Ako zbaliť chlapa?

7. okt 2022

Akože ženy, budete sa smiať, nemám 15 ani 20. Mám trošku viac, som slobodná mamička. Ale asi 8 rokov bez vzťahu. Teraz sa mi cesty križujú s jedným chlapom (má rodinu v rovnakom bytovom dome, vidime sa na obednych prestávkach v reštike a pod.) Viem a cítim, že som mu sympatická, niekedy sa aj prihovorí, pozdraví, usmeje. Ale nikdy nie je príležitosť na nejaký dlhší pokec. Vieme o sebe navzájom, kde pracujeme, poznáme naše rodiny z videnia - nie sme veľké mesto. Ale obávam sa, že naše zamestnania sa nám nikdy križovať nebudú. Mne je strašne trápne ho na ulici stopnúť a pozvať na kávu, je mi trápne mu aj napísať....bože ja neviem, zeny..ale ako sa teraz balia chlapi? :D

lily405
7. okt 2022

Ako sa balia chlapi? Nijako. Správaj sa normálne prirodzene a čo ma prist príde., (aspoň u mňa to vždy tak bolo aj u mnoho žien ktoré poznám)Určite nikoho cielene nezvadzaj,nebal lebo všetci chlapi to vycítia a vtedy je pre nich žena absolútne neatraktívna. Ak sa raz niekomu naserviruješ jak na zlatej tácke hneď si u neho out. Jemny úsmev nikdy nič nepokazí, ale nerob to kvoli zvadzaniu

zmrzlinka2021
7. okt 2022

Pozri, ak by mal o teba zaujem, tak by bol v tom iniciativny on. Ked ta stretne v restike, vie sa ti prihovorit a povzat ta niekam na kavu, na veceru.
Nikdy sa nepodlizuj a neponukaj ziadnemu chlapovi.

lily405
7. okt 2022

@zmrzlinka2021 súhlasím. Ak ma chlap o ženu seriozny zaujem, tak spravi prvy krok on

tykat
7. okt 2022

Taaak ja by som tomu trosku pomohla ak si si ista ze je volny a nie je gay, nech sa na seba neusmievate este roky.
Vie o tebe ze si volna? Mozno si mysli ze mas manzela. Poznas tu jeho rodinu? Je nejaka sanca spoznat sa s nimi blizsie? Pokecat, posunut im info o sebe? Povypytovat sa na neho, ze je sympatak... V restike, neda sa prisadnut si k nemu? Pokecat?
Skusila by som ist stastiu naproti.

nnnuuunnn
7. okt 2022

Požiadať ho o pomoc? Taká bezmocná žienka (nechcem napísať chudinka 😁), byť chlap, tak pre mňa by to bolo atraktívne, cítiť sa užitočný, no proste ako chlap. 😁

autor
7. okt 2022

@tykat nie je gay a je slobodný...tá jeho rodina vie, že som s dcérou sama, ale sme všetci tak uponáhľaní, že aj keď sa stretneme vo výťahu, je to pár sekúnd...a v reštike tiež...je s kolegami/kamošmi...ja tiež nechodím sama....mám pocit, že doba je na vzťahy ťažká.

miadi
7. okt 2022

Mozno sa mu aj pacis ale nechce vztah lebo ho odradza ze mas dieta. Muz ked ma zaujem hlbsi tak je jedno aka je uponahlana doba cas si najde balit ta. No ale ked si snim v tom vytahu niekedy sama tak mozes zacat rozhovor nemusis ho pozyvat na kavu len mu dat naznak ze mà sancu ta na nu pozvat on.

liljana
7. okt 2022

Mozno je hanblivy, nechce sa v strapnit(male mesto, poznate sa). Prvy krok bude asi na tebe, oslovit ho na pokec a prechadzku.

nika11103
7. okt 2022

Inak toto sú take rady že chlap musí baliť ženu to kde žijeme v stredoveku ? Autorka keď máš naňho nejaký kontakt a vieš mu napísať preco nie , ja by som to vyskúšala . Uvidis , možno motyka vystreli , prinajhoršom uvidis že nemá záujem a vtedy sú na mieste rady dievčat že nemôžeš sa vtierat chlapovi - nebude mat záujem , nebude , ideš ďalej . Ale za napísanie nedáš nič . Držím palce za mna smelo do toho , niektorí chlapi sú tisíckrát hanblivejší ako baby.

