Ako vyznat žene lásku krajšie, je moja manželka.mozno nie len slovami aj nejaké skutky.
To je individualne, pretoze pre kazdu zenu je zazyk lasky mozno iny.
Pre mna je velmi podstatne, ze moj muz pri mne stoji v dobrom aj zlom, aj v narocnych situaciach, zastane si ma, podpori, mam v nom toho najdrahsieho cloveka na tomto svete - to je pre mna najkrajsie vyznanie lasky
... ale aj slova a dotyky su krasne..ja som dotykovy clovek, objatia, pusinky 🙂
@majlo1234 niečo romantickejsie?
Prekvapit ju kvetmi, len tak, aj ked nema sviatok. Pocas dna napísať sms, ze ti chyba, ze ju milujes. Prekvapit ju navarenou večerou. Objat ju a povedat jej, co citis.....ty musis sam vedieť, co ma rada...a je velmi dolezite, vzdy sa k nej spravat s uctou a vedieť počúvať
Tiez by ma potesili kvety alebo vylet vo dvojici
Mi keď sa bavíme o budúcnosti (spoločný dôchodok, cestovanie) a figurujem v nej aj ja, tak viem, že so mnou ráta :D...no pre mňa je top, keď spraví večeru (nevie variť) alebo urobí niečo namiesto mňa a mne povie, nech oddychujem 🙂 vtedy som veru šťastná...alebo keď v intímnej sfére stále niečím prekvapí
@athom nechápem to akože si vyberám medzi novým telefónom a nou? To sa mi nepáči.. véd to sa nedá porovnat
Mne stacia napriklad ranajky do postele alebo to, ze uprace🙂 Zial, nestava sa to uplne casto :D
Sobáš c.2 na nejakom peknom mieste? Ty si ju poznáš najlepšie,či je romantička alebo prakticky typ.. Mňa chlap strašne poteší ak si uprace😂. A to bez srandy,on je neskutočný bordelar. V podstate je to jeho obrovské prekonanie sa kvôli mne,čo veľmi oceňujem. Kvety si viem kúpiť aj sama. Skôr nejaké gesto čo vieš,že vyhovuje jej povahe. Niečo čo sa týka len vás dvoch,mimo detí
Zalezi aj na situacii-preco jej chces vyznavat lasku? Ine je, ked ju series a chces si to vyzehlit, ine su kazdodenne vyznania, ine je to pri detoch
Nuž … diamantový náhrdelník nikdy nesklame 😀
Ja som hrozne neromanticka duša, neporadim... Ale napíšem čo je premna dôkaz lásky.. pred pár dňami som mala nehodu... Rozbila som svetlo na novom aute, bola to moja chyba, moja nepozornost.. chvalabohu nikomu sa nič nestalo, odniesli si to len plechy a plast na aute predomnou.. môj manžel okamžite prišiel, objal ma a ukludnoval.. všetko vykomunikoval s pánom, ktorý bol tiež veľmi milý.. ani na chvíľu mi nič nevyčítal, pomohol mi... Skutky, bežné prístupy, normálna komunikácia, rešpekt.. to je láska.. netreba ju zvýrazňovať, pokiaľ je prejavovana v normálnom bežnom živote.. ale ako vravím, ja nie som romantik, nikdy som nemala rada romantické gestá...
Sprav jej orál🤣
@athom hmmm... Asi by som pozerala na muza, ci mu nehrabe
Tak,ze sa budes podielat na domacnosti,spravis ranajky,donesies oblubenu sladkost,hocikedy donesies kvety,budes si ju vsimat,navaris obed,veceru. Laska sa prejavuje vo vsednych kazdodennych veciach.
hádam ju poznáš lepšie ako my, vieš, čo by jej urobilo najväčšiu radosť? Ak nie, tak ti "požičané" vyznania od cudzích žien nepomôžu
dobrá večera ( najlepsie keby ju navaris pre nu ty, otvoris dobre vinko) kvety , romanticka prechadzka, kino, masaz, overene klasiky proste :D
Komunikovať ticho je smrť. Každý čo chce ako si predstavuje bežné veci. Konať a niekedy aj skloniť hlavu. Treba si vážiť ženu, nebude len ona chodiť prosiť. Vlastne je to súhrn všetkého čo ti poradili. Aj objať dať bozk. Niekedy to stačí. Nič nie je ružové. Pri hádke sa sústrediť na danú konkrétnu vec. Predýchať aby ste neskončili s výčitkami ešte pred 10 rokov. A veriť si. Teda byť rovnocenný partneri ktorí jeden druhému pomáhajú stoja pri sebe v dobrom aj zlom. Nikto nevie čítať myšlienky že ju máš rád aj povedať. Želám ti len to dobré, obom.👍
Ja svojej žene vyznávam lásku tak, že keď sa rozprávame, pozerám jej do očí, počúvam ju, zaujímam sa o to, čo zažila, zaujímam sa o jej názory, dávam jej neslušné návrhy viac krát denne a keď je príležitosť, tak ju poriadne vytrtkám.
Kazdy to ma inak. Mne manzel vyzna lasku, ked vezme decko von a ja mam cas pre seba. Alebo pripravi ranajky. Alebo vezme auto do servisu