Ako začínate sex vy?

anahaha
2. júl 2023

ahojte, ako navnádzate svojho partnera ? Ja som v tomto velmi hanblivá a vzdy si v hlave nieco predstavím a realita je uplne iná....

dzulli1980
2. júl 2023

Nijako ... podľa môjho muža som pre neho najviac sexy, keď som strapatá, v tričku a vyťahaných teplákoch, ten sex tomu aj zodpovedá ... neviem, čo to má za úchylku 😀
@anahaha

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anahaha
autor
2. júl 2023

@jj298 to vazne u vas funguje

anahaha
autor
2. júl 2023

@anahaha my uz ked ideme na to tak muz ma stale hladká a ide nizsie a nizsie a nenazdam sa a bum... Ale ja by som chcela nieco vasnivejsie len neviem ako zacat...

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivetka1445
2. júl 2023

@sheila121 😂😂😂👏👏👏 presne

vkatush
2. júl 2023

@anahaha tuším som raz čítala alebo videla video, kde vraveli, že po cca 6 sekundách intenzívneho bozkávania väčšina párov ide hneď na sex,.navnadí to oboch. Lebo väčšinou si dávajú ľudia rýchle letmé pusy alebo len rýchlu takú lepšiu.

Skúšala som na mojom tento experiment, vždy mal 100% úspešnosť 😂

soldi
2. júl 2023

Co poznam muzov, tak vacsine staci velmi malo na to, aby bolo navnadeni 😀

Z mojho pozorovania a skusenosti:
partner preferuje, ked je to jeho iniciativa.
Takze ked chcem sex, nemozem ist na to priamo, ale oklukou a idealne sa tvarit, ze ja ani az tak moc chut nemam 😀
A konkretne co ho navnadi:
staci sa pred nim predklonit a vystrcit nanho zadok (je zatazeny na zadky)
casto staci “chlipny” pohlad 😀
lahnut si vedla neho a otocit sa mu zadkom. To aj keby neviem ako nechcel, tak tomuto neodola 😀

mirkava
2. júl 2023

@anahaha povedz mu to, komunikácia je dôležitá, možno ma aj on podobne predstavy.

starhawk
2. júl 2023

niekto tu kukal na netflixe sex / zivot ?

A k otazke ako sa vnadi chlap. Nijako specialne. Pride zenska nahata, alebo stiahne chlapovi gate a uz je navnadeny.

soldi
2. júl 2023

@starhawk pche. A kde je nejaka zenska rafinovanost? 😀

starhawk
2. júl 2023

@soldi po X rokoch mnzelstva nie je treba rafinovanost, skor pravidelny sex

Ale ked ma zenska potrebu to nejak rafinovane robit, preco nie, podstatny je vysledok :D

bessie12
2. júl 2023

@anahaha nijak. Staci, ze na neho "vyleziem" ci dam si dole tricko alebo mu zacnem stahovat nohavice, tak uz vie, ktora "bije" 😀 alebo, ked mi zacne bozkavat krk, tak to uz ide nejako automaticky. Obcas sa zacneme blaznit a skonci to sexom 😀 Neexistuje na to presny navod. U kazdeho zaberie nieco ine.

ankare
2. júl 2023

@anahaha začneme sa hladkať, bozkávať,...
Môj muž ma rád chytá hneď tam dole a ja mu darmo vysvetľujem, že tam to mám rada chytať až kúsok neskôr 😅

slovakboy
2. júl 2023

@dzulli1980 to nie je uchylka. Má ta pri sexe spojenú v takých výboroch a preto sa mu to páči.

slovakboy
2. júl 2023

@anahaha na mňa platia oči. Keď robí oči a vábi koketnosťou. Až takou afektovanou.

soldi
2. júl 2023

@starhawk bola som manzelka 17 rokov a rafinovanost ma vzdy bavila viac nez priamociarost. Pravdou vsak je, ze on mal tak vysoku potrebu sexu (minimum 4-5 tyzdenne aj popri styroch detoch) ze na nejaku moju iniciativu neostaval priestor 😀

stevvvka
2. júl 2023

Žena má najväčšiu chuť na sex, keď je dobre najedena, ale nie príliš veľa, aby nemala ťažký žalúdok, musí byť s partnerom emocionálne zblizena, musí byť upravená, oholena, umyta, nesmú okolo behať deti, nesmie čakať návštevu, posteľná bielizeň by mala byť vyvetrana a voňavá...

Muž je pripravený na sex vtedy, keď DÝCHA.

tanyag
2. júl 2023

@mirkava toto nepomôže, v inej diskusii píše, že muž sa s ňou o sexe nechce baviť 🤔

foterlotor
2. júl 2023

@ruzovakobyla1 aby ta neotravoval? to fakt? to je super vztah.

mirkava
3. júl 2023

@tanyag to fakt? To nie je dobre pre vzťah. Jedna z top tém ktorú majú mať manželia prediskutovanu z každej strany.

alex666
3. júl 2023

Tfyruyyuygttfftgvhyĥb hhgihgjyugyvcgvkjnuhbbnhjnhgj9.bjjvkìvĵhuhk

kakawah
16. júl 2023

To len na srandu😂

mrkva445
3. okt 2024

@dzulli1980 ty a sexy, teba som klatil ked si mala 16 a ziadna slava moja, sex s tebou je ako jebat gumu takze tak 😉

vevebono
3. okt 2024

@mrkva445 😂😂😂😂