zmrzlinka2021
7. okt 2022

@nika11103
Myslis ze v sterdoveku balili chlapi zeny? V stredoveku si vedela uz v plienkach, kto bude tvoj manzel, teda ak si bola z lepsej vrstvy. Chudobnejsie dievca v 14 rokoch "strelili" niekomu aby sa jej zbavili.
Chlapi sa na zeny, "co balia" pozeraju ako na zufalkyne

kitycat
7. okt 2022

Ak sa ti niekedy prihovori, pozdravi a usmeje, tak to sprav obcas aj ty.. Aj blbe zamavanie z dialky ked nestihas... Cakat, ze on sa bude do nekonecna snazit je ozaj naivne a nechapem tunajsie rady, ze sa mas nechat dobyvat..

zabludenadusa
7. okt 2022

Tie rady typu "nikdy sa chlapovi neprihováraj, neservíruj" sú sprosté rady a nepočúvaj ich, lebo príde iná ktorá to spraví, teba predbehne a ostaneš pozerať a vyčkávať a vyčkávať s nádejou, že sa nejaký prihovorí. Žiaden sa nebude dlho prihovárať a ty si pomyslíš, že nie si atraktívna, alebo že všetci chlapi sú nemožní. Môže to byť dobrý chlap a len je hanblivý ešte viacej ako ty. Vôbec nie je pravda, že ak sa prihovoríš tak sa staneš menej atraktívnou, to je tiež poriadny blud. Pokiaľ sa ti naozaj páči, prihovor sa mu na tu káva a odtiaľ sa už veci začnú brať prirodzeným smerom. O témach sa bav otvorene a nehraj umelé formy. Navyše zober v úvahu, že ktorí chlapi sa viac prihovárajú ženám? Tí slušní introverti, alebo k.urevníci extroverti? Akého by si radšej chcela do života? Zváž túto pravdepodobnosť a prihovor sa. Vôbec to nie je poníženie, to si len niektoré baby vymysleli a potom plačú, že ich muž je k.urevník (veď jasné, prihovoril sa jej, prečo by sa neprihovoril inej). Zabudni na tie rady s čakaním a konaj. Si 8 rokov single, takže asi bolo dosť čakania, nemyslíš?

bmuller
8. okt 2022

skus sa s nim najprv spriatelit - nejaky pokec, srandicky... a bol tu napad so ziadostou o pomoc - skusit sa popytat, ci by ti nevedel poradit s nejakym problemom (technickym, pocitacovym, oprava bicykla)... aby bol vas kontakt dlhsi nez zbeznu minutku.

7miriam77
8. okt 2022

Ja by som asi vyskusala, co ti tu niektora radila. Požiadať ho o pomoc s niečím...nieco opravit, čo bezne chlap zvlada a zena s tym moze mať problém. Naskytne sa aj nejaký cas na rozhovor... možno jemny flirt vtedy hodiť...no isto sa nevnucovat, vtedy uz bude rad na ňom...ak nič, tak asi zaujem nema

spadnutaslivka
8. okt 2022

no len je otázka, či on opraviť vie... poznám xy párov, kde tá zručnejšia je práve baba 😀 lebo ak pri žiadosti o pomoc bude on musieť priznať, že to nevie, tak je po celom randení a flirtovaní na 100 rokov koniec 😀

autor
8. okt 2022

Baby, len ja si ani neviem predstaviť, čo by som ho volala opraviť. A ten jeho bratranec je taký, že ak by som pred ním vravela, že mi asi nefunguje termostat, tak akčne príde práve on 🤣 ten chlap nie je katalogovy fešák, tiež si myslím, že je asi trošku uzavretejsi. Ale ja tiež nie som z tých najsebavedomejsich (ak by som bola, nepotrebujem vaše rady...)

apolka77
8. okt 2022

Niekedy sa aj prihovorí, pristaví,usmeje no nikdy nie je príležitosť na dlhší pokec...to čo je za blbosť. Keby ta chcel, tak miesto príhovorenia sa s tebou nemá problém rozprávať miesto jednej minúty 10-20...tomu ver....bežne sa na ulici aj s neznámym na zastávke viem zakecat na 10 minut....no dobre, budeme dúfať že je naozaj hanblivý tak si kúp jeden lístkok na koncert či do divadla, muzea, ( alebo iba zaklam, že ho máš) keď ho nabudúce stretneš akoby úplne náhodou sa spýtaj či by nechcel ísť, že tebe to v ten deň nevyhovuje, nemáš čas, žiadny z tvojich priateľov nemá záujem 🤣 ...proste vymyslí si nejakú prkotinu, aby sa debata mohla začať na viac ako 2 minúty. .medzitým vieš vytiahnuť milión informácií čo ho baví atď atď ...ak sa chlapec nechytí ani teraz na udicku hľadaj inde. Trochu fantázie, ešte menej odvahy ....nie je čas je úplne zlá výhovorka. Času je viac ako kedykoľvek inokedy, keby ľudia mali trochu inak nastavené priority

hefo
8. okt 2022

Zbaliť nejakého chlapa? Pre ženu brnkačka.
Zbaliť jedného konkrétneho chlapa? Tak to už je problém.

