ahojte, ako navnádzate svojho partnera ? Ja som v tomto velmi hanblivá a vzdy si v hlave nieco predstavím a realita je uplne iná....
@sheila121 😂😂😂👏👏👏 presne
@anahaha tuším som raz čítala alebo videla video, kde vraveli, že po cca 6 sekundách intenzívneho bozkávania väčšina párov ide hneď na sex,.navnadí to oboch. Lebo väčšinou si dávajú ľudia rýchle letmé pusy alebo len rýchlu takú lepšiu.
Skúšala som na mojom tento experiment, vždy mal 100% úspešnosť 😂
Co poznam muzov, tak vacsine staci velmi malo na to, aby bolo navnadeni 😀
Z mojho pozorovania a skusenosti:
partner preferuje, ked je to jeho iniciativa.
Takze ked chcem sex, nemozem ist na to priamo, ale oklukou a idealne sa tvarit, ze ja ani az tak moc chut nemam 😀
A konkretne co ho navnadi:
staci sa pred nim predklonit a vystrcit nanho zadok (je zatazeny na zadky)
casto staci “chlipny” pohlad 😀
lahnut si vedla neho a otocit sa mu zadkom. To aj keby neviem ako nechcel, tak tomuto neodola 😀
niekto tu kukal na netflixe sex / zivot ?
A k otazke ako sa vnadi chlap. Nijako specialne. Pride zenska nahata, alebo stiahne chlapovi gate a uz je navnadeny.
@anahaha nijak. Staci, ze na neho "vyleziem" ci dam si dole tricko alebo mu zacnem stahovat nohavice, tak uz vie, ktora "bije" 😀 alebo, ked mi zacne bozkavat krk, tak to uz ide nejako automaticky. Obcas sa zacneme blaznit a skonci to sexom 😀 Neexistuje na to presny navod. U kazdeho zaberie nieco ine.
@dzulli1980 to nie je uchylka. Má ta pri sexe spojenú v takých výboroch a preto sa mu to páči.
Žena má najväčšiu chuť na sex, keď je dobre najedena, ale nie príliš veľa, aby nemala ťažký žalúdok, musí byť s partnerom emocionálne zblizena, musí byť upravená, oholena, umyta, nesmú okolo behať deti, nesmie čakať návštevu, posteľná bielizeň by mala byť vyvetrana a voňavá...
Muž je pripravený na sex vtedy, keď DÝCHA.
@ruzovakobyla1 aby ta neotravoval? to fakt? to je super vztah.
Tfyruyyuygttfftgvhyĥb hhgihgjyugyvcgvkjnuhbbnhjnhgj9.bjjvkìvĵhuhk
@dzulli1980 ty a sexy, teba som klatil ked si mala 16 a ziadna slava moja, sex s tebou je ako jebat gumu takze tak 😉
Nijako ... podľa môjho muža som pre neho najviac sexy, keď som strapatá, v tričku a vyťahaných teplákoch, ten sex tomu aj zodpovedá ... neviem, čo to má za úchylku 😀
@anahaha