. jan 2024

Ako sa on k tebe správa? V akom ste vzájomnom vzťahu?

grof_monte_christo
19. jan 2024

Keby medzi vami bola chémia, tak by si o tom uz vedela. Nejdem ti brať ilúzie, ale pokiaľ žena musí hľadať signály, či muža priťahuje, tak pravda je taká, že ho nepriťahuje.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. jan 2024

@h2 záhadné by som povedala

autor
19. jan 2024

@chodec15 ja neviem či sa trasie pri mne ja sa trasiem z vnútra 🤣

viestta
19. jan 2024

To sa neda opisat, to jednoducho alebo je alebo nie je. Na obidvoch stranach. Keby bolo aj na jeho strane, tak sa nemusis na to pytat, uz by si to vedela

ivik4
19. jan 2024

Keby bola nepytala by si sa

bbshop
19. jan 2024

Myslím si, že každý človek v kútiku duše vie, či to je vzájomné. Cítime signály, ktoré sú k nám vysielané dokonca ešte skôr než si ich uvedomíme racionálne. Väčšinou nás človek presne preto zaujme, že zachytíme jeho pohľady, energiu. Veľakrát si začneme všímať chlapa presne preto lebo zistíme, že si všíma on nas. Keď cítiš chlad alebo pohľady nie sú vzájomne, keď nezazivas tie momenty, keď doslova cítiš jeho vyžarovanie smerovane k tebe, tak asi nič z toho.

svokrinjazykmonika
19. jan 2024

Ty sa asi iba tak platonicky na neho namotávaš ale keby to medzi vami iskrilo, tak by si sa nemusela pýtať, vedela by si.

h2
19. jan 2024

Všetky odpovede, ako cez kopirák: keby bola medzi vami chémia, už by si to vedela. Priznám sa, že mi to tiež napadlo, ako prvé, keď som si prečítala názov. Ale autorka sa nepýta, či je chémia u nej, ale ako zistí, či je aj uňho. A tu vôbec nemusí platiť, že ak by tam tá chémia bola, vedela by to.

grof_monte_christo
19. jan 2024

@h2 V tomto príspevku je slovo chémia trochu od veci. Chémia je medzi dvoma ľuďmi, nie je to chémia u nej a chémia u neho. Ona je do neho platonicky zamilovaná a muž asi nevysiela žiadne signály, inak by si to všimla.

thoughtfulweirdo
19. jan 2024

No baby, ja vôbec nesúhlasím, že by vedela. Ja som so svojím ex bola v jednom športovom klube, vídali sme sa niekoľko mesiacov viackrát do týždňa, ja som za ten čas mala pocit, že je úspech, ak ma vôbec pozdraví, že ma tam hádam ani neregistruje. Keď sme sa nakoniec dali dokopy cez spoločnú kamarátku, zrazu som sa dozvedela, ako na mne mohol celé mesiace oči nechať, všetko mal na mne napozerané, aké ksichty robím pri sústredení, aké mám znamienko na ramene, aká je moja obľúbená farba, dokonca aj môj divný necht na nohe 🤣 nevšimla som si celý čas ani jediný pohľad, ani úsmev, nič, prisahala by som, že nevie ani meno 🤭

autor
19. jan 2024

@viestta Není to len tak .. zase nemám 12 je jasné že som sa preto do neho zapozerala lebo cítim niečo v kútiku duše že niečo tam ano je ale je nepresný ... Tie pohľady sú aj vzájomne ale myslím že to chce aj trosku skryť na koľko je zadany áno je no ja búrať vzťah nejdem len by som chcela vedieť či je to vzájomne potvrdiť si čo si myslím a to neviem ako jednoznačne
@ivik4
@svokrinjazykmonika
@bbshop

lucuass
19. jan 2024

A čo by si robila keby si zistila že je medzi vami chémia?

autor
19. jan 2024

@lucuass tak toto ozaj neviem možno by som nadviazala nejaký kontakt ale teda určite s tým štýlom nech si sám vyberie

lucuass
19. jan 2024

Tak a ako sa snim často stretávas ste kolegovia alebo ako ?

autor
19. jan 2024

@lucuass veľmi často ale nie sme kolegovia

lucuass
19. jan 2024

No vieš je zadaný tak neviem neodrádza ťa to ?

h2
19. jan 2024

@grof_monte_christo To je jedno, či použila správne, či nesprávne slovo, veď vieme, čo má na mysli. Ale nesúhlasím, že ak by on mal záujem, tak by vysielal signály a ona by ich zachytila. Sú ľudia, ktorí nevedia dať jasne najavo záujem a potom sú iní ľudia, ktorí nepochopia, kým im priamo nepovieš.

autor
19. jan 2024

@lucuass aj áno ale moje pocity sú veľmi silné na čase ich potlačiť mám taký pocit

lucuass
19. jan 2024

Tak podľa toho ako dlho už túžiš po ňom , ale neviem no daj vedieť potom ako si dopadla :D

autor
19. jan 2024

@lucuass to už teraz viem nijak hah ja som strašne čudný človek a radšej to budem potláčať a nejak zabudnem ako sa sklamať alebo niekomu ublížiť

lucuass
19. jan 2024

A ako vlastne si zistila že je zadaný , si si ho vylesovala alebo ste kamaráti iba alebo ako ??

grof_monte_christo
19. jan 2024

@h2 Dosť záleží na tom, či mu autorka svojim správaním dáva najavo, že sa jej páči. Lebo keď žena dá mužovi zelenú a on sa aj tak nechytí, tak väčšinou nemá záujem.

autor
19. jan 2024

@lucuass áno také niečo kamaráti ..

lucuass
19. jan 2024

Tak dúfam že nepoznáš aj jeho frajerku 🫣😂

autor
19. jan 2024

@lucuass ale áno a veľmi dobre 🤣🙈🙈😑

lucuass
19. jan 2024

Neeeeee toto už je podpasovka potom podľa mňa a ešte keď ste kamošky 😬

grof_monte_christo
19. jan 2024

@anonym Nájdi si nezadaneho a máš po problémoch. Načo je dobré zisťovať, či má o teba záujem zadaný kamarát. To ti stačí, že je záhadný a nepresný a podľa teba len niečo chce skryť? A inak nevyvíja žiadnu iniciatívu.

drakvak
19. jan 2024

Zadaní zvyknú priťahovať práve preto, že sú zadaní, mnohé Evy letia na zakázané ovocie 😉