barborachors
8. okt 2022

Nikdy som na tom nebola tak zle, aby som musela niekoho balit. A tebe radim to iste, lebo nie je nic zufalejsieho, ako ked zena uhana chlapa a je jedno ci sme v praveku, stredoveku alebo staviame hyperloop. Bud hlavne ZENOU, cize bud zenska, usmevy, letme dotyky, iskricky v ociach, chodza, vlnenie bokmi. Naznaky ho navedu. Samec ten zaujem vyciti, ak ma zaujem aj on, zbali ta on, ak nie, pojde to do stratena. A ty sa aspon nezhovadis.

stanulienkat
8. okt 2022

Ze co by si ho volala opravit??🤔 Pokazit si mozes doma hocico.😁😉 Fantazii sa medze nekladu.

autor
9. okt 2022

Ženy 😂 ja som si to privolala. Nemusela som sa nikomu vnucovať, nic doma kaziť. Jednoducho náhoda ako blbec. Alebo osud? Šla som s dcérou na gaštany. Vedľa parku je terasa, tak že si sadneme, keď ma mala upozornila, že je na stoličke nejaký telefón. Keďže nikto iný na terase nebol a čašník sa tváril, že ten IPhone je možno aj jeho, ponúkla som sa, že ho odnesiem mestským policajtom (mám to cestou). Ale asi po 15 minútach mobil zazvonil, tam sa ozvala staršia pani, že syn už ide, mám tam počkať. A akože, ja som skoro odpadla, kto prišiel. To proste nevymyslis. Takže máme za sebou aj kávu, aj mi ponahanal dieťa po parku, nazbierali sme gaštany a odviezol nás domov. Takže každopádne vám ďakujem za rady, ale ten osud si aj tak našiel cestu. Este neviem, či z toho niečo bude, či nebude. Ale fakt platí, že ak na niečo intenzívne myslíte a prajete si to, cely vesmír sa spojí, aby si to našiel.

bmuller
9. okt 2022

jeeeej, no tak to fakt nevymyslis 🙂 drzime palce 🙂

viky7
9. okt 2022

tak toto je dobreeee 🙂

avicii18
9. okt 2022

A na pánskom fóre pribudol príspevok, ako s pomocou IPhonu zbaliť mladú ženu 🙂 Moja stará Nokia sa mi vrátila 2x. Raz to bol otec so synom a potom bezdomovec. Dobrí ľudia ešte nevymreli.

banderaska29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. okt 2022

@avicii18 ja som raz na mestskú políciu odniesla aj starý tlačítkovy telefón s prasknutym displejom, ktorý bol vybitý. Lebo som si vravela, ze asi ho niekto hľadá. A v podstate je jedno, aká je značka, dcére vstepujem nejaké hodnoty a jednou z nich je aj to, že nájdené stále niekomu patrí... Práveže ona hneď zareagovala strašne zlato a logicky :D "Mami, niekto stratil mobil. Poďme mu odniesť.".."Zlatko, neviem, komu patrí."..."tak tam zavolaj a opýtaj sa" 😂😍

mamusa123456789
13. okt 2022

Možno sa vám pritrafí ešte nejaká náhoda ❤️

akebergifts
14. okt 2022

@zmrzlinka2021 To čo je za rada? Aké že sa pozerajú muži ktorých balí žena ako na zúfalé? Ja som svojho už manžela zbalila Ja. Lebo som vedela že sa mu páčim a cítila som že by chcel viac. Pár krát sme stretli, dali si pohárik,kino. A ďalší mesiac budeme mať 11výročie. Sme svoji a máme jedného syna.

akebergifts
14. okt 2022

Jéj, tak to je aké romantické. Budem na teba myslieť nech to vyjde ako si praješ. 🥰😍

autor
14. okt 2022

@akebergifts ďakujem, zatiaľ z toho boli ďalšie 3 stretnutia, na ktorých som, okrem iného zistila aj to, že on ma chcel osloviť už dávno (fakt sa bavíme o rokoch), ale že som pôsobila ako "ina liga", proste nie v zlom. Ale vraj sa bál, že mu dám košom, len čo otvorí ústa. Takže nebyť toho mobilu, možno sa nikdy k ničomu nedopracujeme. Osud nás nakopol 🙂