Ako vyjadriť chlapcovi, že sa mi páči?

3. nov 2022

Ahojte všetci. Mám 17 rokov a veľmi sa mi páči jeden chlapec. Je to taký triedny ,,fešák,,. Dievčatá aj chlapci mi hovoria že nie som na neho moc dobrá. Mňa to mrzí pretože ho mám fakt rada. Chcem aby o tom aspoň vedel. Je dobré to napísať SMSkou alebo radšej povedať do očí? (Som mierne hanblivá). Nikdy o mňa neprejavil záujem. Ale naopak nemá frajerku. Ďakujem za všetky rady (a správy typu :,, si ešte mladá, rieš školu " neberiem, ďakujem sa pochopenie)

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaja20
3. nov 2022

Ahoj, priamo by som mu to nehovorila. Muži sú lovci, nechcú,aby sa im "korisť" sama hádzala pod nohy.
Skús len tak nenápadne, pochváliť mu napr. účes,botasky,bundu... rozprávať sa o hudbe, filmoch,tak uvidíš, či máte aj spoločné záujmy a či mu "padneš" do oka... Prípadne si pýtaj radu ohľadom učiva, proste postupne sa mu dostávať do podvedomia.

h2
3. nov 2022

Ak by to bol bežný chalan, tak by som ťa podporila. Ak je to "triedny fešák" a tebe kamaráti hovoria, že naňho nemáš, tak sa zbytočne nestrápňuj, títo fešáci sú si veľmi dobre vedomí svojej "hodnoty", toho, že po nich baby šalejú a budú brať len to najlepšie z najlepšieho. Ešte by to mohli zostať len oči pre plač.

autor
3. nov 2022

@h2 je pravda že po ňom ide veľa dievčat s triedy... Ale mne to nedá spávať... Rozhodla som sa že pre zatiaľ sa pokúsim aspoň o kamarátstvo, potom uvidím ako čo 🤷🏻‍♀️

h2
3. nov 2022

Tak teda choď do toho, držím ti palce, hovorí sa, že odvážnemu šťastie praje. Možno zažiješ sklamanie, možno sa dáte dokopy a zistíš, je zďaleka nie je taký ideálny, ako si si predstavovala... A možno bude všetko super.

autor
3. nov 2022

@h2 ďakujem ,🙂

majkabambulik
3. nov 2022

Zvycajne ti, co su obletovani su aj horsieho charakteru, lebo prirodzene su namysleni, ze si mozu vyberat, preberat a spravat sa k druhym ako ku druhotriednym-ved ti povedali, ze nie si pre neho dost dobra, on je totiz namyslena ta prva trieda.... Nehlad na vonkajsok, lebo co ti je z pekneho obalu, ked sa pod nim skryva smradlava hniloba? Najdi si ticheho, bystreho, sikovneho, uprimneho a budes urcite stastnejsia nielen teraz, ale v celom zivote.

ivonahnur
3. nov 2022

Prosím ťa nenič mu život. Radšej sa uč lebo o týždeň tu prideš po radu ako povedať maťeri že si tehotná

autor
3. nov 2022

@ivonahnur
Dakujem, toto som fakt nepotrebovala počuť... keď sa pozriem okolo seba všade samý frajeri, len ja nikoho nemám. Neboj sa, ja ozaj nie som takato. Tehotná budem až po svadbe, tak som naučená tak bude. Jasné som hore napísala že takéto správy neprijímam. ,,Prosím ťa nenič mu život" to fakt? Idem si len pre radu. Vyššie som napísala že začnem byt s ním kamarátka. Takúto radu nepotrebujem. Prečo sú ľudia taký nenavystni ?

danica2711
4. nov 2022

keď o teba nikdy neprejavil záujem, načo mu chceš dávať najavo, že sa ti páči? Ak nemá záujem, bude mu to (v najlepšom prípade) jedno a ty budeš akurát tak trápna. A ak má byť medzi vami kamarátstvo, tak to sa vyvíja postupne, nie jednostranným vyznaním